Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

sen neesmu te rakstījis, derētu tā kā. varētu sākt savu ierakstu ar sūdzību, proti, es sūdzos par sevi, jo šorīt kārtējo reizi nogulēju skolas sākumu, bet tomēr uz beigām ierados, tas gan nemaina to faktu, ka es nokavēju, bet vismaz ne visu dienu. iemesls tam ir tāds, ka vakardien mani mīļie draugi mani atkal pavedināja uz ganjas pīpēšanu, protams man nekas nebija iebilstams, bet no rītiem pēc tam ir tiiiiiiiik grūti piecelties :(

rakstu to tāpēc, ka esmu sev uzlicis pienākumu beidzot mācīties, pagaidām lielos vilcienos tas izdodas, bet kā redzams ir arī defekti mazi, šat tad neaiziet uz skolu vai nokavēt sākumu, pēdējā laikā gan vairāk sanāk nokavēt nevis neaiziet, tas varētu būt kā +. :)

tāks, kas vēl.. gribējās vēl pateikt, kad gaidu gign atdzimšanu, ka tāda maz ir iespējama, jo reāli, pup dzīve liekas kā apstājusies man. nekur konkrēti negribas spēlēt, izturēt nevar spēlēšanu citos serveros. vienīgais puslīdz serveris, kurā vēl var ieiet un ar sakarīgiem cilvēkiem uzspēlēt cs ir kso. bet ar to ir pa maz, tur tomēr ir daudz nezināmu cilvēku.

the end

Link to comment
Share on other sites

:)

btw apsveicu ar mašīnas iegādi, bencik.

Cipruss NEE taa eclipse ir taads suuds, nee nopietni taaaads suuds.... Nekaa personiga, bet izskats vinja vnk pretiigi un neiet arii, vot vecas eclipse cepuri nost, bet taas jaunas mashinas ir meesli, to 2000 gada eclipse es iznemtu ar 92 gada celica :)

Link to comment
Share on other sites

nostalģija uztrieca vēlmi ko sarakstīt, k.

iemetu aci Sūdzību sadaļā ar smaidu sejā, jo sagaidu, ka atkal kādu noliks, kāds ņaudēs un aplauzīsies, kāds līdīs un aizlīdīs garām, jā, tas viss man liekas smieklīgi, bet no sejas man tas smaids pazūd, kad izlasu viena tipa savārsmojumus. neatļaujos vairs rakstīt sadaļā, kur paredzēts to darīt tikai adminiem, bet tas Monkey D. Luffy man normāli lec acī šajā diskusijā. man uznāk nepārvarama vēlme viņam, tam Monkey D. Luffy, aizūtīt privāto draudu vēstuli ar kaut ko līdzīgu šim: "tu aizpis savu vāceli, be! savu nesakarīgo verbālo caureju vari veltīt toaletes podam! tu jau minēji, ka neesi gudrs, to es apzinos, bet ar saviem tef un naf, varbūt, varbūt un izpratni par anonimitāti vari ieskriet tramvaja durvīs.

atslābsti, be!

-Tas pats-"

jā, man patīk kā tas skan.

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Kaa jau mana posta augshaa ir rakstiits, ir 2.15 naktii. Taisu stulbo ZPD, jo, redz, riit jau ir jaaprezentee (he, gandriiz ar atskanjaam). Veel neredzu beigas savam shiisnakts darbam, jo laikam jau veel ir diezgan daudz jaaizdara. Spraagstu gandriiz vai nost. Bet jaataisa tas suuds. Iesaku tiem, kas veel tikai izveeleesies par ko taisiit ZPD - izveelieties teemu, par kuru jums gribeetos kaut ko uzzinaat, nevis pirmo, kas pagadaas. Aaa, un jaa, saaciet taisiit laiciigi ;) Ai blje, shitas aiznem paaraak daudz laika, lai te kaut ko rakstiitu. Jaaiet piebeigt to shitu!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...