Slāpeklis!* Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Neaizmirsti šo: http://www.youtube.com/watch?v=ZJkd5X2aG34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Zombieland, 28 days later, 28 weeks later, dawn of the dead, resident evil visas daļas, kuras iznākušas, silent hill, silent hill 2, (lai gan nav īsti zombie) shaun of the dead, i am legend The crow, Warm bodies (komēdija) [rec], from dusk till dawn, grindhouse, quarantine Kaut kā tā. ooo paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) Noskaties ''Šons un zombiji'' or smth , tāda zombiju komēdija smieklīga ar labu storyu Edited July 31, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 B0r1ngs atteicās dzert prestiži :sad_face: atļaušos publiski pieteikt, ka Denis parādā baložu belasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 man aizdomas, ka es varētu būt gejs vai arī meitene. visi man stāstīja cik seriāls offiss ir smieklīgs. visi man stāstīja par smieklīgām ainām. visi man rādīja smieklīgus video no offissa. visi man rādīja smieklīgas bildes ar tekstiem no offissa. visi man ieteica skatīties offisu, bet es neskatījos, jo pa tv biju redzējis random epizodes no random sezonām. esmu tik slinks, ka negribu uzdurties kādai jau redzētai epizodei, jo tad man viņa būs jāpārslēdz. tas bija iemesls, kāpēc visus šos gadus neskatījos offissu. lai nu kā, pirms pāris dienām sāku skatīties. esmu trešās sezonas vidū. bet lieta tāda, ka mani neinteresē tik ļoti tie joki, cik ļoti mani interesē pemas un džima attiecības. sorry. starp citu, iespaids, kas man bija par dvaitu pirms es sāku skatīties, ir smagi krities. man viņš pat dažreiz besī. visvairāk man patīk meredita. dievinu to alkoholiķi. yolo swag 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 B0r1ngs atteicās dzert prestiži :sad_face: atļaušos publiski pieteikt, ka Denis parādā baložu belasi. WAT??? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Mūsu Lauriņa normāli dod. Kaut kādas asociācijas ar Inetu. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=arejilf7msvchjzger9.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 ko ta tu tik vienu bildi iemeti, buutu ielicis pilnu linku uz sesioju. kaa redzams atkailinaashanaas zinja vinjai veel taalu liidz redevichai Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) Man nepatīk, ko tas čalis tur dara! Nu tā drosme jau nāk ar laiku, drīz būs vairāk plikumu.. kā arī viņas drauga un foto partnera vārds ir dots, atliek tikai atrast un iedot bietē! Visas bildes spiediena attālumā. Edited August 1, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 un ko tad vinjsh tur dara? tev gadiijumaa nav samaitaata uztvere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Pavisam nav. Vienkārši nedaudz asariņa par to, ka es neesmu viņai blakus. Pāris gadus atpakaļ bijām kopā nometnē Siguldā, bija baigā iespēja. Bija kontakts, nu garīgais, bet tad kaut kā saraustījos un to lietu līdz fiziskajam kontaktam tā arī nenovedu. Laikam nedaudz baidījos no potenciālās sievas mātes - tā ir azbesta vecene! Labi, pārāk nepareizas domas manam aizņemtā cilvēka prātam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) Nenovest līdz "fiziskam kontaktam", tāpēc ka bail no potenciālās sievasmātes? Dafuq Edited August 1, 2013 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 seems legit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) WAT??? 0_o Tev tak ir vecains numurs ne? Vai arī es runāju ar kādu citu personu? jā, par to sievasmāti točna ir DAFUUUUUUUUUUUUUQ okej, varbūt čalis nav samaitājies mūsdienu pasaule, kam es īsti neticu. Edited August 1, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Varbūt kādam ir pieredze bijusi, kā pārrakstīt savu autiņu uz cita vārdu, ja pats neesmu uz vietas, lai to izdarītu? Pilnvaras, iesniegumi vai kas tāds? Ja neviens nezinās, tad rīt zvanīšu uz CSDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Jūs čaļi neesat sastapuši viņas mammīti, tāpēc jums ir grūti saprast, kur manis teiktajā ir likumsakarības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ja neviens nezinās, tad rīt zvanīšu uz CSDD. Tu mums tipa draudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Tev tak ir vecains numurs ne? Vai arī es runāju ar kādu citu personu? jā, par to sievasmāti točna ir DAFUUUUUUUUUUUUUQ okej, varbūt čalis nav samaitājies mūsdienu pasaule, kam es īsti neticu. Es tak teicu ka man prezentācija. Kādi nahuj baloži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Tom., liec bildes image tag'ā, lai nav uz linka jākliko. +10cm uzreiz! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Tu mums tipa draudi? aha Nē, nu tas lai nečīkstētu neviens, ka pašam jāmeklē utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Epix?http://31.media.tumb...ineolo1_500.gif Labi, labi. Saprotam, ka tev pašam gribās.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) Jūs čaļi neesat sastapuši viņas mammīti, tāpēc jums ir grūti saprast, kur manis teiktajā ir likumsakarības. Tak nav jādrāž viņas mamma. P.S. Sokolova bildes gan pēdējā laikā ir herņa. Edited August 1, 2013 by kRi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ja drāzīšu meitu, tad mani drāzīs mamma. Viss, beidziet smieties par nesamaitātiem cilvēkiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 A moš mamma MILFs? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) Epix? http://31.media.tumb...ineolo1_500.gif viss tiek kontrolēts, stresa nav, slimības lapa b0r1ng, ehhh..labi, citreiz, slinkums tev skaidrot tiekamies Alberta terasē )) Edited August 1, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now