Epix Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) zajebis pazuda teksts, skaidrojumu noeditot gribeju, karo4 otreiz nerakstisu, pohuj, isuma neticu. Edited November 17, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Sodien specigs pohodroms. Kartejo reizi parliecinos, ka Aldara alins ir baigais suds. Skardene un alus nelimejas kopa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Vakar paņēmu Cēsu Porterīti pie hokeja, tīri tā neko,varbūt tāpēc ka ledus aukstu dzēru Bet tā Ventiņu Užavnieks izlejamais,tas bija kaifs... šodien ģenerālā mājas tīrīšana Iznesu ~ 150 tukšām pudelēm , atdevu bomžiem ,šamie pārlaimīgi, acis izbolīja par tādu kvantumu pudeļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 pie tavām mājām bomzīšiem ir zelta dzīve Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Visu cienu GIGN banerim sodien ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Vakar sanāca uz darba beigām satikt cash^, Teddy un Tom. Tika jautri apspriests apple cilvēku komjunitijs, windows 8 lietderība un planšetkolipsi. Papildus tam, šie mani aizveda līdz pieturai, precīzāk Tom's aizveda ar savu "nevrojibenāko" MB S-klasi. Dzīvē nebiju braucis ar tik brīnišķīgu automobīli, jutos kā būtu nonācis nekurzemes siltākajā un pūkainākajā vietā, jātu ar vienradzi, kas dirš varavīksni un tiktu pavadīts ar mazu, lidojošu kaķēnu karavānu. Enivei, kā cash^ teica, citēšu - "BĻED, skaties šeit aizmugurē katram pat ir savs SPOGULIS!" Čau, lauki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Varat vairs nejusties tik sūdīgi par kontrā nospēlētajām n stundām. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Es arī gribu būt moderators, arī es tad varētu atvērt topiku, kko jēli iedirst, aizvērt viņu ciet un uzskatīt, ka esmu uzvarētājs GIGN`s got tallents! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Es arī gribu būt moderators, arī es tad varētu atvērt topiku, kko jēli iedirst, aizvērt viņu ciet un uzskatīt, ka esmu uzvarētājs GIGN`s got tallents! kur tad tavs draudziņš palika, vairs nedara ko tu liec, samīzās par tiesībām or wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Oficiāli pasludinu "BANO TELETŪBIJU" sezonu par atklātu. Bez viņa mums visiem būs labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Es arī gribu būt moderators, arī es tad varētu atvērt topiku, kko jēli iedirst, aizvērt viņu ciet un uzskatīt, ka esmu uzvarētājs GIGN`s got tallents! Es topiku atveru, jo neesmu foruma katru dienu un izteicu savu viedokli. Neviena bridi netika noradits uz nevienu konkretu personazhu, bet problemu kopuma. Tas, ka katra tava otraja posta ir lamuvards izskaidro visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Vakar sanāca uz darba beigām satikt cash^, Teddy un Tom. Tika jautri apspriests apple cilvēku komjunitijs, windows 8 lietderība un planšetkolipsi. Papildus tam, šie mani aizveda līdz pieturai, precīzāk Tom's aizveda ar savu "nevrojibenāko" MB S-klasi. Dzīvē nebiju braucis ar tik brīnišķīgu automobīli, jutos kā būtu nonācis nekurzemes siltākajā un pūkainākajā vietā, jātu ar vienradzi, kas dirš varavīksni un tiktu pavadīts ar mazu, lidojošu kaķēnu karavānu. Enivei, kā cash^ teica, citēšu - "BĻED, skaties šeit aizmugurē katram pat ir savs SPOGULIS!" Čau, lauki! Forsi.. Logus atverat, lai mazinas jus ierauga un paliek slapjas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Fāk. No internetz, no nothing. Jābrauc uz centru kafiju dzert, čtoļe. Kādu internetu vietējie gudrie iesaka ņemt, ja ir pieejami teju visi pieslēgumi? Gribu ātru, lai pārāk daudz nešķauda (lasīt - nepazūd) un lai nav diži dārgs. Kad dzīvjos centrā, man bija pronet, tas man tīri labi patika. Ir kādi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 kur tu tagad dzīvo? no pirmasakumiem man a bija pronets, tagad jau kādus 3 gadus ir optiskais ltc, ne reizi nav nācis šiem zvanīt, ne reizi nav pazudis nets.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 http://www.balticom.lv/ Stabils, lēts, ātrs (10MB/s), beztermiņa, haļavnā TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 http://www.balticom.lv/ Stabils, lēts, ātrs (10MB/s), beztermiņa, haļavnā TV. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Lattelecom ir kvalitātes līderis, iesaku nemaz uz citu operatoru neskatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 No manis +1 par LTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Lattelekoms! Jau kāds 2. vai 3. gads iet optika, ne reizi nav zudis savienojums un nav bijušas arī cita veida problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Ir kādi ieteikumi viesnīcai Ventspilī šai nedēļas nogalei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 http://www.balticom.lv/ Stabils, lēts, ātrs (10MB/s), beztermiņa, haļavnā TV. Man ir balticoms , varu teikt tikai labus vārdus - ātrs , nav problēmas ar savienojumu. Kad bija ltc tad gan problēmas bija diezgan bieži.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Ir kādi ieteikumi viesnīcai Ventspilī šai nedēļas nogalei? Vai tad Monta Ventspilī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Oi, tā tak ir galīgi veca. Savi 21 jau būs. Stāvoklī vēl nav palikusi? Kolēģe ar ģimeni brauc, tagad štuko kur palikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Jā tīri viesnīcu, tad jau drošvien - http://www.dzintarjura.lv/ Viena druška te saka, ka V-pili tikai pāris viesnīcas esot, otra ir Olimpiskā centra viesnīca. Pārsvarā cilvēki meklējot viesu mājas, tās tur tā pavairāk esot. nezināšu gan precīzāk ieteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Paņēma Olimpisko pa 20Ls, Dzintara jūra bija par 12Ls dārgāka. Paldies par info. EDIT: HyperBoy,ok, nākamreiz ņemšu vērā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now