DominiX Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Vagnim sveicieni, bet tusā mēs tā pat izrunāsimies P.S. ja tu laid uz klubu, tad pamācies kādu deju soli >šeit<, jo tava dejošana Summer Saundā bija vienkārši episka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 .. P.S. ja tu laid uz klubu, tad pamācies kādu deju soli >šeit<, jo tava dejošana Summer Saundā bija vienkārši episka Kurš gan to teiktu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Mana dejošana šeit nav apspriežama, es esmu house music dancing guru! Vienkārši TĀS ROKAS, TĀS ROKAS 4 stundu garumā pie Bindemaņa telts bija fuken episki! Izskatījās, ka naudiņš bija pāršņaucies un viņam likās, ka tobrīd blakām neviens neatradās Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Pa lielam es tādu mūziku neklausos un pie tādas neizklaidējos. Episki vai ne episki, bet beigās savu ādiņu Tev nācās raustīt pašam, atšķirībā no manis Paldies sveicējiem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Džonam jauns vidaks! Un galīgi nav no tiem sliktākajiem. Pa lielam es tādu mūziku neklausos un pie tādas neizklaidējos. Episki vai ne episki, bet beigās savu ādiņu Tev nācās raustīt pašam, atšķirībā no manis Paldies sveicējiem Touché! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Atkal ir labi! Taisnam skatam vajadzīgi ielas stabi. Ir labi! Nevajag dzert!!! Nevajag... Tu tā teiktu, Ja te būtu. Tik un tā šajā drūmajā piektdienas vakarā, Es vairs neatceros kādā sakarā, Atkal mums galdā ir polši. Varbūt nemuld manas lūpas, Varbūt neesam mēs visi žūpas, Bet vienu es zinu skaidri- Ir labi...! Par pārējo domāsim rīt. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Pa lielam es tādu mūziku neklausos un pie tādas neizklaidējos. Episki vai ne episki, bet beigās savu ādiņu Tev nācās raustīt pašam, atšķirībā no manis Paldies sveicējiem Par šo mēs vēl parunāsim... Tu tikai neaizmirsti, ka zaļos šortiņus jādabūn tev, man tas, ko nopirku jums, nelikās īpaši labs, godīgi sakot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Kads ir tagad mojo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 KAs ir labos draugos ar ebay + paypal varetu man izskaidrot. Pasutiju no ebay preci.. Pie Paypal maksajumiem raadas Cleared, ko tas nozime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Pa lielam es tādu mūziku neklausos un pie tādas neizklaidējos. Episki vai ne episki, bet beigās savu ādiņu Tev nācās raustīt pašam, atšķirībā no manis Paldies sveicējiem oh, burn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 (edited) Tiem, kas nezina - http://www.humblebundle.com/ #3 ir pieejams. Šoreiz super indie spēles. Ietaupas milzīga nauda, jo pērkot steamā cenas ir no 4-18eur. Pašam nu jau visas 3 pakas steam kontā stāv. Patīkami, ka notiek šādi ziedojumi ar atlīdzību. Edited July 30, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 KAs ir labos draugos ar ebay + paypal varetu man izskaidrot. Pasutiju no ebay preci.. Pie Paypal maksajumiem raadas Cleared, ko tas nozime? cik atceros, tad tas bija viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Jerrico, gruti atvert googli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Tiem, kas nezina - http://www.humblebundle.com/ #3 ir pieejams. Šoreiz super indie spēles. Ietaupas milzīga nauda, jo pērkot steamā cenas ir no 4-18eur. Pašam nu jau visas 3 pakas steam kontā stāv. Patīkami, ka notiek šādi ziedojumi ar atlīdzību. tās spēles no viņām, kuras gribu, man jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 (edited) http://naxyu.yahooeu.ru/ Edited July 30, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Jerrico, gruti atvert googli? Nelidzes, apraksts turpat paypal ir klat, bet neko daudz neizsaka mana situacijaa. Prece tepat pa UK naca ~8 dienas, bet naudu nenoraava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Nelidzes, apraksts turpat paypal ir klat, bet neko daudz neizsaka mana situacijaa. Prece tepat pa UK naca ~8 dienas, bet naudu nenoraava.. tu ar echeku norekjinaajies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 jap, eCheque Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 mm, pēc kādām divām stundām iešu ballēties tā korteigi ar draugiem, cerams nelīīīs. Vispār šodien bijām aizbraukuši uz voleijbola sacensibām un ieguvām hz kuru vietu noteikti tur uz leju, jo mēs nezinājām ka pludmales voljikā nevar ar pirkstiņiem ņemt... (Nav bijis vajadzības zināt ) Tadēļ vien sākas visādi prikoli uz laukuma, bet vismaz riktīgi nosauļojos un labi pavadīju laiku un kārtīgi varēja nosmieties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 vakarinjas - euro un omes semkas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 jap, eCheque ja banka apstiprina maksaajumu, tad apstraade ilgst aptuveni 4-5 dienas (atkariigs no bankas), bet ja tev kartei ir papildu sdroshiibas uzstaadiijumi(peec kaut kaada septembra tie buus obligaati) tad iespeejams tu tirgotaajs ieraudziija ka sanjemts echeks, nepaskatiijaas ka apstiprinaajumu jaagaida liidz konkreetam datumam, un izsuutija preci. Bet beigu beigaas banka noraidija maksaajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 nu ko , augusts ir atnaacis ! KAADAS SAJUUTAS ??? KOOO ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 ah tu dies, sen nebiju dzēris šitā... wiskijs vīns un šņabis, iedodiet man kāds pretlīdzekli. Kā lai izārst ējas..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 dzer pienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 ah tu dies, sen nebiju dzēris šitā... wiskijs vīns un šņabis, iedodiet man kāds pretlīdzekli. Kā lai izārst ējas..? Ar ko saslimi ar to jaarsteejas Paldies BOTA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now