FBI.Informant Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Pēc 100 gadu pārtraukuma , izdomāju pašaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
budulis Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 http://uk.computers....nner_id/A_HOME/ Labajā pusē ir Find your product support. Lūdzu! Ja kāds vēl nezin, tad Last resort ir diezgan foršs seriāls milum lielais paldies. ljoti iliidzeeji. cienjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Šodien redzēju kā sīkie pie skolas spēlē "Gangnam style". Karoč princips tāds pats kā visiem zināmajā "augstāk par zemi", vienīgi šajā spēlē tev nevar piesist tad, kad tu dejo šo tautā iemīlēto deju! Vismaz jaunatne nav vēl aizmirsusi par to, ka spēles jāuzsāk bļaujot "Kurš spēlēs gangnam style?" un liekot īkšķus vienam virts otra un pēc tam bļaujot 1, 2, 3!!! Nostaļģija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Tas ir patiesībā nedaudz skumji, ka bez interneta sanāk būt kā bez rokām - darbs apstājas, ikdienā nevar normāli veikt pierastās darbības, nevar sadabūt rokās nepieciešamo info un kontaktus... hņeh. Bet fak that, man ir internets, yayy ^^, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Var kāds ieteikt normālu forumu, kur tiek apspriestas tēmas par TV? Vai arī kādu TV labošanas centra adresi, kurā es varētu aizsūtīt šiem meilu ar savu lielo problēmu? Jā, zinu gūgli, bet šoreiz jautāju Jums! Mans fakinais TV bieži vien negrib mani klausīt un slēgties iekšā, pietiek! Es valdu pār TV, nevis TV pār mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ouch, bez idiotiem šeit ir šausmīgs klusums, kā skatos Pavadītas nežēlīgi garas brīvdienas, no 3dienas vakara līdz 7dienas vēlai pēcpusdienai caurvazāta Liepāja, Fonteins pārsteidza ar lielisku "Sattelites LV" koncertu, filma "Sapņu komanda" ar visu nodrāzto sižetu lika pabrīnīties par to, ka mēs beidzot spējam radīt filmas, kas arī izskatās pēc filmas ne tikai dzīvā teātra. Es vairs nešaubos, ka latvieši varētu izveidot kases grāvēju ne tikai LV mērogā. Filma patika, iesaku noskatīties. Lieliska nedēļa ar lieliskiem cilvēkiem. Nu jau jauna nedēļa un darbi pilns klēpis, rīt prezentācija jānovada par politiku kā mārketinga faktoru (Varbūt kāds var padalīties ar info par šo, ja ir aizķērušies būtu ļooooti pateicīgs.) un eksāmens vietējā tūrismā, kas aizslaucīs vēl vienu apgūstamo priekšmetu aiz muguras. Briest arī kursa ballīte, briest arī dažādas dz/d svinības, briest Ziemassvētki un Jaunais gads, būtu prieks pilna mute, ja vēl sniedziņš parādītos... Vajag atpūsties TĀ, lai vajag atpūsties no atpūšanās, un man tagad tieši tā arī ir, gribas mieru, klusumu, sniegu, kamīnu, vīnu un.... mežonīgu bruneti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 (edited) Sievietei: Caurumiņš, ezers, atgāzene, buzulīts, cābelīte, dambenīca, peķis, petene, peža, pīzda, vāvere, ķēve, siļķe, lācis, lādīte, krējuma vācelīte, caurs pīrāgs, stelles, kaza, āzis, kucēns, vista, cielava, plaudis, sils, lakta, grozs, mīlestības kambaris, stadula, laimes caurums, kalendārs, ceplis, pļava, silīte, mīlestības avotiņš, rožu dārzs. Vīrietim: Diža blusa, duramais, kumeliņš, rīkste, vāle, cīrulītis, balziens, bimbīts, bībis, bībelītis, buzis, centerboris, diņķis, ķeķe, mikulis, peipulītis, pimpis, pimpelīte, pipele, purgalītis, rīks, rungalītis, stīga-stēga, stegris, sterga, stundinieks, zutis, bullis, gailis, krauklis, zvirbulis, sīpols, ozola zars, burkāns, egles zars, atslēga, lupatiņa, pistole, adata. Mīlēšanās: Lustes, pīrēšanās, bīdelēšanās, vālēšanās, branga dukurēšanās, raicīšanās, bāšana, bīdelēšana, duršanās, grūšana, jāšana, lēkšošana, plaukšķināšana, pļikpļekāšana, raicīšana, rakstīšana, rikšošana, sišana, stiķošana, stumšana, šņaukāšana, uhcakcāšana, vilkšana, vīrieša tiesas došana. Edited November 26, 2012 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Bezbiksi boot.lv / eoz.lv boot = gign. Sākumā Tevi sirsnīgi nodirsīs, ieteikts TV izmest, pēc tam atnāks kāds zinošs cilvēks un visu apskaidros. eoz draudzīgāks, bet mazāk zinoši cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ah tik labi atkal pa veciem laikiem braukt uz darbu biju jau piemirsis to debīlo dienas grafiku.. labi ka te ar diezgan vaļīgs viņš ir.. betnu tāpat pa lielam 8-17 jāsēž.. tik tā besī no purvciema līdz mukusalas aplim braukt.. jebaķ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 DeaDalive,kad pedejo reizi taa negliiti aizleeji muuli? Es piemeram tadus brinumus isiti vairs neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 nu neglīti sen sen.. ir labi iedzerts, betnu ar visām filmām un tā.. a tā jau aiziet 3 nedēļa, ka neesmu pieskāries alko, (pat alum nē) nav ko kost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Tu sabijies, ka kādreiz varētu līdzināties semjorkai, tāpēc meti alko mieru? Vai tam tomēr ir kāds loģisks izskaidrojums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Tā kā te ir diezgan daudz grāmatvedību un likumu kaut cik pārzinošu cilvēku, i need helpz! Ja ir kāds, kas var mani nokonsultēt "pa ātro" sakarā ar darba likumu un tiesībām, plz, give me a call. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Baigais klusums forumā iestājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Tūbijs ar Semjorku pazuduši, browns nodzēries, rihards apbižojies, ka viņu par čigānu saukā un gūdmens atmetis dzert. The world is going to it's end! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Tūbiju nelaiž no nolikvatas laukā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Uz visa šī fona es atmetu pīpēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Gratz, es ar vairs nedūmoju. Decembrī būs 2 mēneši. Jūtos labi, pat lieliski. Tikai tagad nevaru saprast, KUR es to naudu cigaretēm rāvu, ja pa paciņai/pusotrai dienā vilku, tad man tagad kabatā būtu jāatrodas 40-45 latiem par novembri vien Edited November 27, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 neatceros kur bija tas topiks par to LV filmu, bet izskataas ka pirms divaam dienaam inperil paraadijaas http://www.inperil.net/details.php?id=107809 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Un ka pati filma? laba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Kāpēc PC LCD monitoriem ir Displayport? Šis jautājums mani dzen izmisumā uz kuru google nespēj rast atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Ar D-Port var paralēlajā slēgumā saslēgt vairākus monitorus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 gūdmens atmetis dzert. Meli meli un velreiz meli Es mācos dzert, nevis es nedzeru vai piedzeros Es meklēju savu lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Jaunais Bonds, kāds i ? Vērts apciemot forumu vai gaidīt kad parādīsies iekš torrentiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Super filma, ka jau visas Bonda filmas,neviena nav likusi vilties Kinitii taa tomer ir bauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now