Jump to content
GIGN Forum

yourlord

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yourlord

  1. tad priekš sīkā kam ir 10 gadi viņš neder? csam un šitādam sūda spelēm?
  2. Tātad gribu ņemt datoru, priekš cs un tur fifai, tf2, call of duty, l4d, nu šitās spēles gribu spelēt, vai šitas dators pavilks viņas normāli? dators domāts tikai tā, lai spelētu cs pārsvarā un tur vel kautkādas šitās defās spēles! 2.66 Celeron 1250 RAM mb 80HDD NVDIA GeForce 5500FX (256mb un 128bit) skaņas karte Sound Blaster live [b400] DVD - RW ( + - ) Tīkla karte iebūvētā. vai: RAM:1gb C:140gb v-karte-7gforce
  3. Seen viena topika normali esi iedirsis, nepietiks? dodu 100 % ka iedirsisi vel kadus 3 postus, kā minimums! Bet par tēmu es domaju, ka labak pardod un nopērc jaunu, vai arī skaties pēc interjera, ka tev taja vannasizstaba izskatas!
  4. Es jau biju, bet tie saka, ka viņiem šitadi nav, jo ir ļoti veci!
  5. Nu ļoti žēl, gribēju redzēt, jo atceros, ka vienreiz bija kur fourmā video ka kautkas tusiņa laikā sakāvās! Tapec cereju, ka šoreiz redzēšu, kā jums tur gājis! labots-mirsti
  6. hendue, iedod linku kur nopirkt! beef, labi uzrakstīšu pa jaunu un ceru, ka tu sapratīsi un visi pārējie arī! Tātad man ir problēma un problēma ir sekojoša, datora priekšpusē ir tāda vieta kur var iespraust(Austiņu galu, Mikrafona galu un usb) Un kad datora priekšu pataisa vaļā tur ir tā shēmiņa, kas izskatās šādi: Vienīgi manējam šim te, nav tas zaļais(kur liek austiņas) roza(kur iesprauž mikrafonu) šo te shēmiņu var vienkārši noņemt nost no tiem vadiem, tur viņš tā braucās nost! Es gribētu zināt cik šāds maksā jauns, vai arī kāds varētu man pārdot?
  7. Sejas bija inčīgas, bildes bija labas, bet video vel gaidu!
  8. Kas tad tu macho biji galigā pārpalī, ka neredzēji viņu? piekrītu spalvas teiktajam, tie kas nebija tie ir vecenes!
  9. Nē, aizmugure neskan, jo preikšā nav tas sūdiņš, kad man bija priekšā tad skanēja priekša ja bija iespraust skanēja abas austiņas, bet tad gad iesprauda aizmugure skanēja tikai viena! Bet tagad, kad man priekšā viss ir izbeidzies, tad aizmugurē kad sprauž vispār neskan!
  10. Tātad man ir problēma ar to, ka man ir saplisusi priekšējā skaņas karte, "laikam" un nu ja tā nav skaņas karte, tad nu tas ir tur kur datoram priekšā var iespraust mikrafonu, austiņas un usb. Zinu, ka citiem datoriem nemaz priekšā neko nevar iespraust. Man neiet skaņa deļ tā, ka nav priekšā tas sūdiņš, bet aizmugure viss ir, bet ja nav priekšā tad nekas neiet ! nofočēšu un paradišu, ka viņš izskatas! man vaidzētu šādu jaunu, kur lai es dabudu šādu? lietotu/jaunu (vienalga) ps. bļin neatradu usb un atmiņas kartes lasitāju, nevaru ielikt bildi, bet nu jus tači saprotat, ko es domaju? no priekšas datoram tur kur liek usb un austinjas, mic! kautkad vakara atradišu un tad nofočēšu!
  11. Esmu šeit jauniņais un nesapratu, kas šis ir par topiku, bet tagad laikam sapratu un izdomaju arī kautko uzrakstīt! Piektdien izdomāju ar draugu iedzert, paņēmām vienu 0.7 izdzērām un tad jautrā pratā izmetām līkumu pa pilsētu un satikām vel pāris čomus. Aizgājām paņemt vel pārsis brendavīnus un forši iedzērām. Tad jau bijām normālā kondicijā un aizgājām uz esential padejot. Kad izgajām laukā uzpipēt tad pēkšķi kautkāds džeks izleca arā no merša, galigā pāli, bet kad pienāca tuvāk tas bija kautkāds bomzis. Viņš smirdēja un bija apģērbies kautkādās netirās lupatās, mēs pasmejāmies un beigās sākām štukot kur tāds bomzis ticis pie merša. Velāk jau filma man bija pazudusi un kad piecēlos biju kautkādā mājā, bet galvenais, ka Rigas centra, bet pats dzivoju mazliet ara no Rigas(Katlkalnā) tas ir diezgan tālu no manām mājām, bet pats labākais, ka blakām gulēja kautkāda meiča, kurai es nedotu vairāk par 18, vot tad biju šokā! Bet beigu beigās no drauga sapratu, ka tā ir viena zināma cilvēka meita un māja arī bija viņa, bet labākais tas, ka nebija nekādu saistību ar šo meiču, jo savadāk sieva galvu būtu norāvusi! Tas tā viena vakra stāstiņš, bet nākamā dienā nebiju spējigs neko izdarīt!
  12. yourlord

    Tf2 Cena

    http://store.steampowered.com/app/440/ 11. 99 $
  13. yourlord

    Again Knife

    Es pats nezinu, kur var iegādāties šo butterfly knife, bet ļoti vaidzētu viņu iegādāties, pirms pāris nedēļām tieši domāju, ka vaidzētu, bet nekur nevarēju atrast! Esmu bijis visādos makšķernieku un dārznieku veikalos! Pagaidām vel neesmu atradis, bet vienā makšķerniek veikalā bija kautkas lidzīgs, bet asmens bija parāk plats!
  14. raivo, ar to, ka tu spāmo šī servera adresi, tas nozīmē to cik zema līmeņa šis serveris ir! Un tas liecina ari par tevi, ej un iespāmo savu webu istaja sadaļā!
  15. nu kapec uz reiz kungs?

  16. Sub Focus - Rock It david guetta feat.akon - sexy bitch
×
×
  • Create New...