Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

hahaaaaaaaaaaa...vispaar ejat dirst es jau padirsu varu iet dzert......................... vispaar es gribeeju kko uzrakstiit bet tad es izdomaaju ka nu nahuj.... prieciigus jaanjus un sveeti maximas 6ls par kasti akciju :)

fakin swh rulleee :D jau hujzinvinj kuro reizi viss iet uz rinkji :D

edit:sukazzzzzzzzzzzzzzzz~!

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Huh nice, labākie Līgo svētki manā mūžā pagaidām, pizdec. Vakar no rīta atbrauc divi draugi, paspēlejam strītbolu, padzērām Ulmanīti, paēdām vakarpusē šašļikus, un bļē, tagad gājām uz Līgo parka estrādes, skatamies, fak tik daudz cilvēku nekad nav bijis, visas sēdvietas pilnas, visi piedzērušies jau kaut ko dzied tur, labi, runājam, runājam, paliek jau tumšs, k, izdomājām aiziet nopirkt aliņu, tur bija viens furgonveidīgais veikaliņš, kur pārdeva alu kausus, čipsus, un riekstiņus :D Nu vo, stāvam rindā, bļe nereāls mīziens nāk, jo tepat 10m netālu stāv Pašvaldības policijas mašīna, labi pienāk mūsu kārta, un omg tā vēsi pasakot ieleja mums :D Un tad jau tā labi aizgāja, ka vienu pēc otras ņēmām..tad ejo uz mājpusi no rīta kaut kur, bet bija vēl tumšs, satikām kādas 5 meitenes totāli pilnajā, ap 16-18gadiem, sāk mums uzdot jautājumus:''kā sauc, kur dzīvo, ko dari, kā iet, tev no bērnības līdzeni zobi, plākstītes ir, cik gadi'' labi nomudzijāmies tur kādas 30min un ejam mājās, gulēt.

ze best.

Link to comment
Share on other sites

:) Jeb labdien es jau vairs dienas neskjiroju :DD gulet es kaut kad guleeju :D Lab Walter alus sauc :DD

Cik var dzert? Varētu padomāt ka tā tava ikdiena.Alkašš! :D

Tākā bija agri jāceļas pēc garās jāņu nakts, tagad staigāju kā pusapdūlis narkomāns un sajūta ka galva būtu piebāzta ar sienu...laikam iešu atstiepties.

Link to comment
Share on other sites

:DD

To žļurgu dzer tikai bomži :fsckinsad:

Normaļna nosvinējos. Kādi 15 aliņi, daudz gaļas, laba mūzika, ugunskurs, pelde pa pliko & saullēkta sagaidīšana pie jūras. Ap kādiem 04:00 piezvanīja meitene. Kādas 20 minūtes norunājāmies, baigais bazars aizgāja. Šodien arī kādas 10 minūtes nopļāpājām. Domāju, ka tur varētu kas sanākt. Tad jau redzēs :)

Šodien jānoskatās kāda filma un jāizsūc pēdējie divi aliņi. Jau sešas dienas man ūdens vietā alus. Domāju, ka pietiks. Cik var..

Link to comment
Share on other sites

:DD

2 litrīgo, vai pus litrīgo? :D 2 litrigais walters, vislētākais no visām ciskām, var redzēt, ka krīze, sāk dzert walter :D casham bus draudzene(VARBUT) :D

edits, SPAAM SPAM SPAAM SPAM SPAM SPAM SPAMA SPAMS! spec for chillside

edits2, šodien baigi foršais laiciņš, bija doma iet peldēt, bet izdomāju labāk neiet, aizgāju uz peldetāvu uzspelēju valeibolu padzēru alu un labi pavadīju laiku, kad vakarā aizgāju majās mamma ar brāli piedāvāja aizlaist lidz nabītei nopeldēties, tad izdomāju, ka īstenībā varētu. Nopeldējos bija ļoti forši, bet kad aizbraucu majās, tad nokritu pagulēt uz 4 stundiņām, tad paspelēju datoru lidz 9 no rīta un gāju gulēt lidz 5 vakarā :)

Edited by Gailis 2
Link to comment
Share on other sites

Fāk, mirstu nost...tikko piecēlos, jo nevarēju vairs nogulēt. Izdzēru kādas 6glāzes ūdens un sēžu ar sāpošu vēderu (superīgi yoo). No rīta vēl jābrauc strādāt - vispār nežēlīgi ceru, ka būs lietus, bet tas ir maz ticams :(

Tā vēl gribēju pateikt, ka šie Līgo bija izgāzušies (vismaz priekš manis). Visi "draugi" (ķidalas joptv :))) aizkratijās uz pirtīm utt, bet mēs (4cilv yoo) tizli pasēdējām parkā, padzērām aliņu, paskatījāmies, ka 14gadīgi sīkie piedzērušies skraida apkārt un gājām uz mājām dzert sir edvards(nu kkā tā rakstījās...). āāa un vēl pa ceļam mēs izmirkām lietū. karoč, ahuuuenaaa "izdevušies" līgo

Link to comment
Share on other sites

2 dienas neesmu bijis mājās ar visām no tā izrietošajām sekām. Sāku apsvērt domu, ka būs kaut kas jāmaina, bet tas alus ir tik garšīgs, ka neņemos spriest kā man sanāks. Novēlots sveiciens visiem Jāņiem Jāņos. YO saulei, man ir sarkana seja. :)

Link to comment
Share on other sites

Čau kakau!

Svētki daudzmaz izdevušies, cik nu es vispār kaut ko atceros no pagājušās 3dienas, līdz vakardienai :DD nedēļas kooomings ir pagājis, nu var bišk atlaist, šodien tiešām vairs nav spēka uz alko pat paskatīties... Tā visādi citādi bija forši, iztusējos pa 3 tusiņiem Līgo un Jāņos, jau 2. dienu eju gulēt tad, kad gaiļi možās un ceļos tad, kad visi jau pusdienas paēduši... karočē tagad sajūtas kā sabrauktam āzim ceļmalā... aij, kam tas viss interesē... ^_^ galvenais ir atkopties, vēlāk jau kaut kā pavilks :D

Yo clo? Yo to the window un pārējiem -_- (stulbeņa seja) :D

Link to comment
Share on other sites

Varētu točna attaisīt vaļā bilžu topiku, tur ir inčīgi!

divlitrīgais walters jau mums drugans, bija kautkādu laiku atpakaļ :D

Bet ko darīt, ja krīze mani skar? :fsckinsad:

šonakt atkal jaspelē pubā, savācamies un kapājam labi ilgi, bet tā lai ir kāds admins kuram ir votemap, labi, ka vakar bija Alise, savadāk butu atkal kā katru nakti spelējis cabble 3x3 :D

Link to comment
Share on other sites

Labs vakars visiem. Beidzot tā normāli var piesēsties pie datora. Šodien tāda forša diena, no vienas puses, stipri liels karstums(kāds šodien bija) diez ko nepatīk, bet tomēr, forši pēc tam nopeldēties. Šovasar tikai otrā reize, kad peldos, kaut vai citās vasarās ir bijis pavisam savādāk, katru dienu tika iets.

Līgo šķiet, ka godam nosvinēti, nebija tik labi kā pagājušo gadu, bet bija pietiekami labi.

Ja kāds te ir Trance fanāts, tad varētu ieteikt kādu mūzikas trakeri, kur tiešām būtu daudz trance relīzes, stmusic pa retam parādās kaut kas, viss labāk jau būtu only trance trakeris, bet man zināms tikai viens, laikam nosaukums bija traffic or smth, kurā tik un tā netiku, jo tur ar ielūgumiem. :/

edit: omfg, Reports: 'Michael Jackson Has Died'

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Labs rīts. Nesen piecēla mutere. Šodien ar deju grupu tusiņš ar teltīm, šmiga & co. Drīz jāiet iepirkt paičons, savādāk nomiršu tur. Vakar biju peldēties. Ūdenī siltāks nekā ārā, yooo. Palēkājām ūdenī utt. Vispār vakar bija baigā žara, totāla. Ehh, svētki beigušies. Atkal jāsāk močīt outlawā torrenti. Vispār baigais slinkums piemeties. Jauzraksta vēl kkas lai būtu ceturtā rindiņa. Ok es eju mazgāties, paēst un tad dodos pirkt paičonu & co. YOOO.

Link to comment
Share on other sites

Labvakar, šovakar atkal būs kārtējais nakts cs vakars, bet es izdomāju šeit kartējo reizi iepostēt un uzrakstīt savu šis dienas atgadījumu. Tātad klausamies... Šodien aizeju kā parasti uz sk8parku un tur skatos viens otram visi tik štoperē stivčikus, es prasu, kas notiek, un šie gudrīši izdomājuši kartējo reizi uzspelēt lamāšanās spēlīti... Tad nu es jau neateikšos paspelēt un kādam iesist, bet tad pēkšņi es uzzinu, ka šo spēli tagad būs jaspelē lidz šī mēneša beigām un tad tik viss šis murgs beigsies. Protams sākumā domāju, kas tad būs tur piecas dienas paspēlēt. Nu tad sākām mētāties ar āboliem, un protams tam kuram tur trāpija viņš nolamājās un ejam viņu visi bombīt, tad kad es izsitu savu sitienu un aizsitu garām man izsprāga "bļē netrāpīju" un tagad viss bars nāk mani sist. Un tas tā labi pirmie nekas nebija, bet uz vakara pusi jau bija tā, ka nevarēju rokas pacelt uz augšu, tad aizgājām ar draugiem, kas nespelēja šo stulbo spēli izdzert pāris aliņus un protams izmantoju izdevību un nolamājos. Tad velāk aizgāju atpakaļ uz sk8parku, un tur bija atnācis viens čalis vardā Māris, un viņam vienmēr sprāga visādi stulbi lamu vārdi. Tad mēs gribējām viņu padauzīt, un pierunājām viņu uzspelēt kaut 10 minūtes. Viņš piekrita un tad sākām, viņš sākumā pateica "bļē" jo kautkas viņam iemeta ar ābolu. Tad mēs bijām palikuši 8 un 7 no tiem sita viņam, tad kad viņu sita viņš vel nolamājās un sitām atkal, tad atkal nolamājās un katram bija jāsit 6 stivčiki, nu tad 6 x 7 ir 42 stivčiki kopā.

Tas viss notika pa 2 minūtēm un mēs jau visi protams pārsmējušies, kas notiks velāk! Bet nu pedējās 8 minūtes viņam bija mācība!

bija diezgan interesanti, bet man ir zili pleci :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...