Nightmares^^ Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 There flies a Cat i give about you. mjau. http://youtu.be/QvlRhC9DWWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 nav video Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Man vienīgajam jārēc par šo apskatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 smiekligi jau ir, bet vismaz interesanti pastasta, ta isi, skaidri kas un kaa, ir redzeti jutuba taadi review, ka miegs nak pec 20sek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Apskats ir labs, tikai smieklīgs un kaitinošs reizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Kāds bija uz "pusLMFAO" koncertu? Ja bija - kādas atsauksmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 (edited) Lasīju ka esot neapmierināti cilvēki. Paziņa Facebookā rakstīja, ka žēl cilvēkus, kuri maksāja par koncerta biļeti, jo esot bijis briesmīgākais koncerts viņas dzīvē... Varbūt kāds vēl nav pamanījis un ir interese. http://www.1a.lv/datoru_komponentes/ram_flash_atminas/kingston_4gb_pc12800_ddr3_cl9_hyperx_kit_of_2_khx1600c9d3b1k24gx/6879604/ Edited December 3, 2012 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Varētu būt, ka neapmierināti. Tā mūzika ko viņi tur taisa ir pilnīgākais zirga sūds. Man liekas lai tur aizietu ir jābūt 12 gadus vecam vai jābūt tādam pašam ēzelim kā tie divi kaktusveidīgie + vēl jāstaigā zebrau krāsas biksēs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Kursabiedrene bija tikai tāpēc, ka viņai "labi" draugi uzdāvināja biļeti. Teica, ka bija pilnigs sūds, dziedāja 4 dziesmas, pārējo laiku lika disenes mūziku. Ik pa laikam ierubīja miķi (to darīji ļoooti uzkrītoši), lai nobļautos: "YEAAAAH, PAAARTY" un tamlīdzīgus šitus. Dziedāja par sūdiem un seksu. Publika esot bijusi maziņie (casham patiktu) un kopumā vērtē kā ļoti neizdevušos, dārgu diskotēku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Tad jau bišku būs man mierinājums pats gribēju uz to koncertu, bet beigās nekas nesanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 cik biļetes maksāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 (edited) Man pēdējā dienā par 20 mēģināja iesmērēt kā "must take" biļeti. Apskatoties video no tā, kas tur bija - disene vidusskolā varētu būt tas, kā to varētu raksturot. Edited December 3, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Kaut kur lasīju, ka esot bijis rēcīgs skats, ka krietns bars senču sagaida sīkos pēc koncerta pie Arēnas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Šovakar biju par modeli topošai grimma māksliniecei. Sejas āda kā puišelim. Pērku alu - pārdevēja samulsusi, nevar saprast vai jāprasa doķi. Tagad dzeru alu un smejos par viņu, haha, nesapraša tāda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Vajag vienkāršu pasēdēšanu ārpus šī rajona (t.i., kaut kur centrā) ar vinekāršu alēna padzeršanu un neuztraukšanos par ikdienas sīkumiem un apkārtējiem krāniem. Vrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Labāk, lai ikdienas problēmas sagādā krāni, nekā vāveres. Riebjas strādāt kopā ar sievietēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Es par krāniem saucu in general tizlus cilvēkus, dzimumus nešķirojot. Bet es varu tikai piekrist; gan strādāt, gan vispār pavadīt laiku ar sievietēm mostly ir krietni sliktāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Es par krāniem saucu in general tizlus cilvēkus, dzimumus nešķirojot. Bet es varu tikai piekrist; gan strādāt, gan vispār pavadīt laiku ar sievietēm mostly ir krietni sliktāk. pilnīgākā diršana Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Atbalstīsim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Es par krāniem saucu in general tizlus cilvēkus, dzimumus nešķirojot. Bet es varu tikai piekrist; gan strādāt, gan vispār pavadīt laiku ar sievietēm mostly ir krietni sliktāk. TRUE FALSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 (edited) Uhtiiii es šeit nēēsmu pedējās dienas neko raxtījis Nekas īpašs jau nav noticis... 6dien izdomāju ka jaiet uzraut boulings rezervējām celiņu uz 19:00 laiks bija 15:00 ko 4h dariit? Janjem 1ns un jaiet ciemos Maximaa bija akcija Bacardi 9.99Ls 1l No vo, ar savejo 1l tukshs Peksnji tur pie kaa aizgajam ciemos uzradaas 5l bachoks ar samagonu tjipa uzleejums uz dzerveneem vinji to visu laiku dzeera,nu okej nu max tur 0,7l no taa bachoka nosucaam arii mees taalaak minos bija boulings un bezmaxas alus jo 3karsais strikes bija. neprasiet kaa es to dabuju gatavu , par parejiem aliem pats maxaju... Tad izdomaju ka ar chomaku, kursh nebija dzeeris pirms tam brauks pie manis diraat PS3 . Veicii panjemam vel Boniiti Zinu ka lidz 5:00 griezaam FUTENI, pec bonisha barchikaa atradu balzamu pa nakti 1mo reizi muzhaa jaunajaa darba vietaa uzzvaniju priekshniecei un izludzos velaak vai nevar atnakt Vopshem 7dien biju beigts dabuju pizdi, bet es izdzivoju vakar panjemam 2x pakas alus un driftot devaamies pa Liepajas ielaam Bet taa ka sniegs visur pilsetaa bija nokusis, bija galjaks Tagad suucu alinju un raxtu visu shito hujnju, kuru jus tapat izlasiisiet Edited December 4, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Gūdmen, piedod, bet es tā vairs nevaru. Ardievu!Tava Akna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Man sāp iekšas...Tagad pāris dienas pietaupīšu veselību...APSOLOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 4dien liepājnieki no ~18:00- 23:00? sēž roķenē un dzer alu, everībodī welkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Godman, nav ko taupīties - ceturtdien jāiet dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now