Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kafija uztaisīta, šokolāde atrasta, 140 lpp. plikas ekonomikas teorijas, here I come! Rītdien kontroldarbs. Sāku apdomāt varbūt tomēr vajadzēja apmeklēt lekcijas :slap: Jāsāk saņemties sesijai, savādāk galīgi esmu palaidies. Neeju uz lekcijām gluži kā pagājušo gadu. Divreiz nedrīkst atļauties feilot. Nekas, ir vēl divi cilvēki, kuri ir izlaidušies tāpat kā es, kopā būs vieglāk :) Jāsāk arī no parādiem lēnā garā līst ārā. Esmu bijis laikam tikai uz divām datorlekcijām :lol: Jāsarunā ar pasniedzēju varbūt var uztaisīt kādu prezentāciju, lai nav jāpilda tie megagarlaicīgie darbi.

P.S. Kā man besī, ka sāku mācīties pēdējā brīdī. Vakar visu dienu sēdēju pie kompja un kasīju dirsu (as usual).

EDIT: Piedrāzt, es nespēšu sazubrīties to visu līdz rītdienai. Iešu rakstīt pēc tam konsultācijās, kā jau to vienreiz darīju. Cerams pasniedzēja nepaņems mani priekšā sesijas laikā, par to ka, tagad černi taisu. Btw I hate myself.

Link to comment
Share on other sites

http://www.newgrounds.com/portal/view/500803

Tavs signature atbilst, tam ko gribu teikt, par sho video, vai ari speli, kas tas domats! :D

Phu, rita jaiet pie arsta, tas sarakstis zimes par pagaisho nedelju, kad biju slims! Pashajuta ir tiri normala, bet vedera mazliet ta jokaini, taka griezhas kautkas, nesaprotu kas tas ir! Ai labi, jaiet spelet pokeru!

Edits: bljaviens, baiga shkrobe! :@@ Kkados 20:00 vakara uz betway uzskaitiju 7 latus! 2.50 sakuma uzskaitiju virsu! Tie bija 5.02 dolari! Pievienojos pie galda, bet kjipa uzmet, ka man ir 3.40 dolji, pofig ielieku naudu spele un speleju! Zaudeju kkadu 1 dolaru un eju uzpipat, tad atnaku atpakalj un kartis visu laiku vienkarshi AFIGENAS, kadas 10 - 20 reizes panjemu visu! Vienreiz normali no veicas, kad spele bija kkadi 6 $, man rokas 10 & 7 un galda man sanaca fullhaus, galda bija divi 10 un 7, 6 un vel kautkadas tur kartis! A dzekam, kas ar mani vel betojas, tas izmet savas kartis un vinjam 10 & 6! tas bija vnk tads FAIL! Man kkadi 9 dolji kopa un laimigs speleju, tad bljin saka vnk ta neveikties, rokas iedod Ace un K, bljin bet flopa iemet kkadus smirdigus 2niekus un 4niekus! utt! Bljin un ta visu laiku, tad nokritos lidz 3 doljiem atkal un saku ardities! :D Aizgaju uzpipet paest, atnaku atpkalj un visu zaudeju! Tad uzskaitu parejo naudu un to ari pakasu! Tagad ritiga shkrobe, vaidzeja labak nodzert!

Edited by R3VOLUTION
Link to comment
Share on other sites

R3VOLUTION es tev ieteiktu doties uz iistu pokeru nevis virtualo pa bonus karti varesi sakariigi piedzerties + kkadu pikji ar izcelt. Man draugs bij vienreiz izvilka 100Ls un tad kkad 200Ls bet vinsh uz rulleti... un vienmer aizbrauc ar 10Ls :D

Vispar tagad baigi labi dabuju beidzot darbu nav majas jaseю pa brivajam dienam... 15Ls dienв nav sudigi vismaz kkads lieks pesф. Vienigais tas kad tads nepatstaviigs darbs... beigsies objekts tad beigsies ar darbs un jagaida nakamo bet tapat ir ok.

Rit 7:00 jaceljas un jamauc rukвt.

Link to comment
Share on other sites

:ardievu:

riit csdd braukshanas exaamens

novēlu tev,lai tu neizgāzies :thumbsup:

whateva,šodien atkal piecēlos 12:00 |( kā nekā uz skolu vēl nedēļu un pusi nebūs jāiet,šodien atradu jauno Dzinčas hītu.

Kautkā,šadi tādi iztīrīju datoru,kkāds čakars ar to stock dzesi nevar kārtīgi dēlim caurumos ielikt kā jābūt,tā nu +/- turās un dzindzina jau stundu.

Nu ko,jāiet vakariņās :muahaha:

Vakar vēl arī normāls kl.vakara /fail bija,ko tik cilvēki nespēj izdarīt aiz garlaicības.... :blelohs:

lai vai kā,bija forši svētki LIEPĀJAS RAJONĀ mazliet feilīgi jo nebija ne salūts ne par brīvus sabiedriskais,takā.. kinda debīli

Link to comment
Share on other sites

:)

NU nez,sheit vismaz vinja ne ar ko stulbu neizceljas...Normali vinja pastasta par savu satraukumu,ka riitaa vinjai examens :) Piemeram vakar normali iebuhaaju par godu valsts sveetkiem un shodien diezgan gruti bija piecelties,tapat arii shodien darbaa bija slikta diena,jo darbs,darbs un velreiz darbs...Lab shodien hokejs vismaz normalas emocijas uzsitu un nakot majas no darba iegaadaajos 6x0,7l Snjabjus Nemirof Na MOLOKE,Elvi kaa nekaa akcija pa 4,99Ls :) 6dien vnk pirtinja ar darba kolektivu mums 7tinjiem paredzeeta :) Jaatpushas kartiigu,lai gana droshi ka 7dien atkal mirshu nost :) bet nu figu ar to :)

Link to comment
Share on other sites

:) Piemeram vakar normali iebuhaaju par godu valsts sveetkiem un shodien diezgan gruti bija piecelties,tapat arii shodien darbaa bija slikta diena,jo darbs,darbs un velreiz darbs...Lab shodien hokejs vismaz normalas emocijas uzsitu un nakot majas no darba iegaadaajos 6x0,7l Snjabjus Nemirof Na MOLOKE,Elvi kaa nekaa akcija pa 4,99Ls :) 6dien vnk pirtinja ar darba kolektivu mums 7tinjiem paredzeeta :) Jaatpushas kartiigu,lai gana droshi ka 7dien atkal mirshu nost :) bet nu figu ar to :)

same,tikai atšķirībā no tevis es nekad,un es domāju vairs nekad (ja nu vienīgi šotiņos) šņabi vairs nedzeršu kopš pirmspēdējās reizes un entajām vemšanām pirmajā/otrajā dienā :superlol:

Tagat aliņi topā :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

varbut arii neesmu, bet tad tik pat daudz cik tu? :whistling: tam jau tas spams ir domaats?

ir paari 5ciem, un tiko uzzinaaju ka taupiibas deelj pa nakti itkaa atsleedz karsto uudeni, normaali dzheki,? :pizdiblee: kaa lai ieiet dushaa nav ne jausmas? <_< kur nu veel runaat par dienas labveeliigo iesaakumu..?

eniiwej, jauku un produktiivu jums peedeejo darba dienu?

Link to comment
Share on other sites

Es gan visu nedēļu esmu noslimojis.... 1dien aizgāju uz stundu, otrajā stundā mācību pārzine pateica, lai eju mājās. 2dien arī neaizgāju, 4dien arī, šodien arī, bet nav jau ko mājās darīt :D Garlaicīgi. 1dien skolā bijām 13, 2dien bija 6, vakar 4... :D 2dien bija jābūt spēlei, bet tākā no komandas varēja spēlēt tikai 5, viņu pārcēla... :D

Sākumā gan likās, ka forši, nav jāiet uz skolu, tagad gan apnika mājās sēdēt. Nav jau ko darīt... Tagad vēl rīt, parīt jāsēž mājās un tad skola. :):D

Link to comment
Share on other sites

jutos vnk nozhelojami. temp 37 bet liekas itka buutu 39. visu nakti neesmu gulejis. pizdjaka

ja kadam ir ieteikumi lai uzlabotos pashsajuta dodiet zinju.

tomer aizbraucu pie gimenes arsta.. tas ir parasts virus. sadeva zales un pateica ka majas japasezh. takaa ir ok :)

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

ziniet, ejat juus visi (tieshaam nahuj) jebal, es nenoliku csdd braukshanu, izbraucu kalninju 1omin pirms exaamena Ideaali!!, un suka (pez*a) man neieskaitiija kalninju, un viss exaamens beidzies, ieniistu vecenes, vinjas visas smird!? :plzdie:

sry.Alise ir puukjiii? :kill:

Link to comment
Share on other sites

Man arī komplekts + tikai tagad debīla sajūta ka visu biju ielaidis jau sākumā. Nostaigāju ar puņķiem un klepu kādu nedēļu nu domāju ka iesnas pāries defā, negribējās neko kavēt skolā + pēc slimības kamēr atkal ieej treniņu ritmā. Pirms nedēļas, kad jau piezajbalīja aizgāju pie ārsta, sēžu mājās, dzeru zāles, ceru savesties kārtībā pa brīvdienām un turpināt kapāties.

Link to comment
Share on other sites

:sparta::(

Pat kost negribās.

Nekas - 18.00 iesēdīšos mašīnā, pierunāju, ka brauks viens čoms - tad dzeršu, gan jau pāries gruzons.

o jaa, es ar tevi, buushu kaa govs! a riit veel uz darbu, ejat dirst un nenaaciet man klaat!!@

Link to comment
Share on other sites

Alisīt, saulīt nebozies. lai ko tev ši pasaule nodarītu, tev vienmēr paliks tavas krūtis! :cool:

bet par tēmu, šodien noņēmu ģipsi no TALLINK braucienā salaustā šnobeļa. bišķi šķībs ir, bet ko darīt... nav ko zem grādiem kauties ar lietuviešu onkām. tie, kuriem kādreiz ir bijusi deguna korekcijas operācija, zin, cik aizraujoša šī nedēļa man bija. moments, kad no katras nāss izvelk ~30 cm tamponu, kas galā ir pieaudzis pie gaļas, ir FTW. tik daudz savu asiņu vēl nebiju redzējis ^_^

Link to comment
Share on other sites

es tak braucu kaa draiveris, jobanaas figuuras sachakareeja man praatu .(( un bija tikai 2,mani apchakareeja,nav veerts par to runaat! un jaa man nebij' ko pateikt, paraava bimba, un viss pat kaajaam atnaacu no csdd laukuma :ermm: zini, ir jaabrauc bez juutaam..

man laukumaa pateica "viss exaamens beidzies" saaku raudaat (nerunaaajat cik tas ir stulbi, man PO :meitene: ) es izkaapu un aizgaaju ...

par ko mees runaajam? ^^

aa un jaa ... po kas un kaa, par to ir veerts vieniigi smeekjeet.

p.s. daS HAUSE nomierini draugu - mind man reaali zb ka tu gaudo,neraxti man vairs!

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...