bacard Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Ernests Gulbis labākais! Tiem, kas nezin. Mūsu vadošais tenisists šodien 3 setos Vimbldonā sakāva ATP 7. ranga spēlētāju un iekļuva nākošajā kārtā. Nopelnīja piķi un izbaudīja to sajūtu, kāda ir spēlējot centrālajā laukumā. Edited June 25, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Interesanti, kads kaut uz sekundi, manis teikto nopietni uztvēra ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ņemot vērā kādus pigorus tu taisi, tad - JĀ! Man jau pacēlās jautājums, ja tikai šogad tu atklāji, kas ir papardes zieds, tad ko tu darīji ar iepriekšejo sievu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ernests Gulbis labākais! Tiem, kas nezin. Mūsu vadošais tenisists šodien 3 setos Vimbldonā sakāva ATP 7. ranga spēlētāju un iekļuva nākošajā kārtā. Nopelnīja piķi un izbaudīja to sajūtu, kāda ir spēlējot centrālajā laukumā. Nākamā spēle viņam pret kaut kādu mistisku poli, cerams paņems viņu bez problēmām. Mans LV favorītsportists, veiksmi viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Woooh, tieši pirms 1h palika man 18.... Šodien svinēšu bēdu nezinot... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Es,Tevi apskauzu,kad man palika 18 tad man gribejas 21,pec tam pienaca 25 un gribejas atkal 18 Apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Kursh man var parskaitit uz SEB kontu 65santimus? 30min pec naudas sanjemshanas atskaitishu atpakalj 1Ls...+ alus no manis gign tusaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Problema ATRISINATA Velns 4dien uz RIIGU jabrauc faQ da shit :*( Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Rīga ir jauka ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Woooh, tieši pirms 1h palika man 18.... Šodien svinēšu bēdu nezinot... ^^ Cik jauki un mīļi, ka visiem izstāsti, ka tev beidzot paliek 18. Nav kas apsveic, vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Cik jauki un mīļi, ka visiem izstāsti, ka tev beidzot paliek 18. Nav kas apsveic, vai kā? Diemžēl nav Visu dienu sēžu pie datora un meklēju draugus, nevēlies būt mans draugs? Vai tu parāk kruts? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Bullshits. Man pēc 2nedēļām 21, bet es ne sūda nezinu, ko darīt. Naudas nav (un arī nebūs kādu laiku), saimniecībā darba dafiga un es mēneša laikā esmu izdomājis veselas 0 idejas kā svinēt. Vot tas tiešām ir stulbi...pašam jau arvien vairāk sāk likties, ka tālāk par mājām netikšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Diemžēl nav Visu dienu sēžu pie datora un meklēju draugus, nevēlies būt mans draugs? Vai tu parāk kruts? Nē, nē nebūs. Diemžēl pārāk kruts... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Man 21ajā palika 24, nesvinēju... Ar katru gadu svinēt gribas mazāk un mazāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 man parasti ir slinkums domat kur, ko un kaa, sogad 25, it ka vajadzetu, bet slinkums, nekas vel 2 meneshi sanjemties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Bullshits. Man pēc 2nedēļām 21, bet es ne sūda nezinu, ko darīt. Naudas nav (un arī nebūs kādu laiku), saimniecībā darba dafiga un es mēneša laikā esmu izdomājis veselas 0 idejas kā svinēt. Vot tas tiešām ir stulbi...pašam jau arvien vairāk sāk likties, ka tālāk par mājām netikšu Neraudi, nesvinu kopš 18tās jubilejas. Lieki naudas tēriņi, nemaz nerunājot par visu organizēšanu un bardaka vākšanu pēc tam. Galu galā, lai Vecrīgā pielietos- tam nav vajadzīgs speciāls iemesls. Lauku mīnuss- kretīniskie putni sāk laist savu song of my people jau sešos no rīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Svinēt dzimšanas dienas too mainstream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Lauku mīnuss- kretīniskie putni sāk laist savu song of my people jau sešos no rīta. manējie sāk dziedāt uzreiz kad parādās 1. gaismiņa, t.i. ap 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Lauku dzīve, part 5: aiziej uz veikalu, nopērc cigaretes, nāc mājās UN PĒKŠŅI PRIEKŠĀ IZNIRST GIGANTIC ASS ODZE. Nopietni, enough ar laukiem, es bēgu atpakaļ uz pilsētu. Pēc iespējas ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Nobijies no odzes? Tev laukos ir lielāka izredzes mirt būdamam mežacūkas sarautam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Lauku dzīve, part 5: aiziej uz veikalu, nopērc cigaretes, nāc mājās UN PĒKŠŅI PRIEKŠĀ IZNIRST GIGANTIC ASS ODZE. Nopietni, enough ar laukiem, es bēgu atpakaļ uz pilsētu. Pēc iespējas ātrāk. vo muļkis , es gan par lauku dzivi , no ritā piecelies izej lauka apsedies kresla , iemalko rīta kafiju , paklausies kā dziedz brinum jaukie putnini , un esi gatavs dienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Lauku dzīve, part 5: aiziej uz veikalu, nopērc cigaretes, nāc mājās UN PĒKŠŅI PRIEKŠĀ IZNIRST GIGANTIC ASS ODZE. Nopietni, enough ar laukiem, es bēgu atpakaļ uz pilsētu. Pēc iespējas ātrāk. Morāle - Smēķēšana nogalina! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 LOL Liepajaa laba jauna toalete http://aculiecinieks.delfi.lv/news/novados/jauna-atrakcija-dari-pa-trim-liepajas-pludmale.d?id=42467856&utm_source=rss&utm_medium=RSS-reader&utm_campaign=RSS-Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 LOL Liepajaa laba jauna toalete http://aculiecinieks...ign=RSS-Traffic Ar siim iepazino beerfest RIga, ideala uzparikte, var iepaziit jaunus draugus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) Nostājoties trijiem cilvēkiem, platforma sāk rotēt. Edited June 27, 2012 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now