Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vakar normali dzeeeru un uz 3jiem izdzer 1l scnjqbjq un 1,5l mokqu n 3l piena,un man palika sudigi,shodien pamodos un man ariii bija suigi un sodien dzeru 4l snjabja tapat uz 3jiem un koma garantea un nevar pa klaviaturu trapit ka vajag!tas galuigi nerulzzz,bet koma baigaaa,tas rreali saks jo ritaaa uz darbu un brivsiena galigi nodozerta un paraxtiit galigi nevar!un laikam kkaa 4trindite ir ieraxtita un teddys ir forsh ebet besiii ka dzesh araaa 4trin diitii ko nevajag dzest! jaaa bet viss ir forsh un es ejum ileeties!man sansk esmu drsoshs un serverii kaa iepriekshejo naksti 3:40 iegaaju serveriii un 1ns patsd skdraidiju nebuuus! :)

Link to comment
Share on other sites

Tatad pedejo dienu laika, lenam saprotu, ka pokers "Texas hold'em" mani lenam izraisa atkaribu, bet diennakti vairak par kadam 6 stundam nevaru uzspelet, tas priece, jo neesmu vel atkarigs. Bet nu kontru neesmu spelejis jau kadu nedelju, ja ne pat vairak. 6dien - 7dien biju pie zvirgzdezera, forshi notusejos, iedzeru, pabraukaju ar laivu, paspelej voljiku utt. Bija ljoti inchigi, biju aizmirsis, ka ir ari vietas kur var atpusties, nevis visu dienu pavadit pilseta! Protams neiztiku ari bez pirts, alinja, un peldes ezera!

piedoshanu, ka rakstu tik kropligi, bet neesmu majas un pie shi datora DIEMZHEL nav garumzimju! ar pabiezinatiem burtiem aiz garlaicibas atzimeju, kur man nav garmzimju, vai nepareizi uzrakstits!

Link to comment
Share on other sites

Naktī beidzot uzdabūju virsū kompim win7. Esmu priecīgs, jo man šī operētājsistēma ļoti patīk. Bija baigais čakars lai dabūtu virsū, jo man vajadzēja saglabāt winVista un tajā esošos failus. Nācās dalīt cieto uz pusēm (kas gan sanāca ļoti ilgs process, jo kamēr atkodu Acronisā kas ir kas) Bet nu tagad esmu priecīgs. Tikko paēdu brokastis(pusdienas), jāiet nomazgāties un tad ganjau jaiziet ārā. Vakarā dejošanas grupas sapulce un tad rīt uz Saulkrastiem. Cerams būs saule, gribās pasauļoties.. :)

Link to comment
Share on other sites

laikam otrais ieraksts šeit. Vakar atrāvu pa žokli, minimāli, kaitinoši sāp.

Vispār debīli sanāk - ārā ideāls laiks, gribās iziet, bet daļa slimo, daļastrādā, pārējie draugos sēž. (aww) Izskatās, ka tulīt būs jāuzvāra trīs olas, un jāpabrokasto, vēlāk jānododas laivu brauciena plānošanai ( vēl kāds ir šogad jau braucis vai plāno braukt ? ). Vakarā jābrauc uz alfu staigāt pa veikaliem un meklēt dāvanu vienam gailim 18. gadu jubilejā. Nav kādas idejas, ko dāvināt? Vienīgais, kas viņu pašlaik saista ir jauniegādātais 200sx, bet nezinu vai tieši priekš auto kaut ko dāvinat..

Diezgan bezjēdzīgs posts, bezjēdzīgā topikā.. ;/

P.s kebabs_ nafig boldo tekstu?

Link to comment
Share on other sites

Tā tad šodien braucu uz laukiem un tad Jūs mani kādu nedēļu neredzēsiet , varbūt pat vairāk . Nu būs tur drusku jāpastrāda un tad jābrauc mājās . Vismaz kautkāda nauda būs . Un varēšu cs`ā murgot :D . Bet ne tik traki kā to dara GooD MeN`s . Man jau toreiz patika ar viņu spēlēt , kad viņš murgoja pa zaļo pūķi . Kaut biežāk tev būtu tādas reizes . Vismaz varēja pasmieties par kautko :) . Bet kad atgriezīšos būšu tik pat aktīvs cik tagat . Domāju ka pat vēl aktīvāks . Jo tā nav bijis daudz laika uzspēlēt gign`ā .

Un arī diezgan sen te neesmu postojis , tāpēc arī izdomāju kautko iepostot . Tagat vismaz ir pilnas četras rindas :) Nekā vienā citā reizē , kad biju aizmirsis to . Un uzrakstīju mazāk , labi ka tikai to postu izdzēsa un neielika warnu :) Par to es vismaz priecājos .

Gan jau kādu citu reizi arī kautko ierakstīšu . Pagaidām nav laika lai kautko daudz ierakstītu , jo tūlīt braucu uz laukiem . Un tagat jau ātri kautko ierakstu .

Bye Bye visiem uz kādu laiku . :cool:

Link to comment
Share on other sites

Vakar paliku pie drauga un nokačājām filmas, sākot no šausmenēm lidz drāmām. Tad pa nakti noskatījāmies "kalniem ir acis 2" taka pirmo daļu bijām redzējuši bija tīri inčīgi, protams mazliet paraustījāmies, tad gajām laukā uzpipēt un kad biju izpipējis pagriezos pret koku un domāju pačurāt, bet kautkur kautkas iebļāvās un pēc filmas skatīšanās man palika bail, saraustījos un tieši rokā bija ābols, tad ar to pašu metu uz to pusi, kur bija tā bals! Tad forši aizgājām noskatījāmies filmu par kautkādiem zalītes kurītājiem un nenormāli sagribējās zaļo uzkurīt! No rīta aizgāju mājas uz kautkādiem pus deviņiem, un pie manis ir mammas draudzenes divi dēli, kas guļ manā gultā. Respektīvi gulēt savā gultā nevarēju, jo viņi tur snauda. Tad dabūju sedēt pie datora, čali tikai 12:00 piecēlās un tad gāju gulēt. Piecēlos 18:00 un visa diena ir vienkārši nodrāsta!

šonakt noteikti mani gaida tas pats!

Link to comment
Share on other sites

veči sorry, ka tā, bet negribējās taisīt jaunu topiku, bet gribējās, lai visi redz :superlol:

css2.jpg

94513783.png

css22.jpg

čalis ir tāds analfabēts, proooosta :muuuahaha:

Ok, pacentīsimies, lai nebūtu spams. Biju vakar jūrā, ūdens ir nereāli silts, kā piens, ja ne pat trakāk, man ir atvaļinājums un paaugstināta alga dižķibeles laikā, kas patīkami iepriecina, ir patīkami apzināties, ka ir cilvēki, kuri domā arī par citiem :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

y0! Šodien tā lasot rakstus gignā, visādus topikus un citas drazas, pacentos pat nedaudz iedziļināties un kārtējo reizi par 99 procentiem pārliecinājos, ka šeit patiešām uzturās ļoti daudz pussmadzeņu cilvēku, kuri konkrēti blato visiem virsū, kaut paši neko nejēdz un aizliedz darīt to, ko dara paši tieši tajā pašā brīdī... Nesaprotu, vai tiešām te daudzi ir tik lieli geimeri, vai kā to nosaukt, kā rezultātā ir radusies zirga uztvere, - "Bliežu kā māku un daru kā gribu". Vēl liels šits par to, ka admins kā admins jūtas tik tiešām trīs ar pus peņa tiesu garāks par pārējiem kas te uzturās (nav konkrēti tēmēts un nav nemaz jēgas teikt to, ka tie kas zinās paši sapratīs, jo viņi tik tiešām neko nesaprot). Piemēram adminu pieteikumu sadaļās un sūdzībās ar laikam, nah var postot TIKAI admini, ja visapkārt ir tonna ar spēlētājiem, kas spēlē un spēlēs miljons reižu vairāk kopā ar kandidātu uz acc, nekā puse no tiem, kas tur raksta, vai jums vajadzīgs adminu objektīvais viedoklis, vai spēlētāju, kas zin viņa uzvedību, spēlējot tik pat kā katru dienu... kur loģika? bullšits... vēl šitais +10collu variants, agrāk čītoja, otru iespēju nevajag, kas tas par debīlu i-neta stereotipu? kam tas viedoklis interesē? Pasaulē vēl nav neviena cilvēka, kas nav pieļāvis nevienu kļūdu, tad nah jāsmērē kādam citam sejā viņa pagātnes sūdus, ja tev dotajā brīdī ar sūdiem ir visas rokas to darot... jādzīvo tagadnē nevis savās slimajās iedomās un stereotipos... nu šausmas... tā kā padomājiet, vai ir vērts lekt augstāk par savu dirsu, ja tu savu domu bāz citam sejā ar mākoņos iestumtu degunu domājot tikai par savu labklājību un kaprīzēm... Visi taču var būt normāli čomi, bet nē, mūžīgais ceļš zelta kalnā pēc tā saucamā krāna garināšanas aparāta, jo i-neta vidē tas ir svarīgi... NĒ, TĀ NAV! Svarīgi ir būt foršam cilvēkam, nevis mūžīgam pesimistam, dibenā līdējam, blatotājam, vai vienkārši pamuļķim... Da labi, tāpat nevienam šitas neaizies, kas arī šito murgu būs izlasījis un sapratis - nahujam es to izlasīju....

Jautājums, ēm, par tām 4 rindiņām, kam tas ierobežojums vajadzīgs? Ir cilvēki kas dažos vārdos, īsi un kodolīgi uzraksta kko normālu, forši, bet nē, ir tādi kam visu jādzēš ārā, jo tāds ir viņa darbs :) Jā teddy :D Vai tad nebūtu foršāk padzēst vecos goodmena 101 dzeršanas tekstus un to vietā ielaist 3000 mazapjoma postus? :) guudij, nekas speciāls, bet Tev tik tiešām 80% no tekstiem ir vienādi, reizēm atšķiras alkoholiskā dzēriena nosaukums, vai dzerstiņa vieta :) Un vai tie posti ir jādzēš dēļ servera noslogošanas? nu tikai nevajag :) Interesantāk būtu šite palasīt bullšitu, nekā lasīt servera konfigurāciju problēmas un citu sliktā noskaņojuma izpausmes citās sadaļās... un tās vārnas un suspendi kko maina? Nez vai, jo ne jau katru dienu kādam vispār ir kkas ko uzrakstīt... kā jau minēju, tas no malas izskatās tikai kā savu tiesību/privilēģiju izpausmes veids. Šitas viss nav jāzutver tā, ka es te mācu kko vai skaidroju, ka mācētu labāk, bet paskataties, kā tas izskatās no malas, skatoties ar cilvēka acīm, nevis interneta smadzeņu puslodi... smieklīgi...

Labi apnika klāstīt savu bēdu un nesaprašanu, tagad daudzi mani ienidīs, bet visi zin, ka nevienam tas nepi...nepiesaista ^_^

Cerams, ka ir 4 rindiņas ^_^

Link to comment
Share on other sites

Sveiki

Izdomāju par seniem laikiem ierakstīt arī šajā topika. Īsti pat nav nojausmas par ko rakstīt, bet gribējas tomēr uzcept foršu postu, kurš iespējams pagarinās manu krāniņu (cik tas forši skan!!).

Pēdējā laikā nomāc tāda sajūta, ka vairs negribās vispār šeit uzturēties, bet tomēr spiež kaut kas šeit man uzturēties. Laiks ārā iet, no šīs sasodītās būdas, un neatgriezties šajā vietnē - Internetā! Cik var sēdēt šeit, nesaprotu, jā, pagaidām man nav ko darīt ārā, jo draugi parasti parādās ap vakara pusi, tad var kaut ko izdomāt. Daži vispār kaut kur citur strādā, ne šajā pilsētā, nožēlojami, ka es sēžu mājās un neko nepelnu, bet ko padarīs, valsti tāds stāvoklis. Varbūt man tomēr bija izdevība kaut ko dabūt, bet šķiet, ka palaidu garām. Vasaras sākumā tomēr dabuju iespēja šur tur piestrādāt, bet uz neilgu laiku.

Gribu uz jūru, šovasar vēl neesmu bijis, bet nauda dara savu, nekādīgi nevaru tikt, ceru uz mēneša beigām, kad varēs tomēr aizbraukt, bet tad palaidīšu garām gign tusu. Ceru, ka šeit man par to neviens neparmetīs, ka neierados, kā nekā nākamajā gadā vismaz varēšu ar pilngadību braukt un cik sapratu nebraukšu viens no šīs puses.

Esmu nožēlojams cilvēks. Nesen atkal sagājos ar savu bijušo draudzeni, kura nezin kāda iemesla dēļ mani pameta, rūgta tā mīlestība ir, bet pirms pāris dienām saņēmu uzzaicinājumu no viņas, nezinu kāpēc es tā izdarīju, bet jūtas tomēr taču ir kādas palikušas, un teikšu godīgi, par viņu vēl neviena nav bijusi labāka.

Labi, šo te varbūt arī nevajadzēja rakstīt šeit, bet man reāli ir tā, ka, ko domāju to arī rakstu. Dīvains cilvēks, divos vārdos sakot.

Runājot par gign forumu, jā, pamanījis, ka šeit diemžēl vasarā ir tāds kā neliels klusums, parādās neģēļi kuri pat nezin, kas ir forums, kur kas atrodas, tas ir diezgan tizli, bet tomēr padomājot no viņa puses var saprast cilvēku, ko tad darīs, ja pirmo reizi ieiet tādā lietā kā forums. Man šķiet, ka man tas viss pieleca tikai pēc kādas desmitās wārnas, hehe, paskat, tagad tikai 30%. Laikam tas nozīmē, ka esmu mazliet prātiņā audzis.

Ehh. Iečekoju tikko vienu citu postu, kur čalis rakstīja par to, ka brauc/atbrauca uz/no laukiem. Cik žēl, ka man tādu nav, (īstenībā, laikam ir, bet tur neviena nav) es laprāt uz pāris dienām aizbrauktu no šī visa, lai paklausītos klusumā

Link to comment
Share on other sites

Labdien, es būšu trešais cilvēks pēc kārtas, kurš ierakstīs kaut ko garu. Tātad, sākšu ar to, ka ar katru dienu visi manu joku/teicienu krājumi izsīkst, un es palieku par nesmieklīgu, normālu, 15-gadīgo. Un esmu ar to jau samierinājies :fsckinsad: , jo saku, ka man arī ar katru dienu apnīk sēdēt GIGN forumā, bet es tomēr turpinu te sēdēt 24/7 :blelohs: , jo te kaut kas vēl pievelk, bet varbūt tapēc, ka Ulbrokā jau kuro dienu pēc kārtas "all day long rain" & "It's rainy day, aleluja" <_< . Sen nav iets ārā ar draugiem, un kas man atliek? Vismaz ir tā, ka man beidzot ir parādījies konts/karte un, protams, arī internetbanka, kas reāli rullē, jo pa šīm dienām esmu nopircis jau kādas 7-9 spēles no steama, un visas spēlēju, piemēram, šodien piecēlos: Braid >> Left 4 Dead >> TrackManiaNations Forever >> DotA >> Team Fortress 2 >> Left 4 Dead >> TMN Forever, un tā arī aizrīt mana diena. Un tā jau ir kādu nedēļu, un tas arī nerullē. :zhaav: Gulēt eju ap ~03:30, un ceļos ap 09:00, līdz galam neizguļos, un taisu savu spēļu rituāļa ciklu. Un tā katru dienu, ZAJEBALO. Bet nav ko citu, kapēc? Kapēc, šī vasara ir tik garlaicīga.

Tā arī nēesmu atradis sev biedru, ar kuru iet uz šīs dienas spēli, bet fak, man 2 vip ložas biļetes, kur par velti ir "uzklāts galds", ar salātiem/gaļu/zivi/BULCIŅĀĀM. Un tā biļetes pazudīs manā skapī <_< Es nezinu kapēc, bet es pat skaipā negribu iet un čatot ne ar vienu (par steam, tā ir cita lieta), reāli ja tagad kādas 2minūtes skaipā pasēžu ikdienā, vienkārši paskatos, varbūt, kāds skaip domās ir ierakstījis kārtējo feilu, par kuru pasmieties, bet NEHUJA, nav. Vienīgi kas atliek, ir all day long pwn those fuckin' zombie head's. :unsure: Es paliku bišķin agressīvs, dēļ jaunajām datorspēlēm. :slap:

Kā arī man ir nenormālas problēmas ar atmiņu, viss ko man pasaka, pēc 1 stundas tiek aizmirsts, un tādeļ man reāli sūdi sanāk, ja cilvēki man prasa, bet es aizmirstu, ir doma aiziet pie ārsta/aptieku, dabūt zāles, un kaut ko tādu. :fsckinsad:

Tagad, vēl par forumu, jā piekrītu, pēdējā laikā, tā wārnas dala, bet, protams, lielākā daļa ir par tēmu izdalītas, bet nu, kaut cik jāpaželo arī, jo ir arī tādi: "Ne ļoti vainīgi, kuri vienkārši nezināja, bet darīja", apžēlot jau varētu. Kā arī lasīt VISPĀR NAV KO, vienīgais tikko izlasot, Nightmare, un novijasa, postus parādījās smaids, nezinu kapēc, bet parādījās, jo diezgan gari un smuki viss izklāsts, :thumbsup: Vajadzētu vairāk tādus postus/topikus. Vajag, lai forumā parādītos tāds kurš visus uzjautrinātu, kā pagātnē, superrembo, cilveeks, un es.

Ir doma, jau tagad pa latiņam sākt krāt, naudu uz "PLAN B", jo ja iekš RTU netikšu uz Enerģētikas fakultātes budžeta grupas, tad ir pizdec. Un jākrāj, lai apmaksātu mācības, bet to gan nevajadzēja stāstīt, bet pohuj.

p.s UTAS IR PSC!

p.s.s Laikam iešu pie drauga, drototies, DotA allstars.

p.s.s.s bet, atceramies UTAS IR PSC!

Paldies, visiem kas izlasīja/izlasīs :(

To whitesnake, nu bāc, es vēl īsti to neizprotu/nesaprotu, bet mani vecāki tā drillē katru dienu, ka tipja: "EDGARRR, DOMĀ ar galvu, tikt budžeta grupā ir gandrīz vai neiespējami, tādeļ centies cik vēl vari un vēl plusā" :slap: Es uz šo atbildu ar " stfu ", jo ar savām 6+, var tikt bez iestājeksāmeniem cik lasīju, bet vispirms nākošsgad jātiek vidusskolā, :ermm:

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

mēdija, RTU EEF tikt nebudžetā ir ļoti grūti. es stājos pagājušogad, tad tur bija 120 budžeta vietas un vajadzēja ahūni katastrofālus līmeņus, lai netiktu budžetā. moš tagad ir grūtāk, kad cilvēki sāk saprast, ka, var mācīties arī ko citu bez humanitārajām zinātnēm.

ā, un šodien darbā beidzot dabūju benzīna karti un BEIDZOT neesmu vienīgais muļķis, kas gāž benzīnu bembī. hell yeah!!!

tomēr tās maģiskās rindas nesanāk, tāpēc pasūdzēšos par šodienas pretīgo laiku. atbraucot mājās, konstatēju, ka uz mana ķermeņa nav nevienas sausas vietas. viss sāp. šodien pārbraucu pāri 2 sarkanajiem, gandrīz notriecu sievieti (nekad nelasiet karti pie stūres), braucu pretējā virzienā pa vienvirziena ielu un reāli sūkāju. melnā diena, kad nekas nesanāk, kā tam vajadzētu būt... sakapāšu alu un centīšos to visu aizmirst.

ā, un ļoti novērtēju apsildāmos sēdekļus. izrādās, ka manējie arī muguru silda. baigi forši, kad esi slapjš un nosalis.

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

Nu forрi, Jums visiem iet :)

Tiku pie jauna monitora, no 7 gadus veca crt tiku pie 21,5 collоga full hd moтa :) patоkams upgreidz :)

Varзtu kвds man palоdzзt - uzttaisоju topiku problзmвs un risinвjumos, bet neviens neko nav atbildзjis :( esmu to jautвjumu jau uzdevus 3 forumos un neviens nav atbildзjis. Te, bootв un somethingawful.com.

Vispвr gribзtos mazliet parunвt par somehingawful.com. Tomзr, tur forums ir viens no labвkajiem pasaulз, ar dafigв jokiem utt. Bet ir arо viens no nopietnвki paєvaldоtajiem forumiem, ja bыsi idiots, tur ilgi nenoturзsi. Jыtu, ka tie ir mani vislabвk iztзrзtie 10 dolвri, jo tieku klвt arо tвm sadaпвm, kur nereмistrзtie klвt netiek, un tвs ir tвs labas sadaпas :)

Tomзr forрi uzturзties forumв, kur regulвri ir online ap 10000 useru :)

vispвr iesaku somethingawful.com ja gribas pasmieties. pati lapa ir diezgan forрa :)

edit: drunkposting rullllez

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Čau visiem.

Ak, dievs. Es pamanīju, ka šis topiks bija galīgi noslīdējis, tā taču nevar darīt, kāpēc jūs tā? Laikam tomēr teddy ir panācis savu, šeit vairs neraksta idioti, kuri spēj uzrakstīt labi ja trīs teikumus par savu ikdienu, pārdomas par dzīvi un vēl visādiem mēsliem.

Nu labi, vismaz patīkami paskatīties, ka šajā topikā parādās lielāki posti par tiem, kas bija pirmās 100 lapas.

Man īstenībā arī nav daudz rakstāmā, bet pacentīšos uzrakstīt vismaz pāris teikumus.

Tā, pēdējo dienu laikā ir baigi sūdīgi, jo sūda kakls sāp, nezinu kur pat likties, tik pretīgi, kad norij siekalas. Pie tām vasarā saslimt, tas nav stilīgi. Paldies dievam, ka tas nav tik traki. Vispār jau es tāds neslimīgs cilvēks, reizi gadā varbūt saslimstu, iespējams tā kārtīgi, bet kurš gan nav slimīgs. Pie velna, lūdzu, pēc pilsētas pastaigas, izklaides vai kā tamlīdzīgi, nomazgā roku, sliktāk nebūs.

Laikam tomēr nevajadzēja tajā foršajā vakarā tā ārdīties, saskrējos laikam, un vēl vairāk sāka sāpēt kakls, tā jau mazliet sāpēja. anyway forši, ka man Māte strādā aptiekā un šo problēmu ātri vien var atrisināt (Labi, es vismaz ceru, ka tas būs ātri!).

Paskatījos tikko uz datumu un sapratu, ka vasara iet uz beigām, jādomā, ko vēl var paspēt izdarīt. Visnotaļ laikam sanāks aizbraukt uz kādu foršu vietu, vismaz es tā ceru, jo ar naudām sāk palikt vieglāk. Īstenībā, vasara kā tāda mazliet neizdevusies, dēļ naudas nomirt var, nav naudas, nav tusiņa. Rūgtā patiesība, fuj.

Vēl viena lieta, man šeit riebjas sēdēt, vēmiens nāk.

Link to comment
Share on other sites

Ou jā. Šodien tik tā daudzmaz esmu nācis vaļā no sutas balss.. Divas (varētu teikt ka trīs) dienas galīgā autā + zāle :o Stilīgākais ir tas ka turp atpakaļ nostopēju foršiem cilvēkiem. Turpceļā man gadijās reāls čalis kas 16 gadus nostrādājis par skolotāju un tā likās, ka tu runā ar enciklopēdiju, džeks mācēja pastāstīt gandrīz par jebko, kānekā gudrs cilvēks - skolotājs.. Nākamais turpceļā gadijās bišķiņ papsihs čuvāks kuram par 200km/h spidometrā reti gadijās redzēt, bet tājau ok, pašam patīk liels ātrums, bet tik slapjos un līkumainos ceļos bij mazliet bailīgi. Sutasbalsī ierados kādas 3 stundas pēc sākuma un nokavēju Inokentiju :[ Par visām tālākajām avantūrām un piedzīvojumiem gan nerakstīšu, pārāk daudz laika aizņems.. Ā jā, atpakaļ ceļā arī gadijās forš čalis kas gandrīz no pašas Alūksnes līdz Rīgai aizveda, uzcienāja ar karstu tēju un maizītēm, kas tobrīd bij tas ko tieši vajag.

Gandrīz visu ceļu nogulēju un pamodos jau Rīgā. Kopumā pasāciens bij super. Tagad tik jāsamontē nofilmētais, jānoskatās to ko neatceros ;D

Link to comment
Share on other sites

Beidzot esmu atpakaļ no laukiem . Daži jau noteikti bija pamanījuši , jo biju serverī . :) Mājās jau biju īstenība vakar , bet uzrakstīšu tikai šodien . Jo vakar bija slinkums rakstīt . Bet cs`u spēlēju , un nebiju pieradis atkal :D Tagat jau kautcik atkal esmu pieradis pie spēlēšanas . Un atkal jāsāk spēlēt serverī . Kā atbraucu no laukiem atpūtos labi . Jo kā parasti laukos man ir jāstrāda . Bet kā jau vasara man gribējās atpūsties , bet tā nesanāca , jo uz laukiem bija jābrauc . Bet tas jau nekas . Gan jau ka nākamā vasara būs labāka :)

Drīz sāksies skola , nezinu vai būšu aktīvāks vai nebūšu . Jo tagat iešu 9.klasē un domāju ka vaidzētu labāk mācīties , lai pabeigtu . Bet mēģināšu būt aktīvs cik vien varēšu :)

Link to comment
Share on other sites

Znt, katru gadu es ari domaju, ka shis gads atskjirsies no citiem un beidzot saksu 100 procentigi maacities, un tad bus tikkai izklaidas, bet katru gadu tas beidzas savadak, bet nu ja 9 klase vismas ir stimuls! Vairs neesi nekur pa vidu, bet jau tuvak macibu beigam, tapec varbut tiesham beidzot vares pamacities! Vel skolai nekas nav nopirkts, bet driz kautkad bus jaiet iepirkties, macibu priekhmeti, drebes un viss parejais!

Cik sapratu tagad baigas atlaides ir un tapec ari jaaizbrauc bus sapirkties, krize kabata diezgan traki iesperusi, bet nu drebes normalas jau var vel atljauties!

Link to comment
Share on other sites

Hey, jāuzraksta tas, ko šodien nedarīju :muahaha:

Diena ir izdevusies! visu laiku līst, un es jau zinu, ko es šodien darīšu... Tas nozīmē, ka es nedarīšu neko, un dirnēšu pie pc līdz kādiem 1 līdz nolūzīšu... Draugi noteikti dara to pašu ko es x) ko lai vēl uzraksta, es pat nezinu, bet galvenais, ka es atdzīvinu topiku :lol: Jācer, ka rīt nebūs tāds pats laiks, savādāk nepaspēšu atpūsties tā labi vēl pēdējo reizi vasarā, man pat liekas, ka ir sācies rudens :D OK, jabeidz rakstīt, jāparokās vēl forumā un tad jāslīd uz dīvānu :lol:

Edited by Belovs^
Link to comment
Share on other sites

Man laikam šis būs pirmais posts šajā topikā....

Šodien visu dienu nogulēju un pamodos tikai ap 5 vakarā..Lietainās dienās piecelšanās reflekss nemaz nenostrādā...Draugi arī šodien zvanījuši nav, vismaz piecēluši mani būtu, AARGH..Labprāt ārā šodien izietu, bet lielākajai daļaino draugiem nepatīk lietus. KAKAS....So so so, šodien īpašu plānu nav, un jau par vēlu ir kaut ko plānot, nāksies pavadīt vakaru pēc garlaicības apspiešanas defaulta - aliņš + filma or kautko no anime pakļeksēšu uz papīra paralēli skatoties kādu interesantu seriālu.Kompumā ņemot - diena smird smagi, cerams vakaru varēšu pielabot.

c'ya

Link to comment
Share on other sites

Esmu šeit jauniņais un nesapratu, kas šis ir par topiku, bet tagad laikam sapratu un izdomaju arī kautko uzrakstīt!

Piektdien izdomāju ar draugu iedzert, paņēmām vienu 0.7 izdzērām un tad jautrā pratā izmetām līkumu pa pilsētu un satikām vel pāris čomus. Aizgājām paņemt vel pārsis brendavīnus un forši iedzērām. Tad jau bijām normālā kondicijā un aizgājām uz esential padejot. Kad izgajām laukā uzpipēt tad pēkšķi kautkāds džeks izleca arā no merša, galigā pāli, bet kad pienāca tuvāk tas bija kautkāds bomzis. Viņš smirdēja un bija apģērbies kautkādās netirās lupatās, mēs pasmejāmies un beigās sākām štukot kur tāds bomzis ticis pie merša.

Velāk jau filma man bija pazudusi un kad piecēlos biju kautkādā mājā, bet galvenais, ka Rigas centra, bet pats dzivoju mazliet ara no Rigas(Katlkalnā) tas ir diezgan tālu no manām mājām, bet pats labākais, ka blakām gulēja kautkāda meiča, kurai es nedotu vairāk par 18, vot tad biju šokā! Bet beigu beigās no drauga sapratu, ka tā ir viena zināma cilvēka meita un māja arī bija viņa, bet labākais tas, ka nebija nekādu saistību ar šo meiču, jo savadāk sieva galvu būtu norāvusi!

Tas tā viena vakra stāstiņš, bet nākamā dienā nebiju spējigs neko izdarīt!

Link to comment
Share on other sites

Piektdien izdomāju ar draugu iedzert, paņēmām vienu 0.7 izdzērām un tad jautrā pratā izmetām līkumu pa pilsētu un satikām vel pāris čomus. Aizgājām paņemt vel pārsis brendavīnus un forši iedzērām. Tad jau bijām normālā kondicijā un aizgājām uz esential padejot. Kad izgajām laukā uzpipēt tad pēkšķi kautkāds džeks izleca arā no merša, galigā pāli, bet kad pienāca tuvāk tas bija kautkāds bomzis. Viņš smirdēja un bija apģērbies kautkādās netirās lupatās, mēs pasmejāmies un beigās sākām štukot kur tāds bomzis ticis pie merša.

Velāk jau filma man bija pazudusi un kad piecēlos biju kautkādā mājā, bet galvenais, ka Rigas centra, bet pats dzivoju mazliet ara no Rigas(Katlkalnā) tas ir diezgan tālu no manām mājām, bet pats labākais, ka blakām gulēja kautkāda meiča, kurai es nedotu vairāk par 18, vot tad biju šokā! Bet beigu beigās no drauga sapratu, ka tā ir viena zināma cilvēka meita un māja arī bija viņa, bet labākais tas, ka nebija nekādu saistību ar šo meiču, jo savadāk sieva galvu būtu norāvusi!

Tas tā viena vakra stāstiņš, bet nākamā dienā nebiju spējigs neko izdarīt!

yo, yo, yo, izdomāju Es arī pamērīties ar krāniņu, izskatās, ka pēdējajā laikā izlieku visiem :hooray:

Protams, parēcu arī par Alises postu un tagad cītīgi gaidīšu, kad kāds no moderiem brūtāli edit`os viņas postu + uzdāvinās 10% vērtīgu wārnu!

Pēdējās dienās baigais besis, iespējams tapēc, ka it kā beigsies vasara/vasaras brīvlaiks un atkal pa retam būs jāaizslīd līdz skolai, kā arī ārā būs drēgns, auksts laiks un nebūs nekāda prieka sēdēt uz jumtiem, lai uzceptu kārtējo skursteni.

Enīvei, atradu ļoti lētu un labu autoskolu tepat netālu, Skrīveros, līdz ar septembra sākumu būs jāsāk startēt, un tad jau uz 19. gadu jubileju dabūšu dāvanā kādu mašīnīti, ar kuru varēs vizināties un darīt visādus sūdus :mIm:

Edited by StarChaser
Link to comment
Share on other sites

Arī jāieraksta kaut ko te.

Esmu jau tā izlēmis savu dzīves plānu uz GIGN'u, :khehehe: Protams, tas viss var piepildīties, ja GIGN's vēl pastāvēs kādus 5-10gadus. :whistling: Tātad, tagad man ir 15gadi, drīz 16, un drīz arī 17, tur arī netālu 18 un tad jau 19, un pa šo, mazo laika posmiņu, es izmainīšos jūsu acīs, :khehehe: (gejs). Un jūs sapratīsies, ka esmu mainījies un tad, uzrakstīšu pieteikumu sākumā uz Lietotāju grupu, tad arī uz Moderātora grupu, protams, daudz darba priekšā, daudz pierādījumu, daudz piedzīvojumu, un daudz daudz viss kaut kā. Bet kopsumā, es palikšu normāls, un un un nezinu kas vēl būs.

:meele: Tas bija ievads.

yoyoyoy, visiem hey hay hopsā, tagad jau kādu mēnesi drotojos DotA, lai spēlētu +- normāli, priekš powah iesācēja. Un tāgad jau normāli pret botiem viss iet man, tikai saku, ka internetā nevaru spēlēt, jo nu krievu valoda + patch (sīkums), <_< Bet nu tākā mums jau ir gatavs tīms, tad mēs jau varam sākt spēlēt 2on2, 3on3, tā normāli :ermm:

Tagad uzzināju, ka ir maza temperatūriņa, tas nekas, jo vispār viņu nejūtu, vakar vēl pliks pa pagalmu skraidīju :khehehe: Nu ko palika viena nedēļa, līdz skolai, itkā visu sapirkos, bet 9.klase, ouch baby. Nopietni jāmācās, bet mans sapnis kļūt par Aziātu papu beigsies, bet varbūt nē, nē tomēr beigsies, esmu apsolījies visai pasaulei, ka tikšu mūsu vidusskolā bez iestājeksāmeniem, tas nozīmē uz 6+, hmhmh visu izvilkšu, bet mjlad. Matemātika, dirsā, nejau tā, ka esmu stulbs un nerubīju, vienkārši neiet :( Augstāk par 5.

Labi vēlāk editošu. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moderātori tā sākuši kontrolēt šo topiku, ka jau noslīdējis uz 4to lapu :D Ahh, vispār sen nav tev rakstīts. Iet diezgan sūdīgi, jo uz skolu vēl neesmu bijis, dabūju kaut kādu faking slimību, un 2 nedēļas jāsēž mājās (nē, nav STS :D ). Mācos 1.kursā ( B) ), kas nozīmē daudz jaunu klases/kursabiedru, bet es viņus iepazīšu tikai pēc ~1,5 nedēļas, tas tā pamatīgi sūkā :D Normālā situācijā es priecātos, ka nav jāiet uz skolu, bet tagad tā škrobīgi + es nejūtos slims + es dzīvoju tuvu skolai :D Cerams, ka ārsts atļaus jau nākamnedēļ doties uz skolu.. Laikam esmu galīgi sagājis sviestā :(

edtiņš: Pēdējā laikā GIGN`ā sāk iestaigāt daudz dauņu sākot ar Starchaser (vai kā tur), beidzot ar cspoku un tādiem burkāniem, ko tas varētu nozīmēt ? :D

Edited by RJ8
Link to comment
Share on other sites

thQ Tev prātvēder, ka Tu vienm. izcelies ar savām ūbergudrajām zināšanām. Aizej palaizi podu, pirms kko dirs mazuli.

Protams, parādās pāris prātvēderi, tikai nožēlojami liekas tas, ka sīki lopi no sevīm sadomājas sazin ko, jo redz, viņiem ir kkāds p0k3 sūdains komūns, etc. mēsli un tagad jūtas baigi varoņi liekot lietā savās sūdainās zināšanas, vai arī meklē šeit palīdzību pēc viņām. Tomēr biki piekrītu sūdaini sīkajam lopam rj8 (pajebatķ rakstīt tavu niku ar lielajiem burtiem ;) ), respektīvi par moderiem - pēdējā laikā visi posti, kas ir zem četrām rindām (ahujena vienā brīdī pisa prātu par to, slimi, bet ko padarīsi), netiek edit`oti ar jēlajiem tekstiem, kur tiek brīdināti par notiekošo + saņem 10% warn`u. Kā arī citas aktivitātes no viņu puses nekādas nau, ja nu vienīgi kkādi topiki, kas tiek aizslēgti jau pēc 3 posta, kalt gan, tūr varētu apspriest visādus sūdus 10 lapaspusēs...

Kr4. visiem mazuļiem (jā, esmu liels un vares, sou?), nezinu, cik kruti jūs (nebūs lielais J) jūtaties iekš neta, bet tomēr gribētos pateikt, ka diez ko ilgi nesanāks kāpt uz varžacīm ( nerunāju par sevi, bet ir dzirdēti pāris varinati par šo sūdu).

p.s. pietiks dzert, jāiet gulēt, rīt tak uz darbu :/

EDIT:

yo, yo, yo, tagad Esmu baigi kruts, varu dirst visiem, Latvija liela, huju mani kāds atradīs, huju kādam pasprēgāšu acīs, yo, yo, yo...

Edited by StarChaser
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...