Jump to content
GIGN Forum

kebabs_

Mirstīgais
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kebabs_

  1. kebabs_

    Gign Sejas 09

    Kefir neapvainojies, bet es sakuma ari ta nospriedu
  2. Izskatas tiri sakariga, varetu but interesanta! Malacis
  3. kebabs_

    Nakts Riita Spams

    Znt, katru gadu es ari domaju, ka shis gads atskjirsies no citiem un beidzot saksu 100 procentigi maacities, un tad bus tikkai izklaidas, bet katru gadu tas beidzas savadak, bet nu ja 9 klase vismas ir stimuls! Vairs neesi nekur pa vidu, bet jau tuvak macibu beigam, tapec varbut tiesham beidzot vares pamacities! Vel skolai nekas nav nopirkts, bet driz kautkad bus jaiet iepirkties, macibu priekhmeti, drebes un viss parejais! Cik sapratu tagad baigas atlaides ir un tapec ari jaaizbrauc bus sapirkties, krize kabata diezgan traki iesperusi, bet nu drebes normalas jau var vel atljauties!
  4. Tās ko tu nosauci ir ļoti tizlas mapes! Bet nu jā vaidzētu uzlikt kautko mazāku Jo parasti laika posmā no 2:00 - 3:00 pazūd cilvēki!
  5. Bet tad taisat komandu, ja uztaisa to 5x5, tad davai reku kautvai tādas komandas, savc savu teamu un spelē! Bet spelē ari citi speletāji, netikai gigneri! Piemer es savacu savu teamu neviens no viņiem nespele gigna vienigi es! vai ari jus gribat taisīt tikai gign player cup ?
  6. Tad jau drizāk 5x5 varētu, speletāju taču būtu!
  7. kebabs_

    Gign Down?

    par tiem statiem, vel jo projam neiet!
  8. kebabs_

    Bilzhu Apstrade

    ar photoshop cs2 ļoti vienkārši, iemācījos diezgan labi darboties mēneša laikā! ej gfx un mācies!
  9. atsūtat kāds man arī, izklausas inčīgi: [email protected]
  10. kebabs_

    Gign Down?

    look at me daddy i'm a farmer :D ceru, ka šonakt taču būs serveris?
  11. kebabs_

    Gign Down?

    dēļ, tā ari stati neiet?
  12. kebabs_

    Music

    amnezija izrava lapu man no mutes, bet tiešām varētu pateikt vel kādu kur var kačāt dziesmas, bet nu djdee var atrast visu, cik esmu meklējis vienmēr visu atrodu, bet kad meklēju "im in miami bitch" to gan ilgak tur meklēju!
  13. Tev ir specjāls muzejs, vai kā?
  14. šītādu muzeju būtu inčīgi palurēt!
  15. VA - Dancefloor Sounds 2009 2CD Larocca House Party 2009
  16. kebabs_

    Krople Vai Kroplis?

    Tieši tā, redziet visi, kas vel domā par to, ka tas ir safabricējums nu tad nezinu! Bet wap, tapēc, ka tu esi wL līdzīgais :D joks
  17. kebabs_

    Iesakat

    mafiozi, dragonfable.com, inbox
  18. kebabs_

    Krople Vai Kroplis?

    Te laikam pusei tiešām nepielec, vai arī jūs nelasat iepreikšējos postus? REKUR IELIKA VIĢIKU, KUR VIŅA/VIŅŠ PATS ATZĪSTAS, KA IR VĪRIEŠU ORGĀNI! boy gaga
  19. kebabs_

    Krople Vai Kroplis?

    Te vispār neizskatās, bet vidio kautkā jā izskatijās! edits, kas ir PR?
  20. kebabs_

    Nakts Riita Spams

    Vakar paliku pie drauga un nokačājām filmas, sākot no šausmenēm lidz drāmām. Tad pa nakti noskatījāmies "kalniem ir acis 2" taka pirmo daļu bijām redzējuši bija tīri inčīgi, protams mazliet paraustījāmies, tad gajām laukā uzpipēt un kad biju izpipējis pagriezos pret koku un domāju pačurāt, bet kautkur kautkas iebļāvās un pēc filmas skatīšanās man palika bail, saraustījos un tieši rokā bija ābols, tad ar to pašu metu uz to pusi, kur bija tā bals! Tad forši aizgājām noskatījāmies filmu par kautkādiem zalītes kurītājiem un nenormāli sagribējās zaļo uzkurīt! No rīta aizgāju mājas uz kautkādiem pus deviņiem, un pie manis ir mammas draudzenes divi dēli, kas guļ manā gultā. Respektīvi gulēt savā gultā nevarēju, jo viņi tur snauda. Tad dabūju sedēt pie datora, čali tikai 12:00 piecēlās un tad gāju gulēt. Piecēlos 18:00 un visa diena ir vienkārši nodrāsta! šonakt noteikti mani gaida tas pats!
  21. kebabs_

    Tv Reklāmas

    Amnij par to tavu tiektu, es daudz maz piekrītu, bet par to zero coca colas reklāmu, bļāviens perfekti manas domas! Dibens labais, reklāma huiņa, uzsprākst visi iedzīvotāji, nu bļāviens tik tizli bet dupsītis labs tai vecenei tur bija, vienīgi tizli, ka ilgāk nevarēja redzēt..
  22. kebabs_

    Steam.

    http://store.steampowered.com/app/10
  23. kebabs_

    Tv Reklāmas

    REGULĒ VĒL, iepriekš bij labāk! labākā reklāma! VIASAT!
  24. biju aizmirsis, ka bija tādi teletubiji..
×
×
  • Create New...