Miedzinjsh Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Gaidam 7dien tekstus - bļē 3dienas nobuhāju, tagad sēžu pie datora un lāpos ar alu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Vakar samarinēju 15 kilogramus šašlika, šodien pakaļ šmigai un go go go partyyyy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Bučas Jāņiem, Līgām un sveicieni visiem svētkos. Lai labi Līgojās, lai labi Jaņojās un nebrauciet dzērumā! Priekā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nebraucam vispar,jeb braucam un nedzeram...Galju, ritaa shodien svaigaa gaisaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 \nebrauciet dzērumā Amen to that... Manis dzerusha uz ceļa ir pietiekami pietiekoši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Gaidam 7dien tekstus - bļē 3dienas nobuhāju, tagad sēžu pie datora un lāpos ar alu! Īpaši no ikdienas postiem šeit tas neatšķirsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 braucu liigot !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 suuucu tuborgus,bet jeegu nekaadu neredzu..uzkozhu sieru,tas gan labs...Piradzinjiem arii nav ne vainas...Neko shodien negribu dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Patīkamus svētkus! Goodij, saņemies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Skābs laiks. Sveiciens visiem, lai labi noalojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Goodmen's jau 12 dienā sāk, īstenībā to arī no viņa gaidīju. Nu ko - novēlu labi nosvinēt svētkus, atrast savu ziediņu ( nejau sharigan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Novēlu visiem labi nosvinēt svetkus un nebraukt dzērumā pie stūres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Shas ieshu majaas...p1zdu ieshu paguleet,vai CS uzgriezt... Neko negribu dariit besis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Shas ieshu majaas...p1zdu ieshu paguleet,vai CS uzgriezt... Neko negribu dariit besis! Neizklausās pēc gūdmena, izskatās, ka kāds ticis pie gūdmena nick/pw @ gign. Nu ko, uz veikalu un jāsāk līgot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Neizklausās pēc gūdmena, izskatās, ka kāds ticis pie gūdmena nick/pw @ gign. Nu ko, uz veikalu un jāsāk līgot! Nee nee tas esmu es... Esmu parnacis majaas un juutos nedaudz labaak, istenibaa sajuta ka man butu temperatura, deretu varbuut pat pameriiit...karsts sviiistu kaa cuuka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 sajuta ka man butu temperatura, deretu varbuut pat pameriiit...karsts sviiistu kaa cuuka... To sauc par NATO. A nu ka fiksi uz veikalu pēc torpēdas un sāc ārstēties Šovakar sēdēšu mājās, izdzeršu varbūt max divus alus. Pilnīgā dirsā ar sirdi, apsveru variantu nomirt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Otro gadu jau Jaanji atkriit, 22:00 uz nakts mainju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 same here. otro gadu neesmu lv un ja neatrodies lv, tad jaanjus, lai kaa tu gribeetu nevarees pasvineet. suudiigi man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Es Anglijaa, bija doma braukt svineet Jaanjus te Anglijaa uz to vietu kur visi latviesi savaacas "Straumeenos", bet no manis baigais gaisa gabals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Labriiit,... Es juuutos skaidrs un Janjus shogad izlaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 labs.. dzer visu gadu, bet jaanjos ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 es ar uk, par tiem straumeniem pat neapsveru, pagaidaam neiet te tik labi cik gribetos, tapec ari sausie jaanji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Man jau tagad mazliet labak saaka iet.. good men taads pussijs esmu viilies tevii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Man jau tagad mazliet labak saaka iet.. good men taads pussijs esmu viilies tevii Bleeee...Pameigjini tu 3 gadus apmeram dien dienaa kaut ko iedzert...Un tad padomaa... es jau dzeeru es jau raxtiiju ka pa dienu izdzeru dazhus tuborgus, vakaraa 0.7l GIN un Janju naktii 1nu izlejamo alu... Vairak neko negribeeju un nevajadzeja, no pasha riita jau sapratu ka Janju dienaa nebuus arshana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Beidzot mājās, ledusskapī vēl kādi 7 Zelta aliņi dzesējas. Abas naktis pārsvinētas, izdziedātas, izdancātas... Fuck, es gribu dzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now