Epix Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 eu davai beidzat dirsties, leikat savas bildes, pec tam ari noteiksim, kurs te lielaks specs kachalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Visu spēkavīru, da jebkādu sportistu treneri ir tādi paši kā viņi? Viens zina kā darīt - otrs dara. Es sapratu, ka tas bija vairāk mazāk jociņš, bet nu šā vai tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Tak jomajo ko jūs ņematies - katrs trenējās kā jūtās labāk. Esmu trenējies dažādi - Mugura+kājas, krūtis+bicis,prese, pleci+tricis, trapece VAI krūtis +bicis,tricis; Kājas+pleci, trapece; mugura+tricis, prese. Vēl senāk vispār gāju piecas vai četras reizes nedēļa un tad vienkārši vienu no šīm dienām atkārtoju. Personīgi es nejutu atšķirību starp šīm programām. Ja mauc normāli tāpat ir grūti. Ja tu gribi kļūt par afigeno bodybilderu ar to, ka ej uz zāli intensīvi trenējies un rij proteīnu būs nedaudz par īsu. Noteikti par Kardio nevar aizmirsti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 krūtis, triceps, pleci (side, front daļas) Mugura, biceps, pleci (rear) un trešajā treniņā ņem kājas Presi vari piešaut pēc treniņa patiešām pēc pašsajūtas, kad vēlies un vēl paliek pāri trapece, kuru teorētiski varētu trenēt kopā ar kājām, jo citur diezgan sablīvēti treniņi jau tā sanāk, laigan var samainīt ar pleciem muguras treniņā droši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 divītim kompis pipec, pats divīts pa pasauli plosās, joJO^ rij kā mežonis, pārējie arī dulli, uz grilla gaļa cepjās, notiek... pie velna, kas te notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 divītim kompis pipec, pats divīts pa pasauli plosās, joJO^ rij kā mežonis, pārējie arī dulli, uz grilla gaļa cepjās, notiek... pie velna, kas te notiek? Teletūbijs pats nav pālī, bet es esmu piedzēries. Ko man tagad darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Lasu "Privāto dzīvi" un domāju, kāpēc es lasu "Privāto dzīvi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Es ciest nevaru vecus cilvēkus. #everydayrage Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Pie dirsas visus , eju copet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Šodien dzeram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Novada svētki, šodien jādzer ekstra vairāk... dzerām!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Portatīvajiem visiem tie barošanas vadi vienādi? Man te kkādu iedeva, bet vai man derēs tāds vads Compaq porķikam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Dodos prom uz Čukču zemi. Ja pareizi sapratu, tad naudas ievākšana uz gign balli norisinās līdz 29. Tad jau es uz vietas spotā nodošu piķi. Kāds varētu kādu lieku gign kreklu paķert priekš manis. Edžum, startē no Liepājas, par benzīnu norēķināsimies. Izskatās, ka Analgīns nestūrē. Liepājā šogad šokējoši maza aktivitāte :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) REPRESENT! (šodienas video. ) Edited July 21, 2012 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Dodos prom uz Čukču zemi. Ja pareizi sapratu, tad naudas ievākšana uz gign balli norisinās līdz 29. Tad jau es uz vietas spotā nodošu piķi. Kāds varētu kādu lieku gign kreklu paķert priekš manis. Edžum, startē no Liepājas, par benzīnu norēķināsimies. Izskatās, ka Analgīns nestūrē. Liepājā šogad šokējoši maza aktivitāte :/ Tu debīls paliec, es braukšu 170km uz Liepāju un tad braukšu atpakaļ uz Bausku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Tieši tā! Sabiedriskais nav tas labākais, bet ja citu variantu nebūs, tad būs līdz Rīgai jābrauc ar sabiedrisko un jārunā ar kādu par manis līdzi ņemšanu... Vai arī pa taisno uz Bausku mošk... Nu to es pa šo nedēļu semku un laķeņu rodinā vēl izdomāšu. See ya next week. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Nu tak savācās, DoubleTTs taču ar no Liepājas kaut kā gribēs tikt, nozogiet mašīnu kkur Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Grūti visai Liepājai vienu zirgu pajūgu atrast? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 divīts ēd, joJO^ ēd, Teletūbijs ēd, visi ēd, kas tik neēd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 tu to huiņu vislaik raksti tāpēc lai viss forums saprastu ka tusē ar divīti? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) Delete... vairs nevajag Edited July 21, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Vīns ar kolu. Check. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 tu to huiņu vislaik raksti tāpēc lai viss forums saprastu ka tusē ar divīti? Ja,es domaju,ka vins jutas tapec labak,ka tuse ar Diviti,jo visi kuri tuse ar Diviti jutas mazliet paraki par tadiem pidiniem ka Tu!Iedomajies mana draudzene pat man dod biezak tikai tapec,ka es pazistu Diviti!Ta tas ir un ta tas ari paliks,par Diviti! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 kamer lohi nodzeras citi uz tiem lohiem vaaraas, nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Jojo tu aizmirsi arii briivpusdienas kas ir ja esi ar mani un sveetdienas businju uz bazniicu . Pohas nogalina. Nu nevar tak iztikt ar 15 alinjiem un paaris kaashiem trijataa. Peec pudelju skaita shoriit liekas ka labi pavadiits vakars. Atceros tikai ka paalii braucu ar rolleri, kaamis bija taadaa pimpii ka krita katraa liikumaa .naktii trijos laikam biju veikalaa . Shitaadi LV varianti man te veel nebija bijushi. Pzdc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now