ep1dem1c Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Maxima Aldarim pilzenes alum atlaide Ls 5.69 sešpaka maksā.. Pa rādio dzirdēju Diezgan sālīti priekš Pilzenes Kaut ko noteikti būsi parklausījies Un Jāņos uz 6pakām nedrīkst skatīties, jāskatās ir uz kastem un cenu litrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Kuros veikalos Liepājā, kāds alus un par kādām cenām ir pieejams? Use www.gudriem.lv, sadaļa akcijas, searchā - alus, lokācija - Liepāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Teddy, kas tas pa kaitu pa 13Ls? man chomaks no Zviedrijas pa ~ 500eiriki nopirka kaitu, kas tev tas pa 13Ls kaitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Teddy, kas tas pa kaitu pa 13Ls? man chomaks no Zviedrijas pa ~ 500eiriki nopirka kaitu, kas tev tas pa 13Ls kaitu? Nu pa 500Eurām jau noteikti ir kaitserfings Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Shodien gaaju pa pilseetu, biju gandriiz pie maajaam... Skatos zem koka seezh anglis, skolas uniformaa, taad nobarojiesm, rizhiem matiem, uz klaadiem 13-14 gadiem un ar skruuvgriezi agresiivi dauza zemi. Ryan Dunn rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 GINGERS HAVE SOULS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 dzirdeju rimi aldaris gaisais 35 santimi. bet es like a boss brauksu uz bazi runa bija par alu, nevis Aldari! Maximā Lāčplēša Dzintariņš bundžā pa 29 santīmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Nūū, vakarā uz Rimi, pirkt kastes ar dzirām, un ņammām. Jācer uz kādām atlaidēm iekš Rimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Izpirkām lielās Maximas pilzenīšus un pusi no baltmaizes kravas Ar Maximas karti 57,90 10 kastēm - nav nemaz tik sālīti. Plusā vēl 4x10pakas Zelta un esmu zirgā. Žūpu diena - here I come! Probably pēdējais ieraksts skaidrā, jo jau šovakar pēc darba jāsāk malkot 4paka Dūmaku, ko nopirku šim vakaram un tad jau nelaidīsim vaļā līdz svētdienai. Es aizeju gūdmenā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 dzirdeju rimi aldaris gaisais 35 santimi. bet es like a boss brauksu uz bazi bāze FTW. Pirmkārt, lētāk, otrkārt, var dabūt sakarīgu alu. Maximas un Rimiķi nenormāli atmīnē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) ES ar šodien laižu pakaļ ņammai... Domāju, ka vienu kasti uz sevi paņemšu, vairāk es to pļumpūdeni nevaru izdzert... Un tad jau aiziet kokčikos Un tad jau droši, ka šovakar sākāt kačāties, lai rīt es Edited June 22, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Forši, pēc tusiņa pie dabas, atbraucot mājās, tīru zobus un nolūzt priekšējam zobam tāds mazs stūrītis. Skats mainījās par 180 grādiem Labi operatīvi sarunāju zobārstu un nu jau viss kārtībā. Tikai žēl, ka tas viss iespaidoja Rīgas braucienu Bet ko tad nu vairs, jaliek vainagi galvās, papardes ziedi starp kājām, alus rokās un jabrauc atpakaļ pie dabas krūts Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) wtf? Kapec KSO ir smailijs ar mani? vajadzeja lielaku Kas jums ir? Es shogad gan janjos netaisos aizdzerties...Darbaa kadu alu izdzershu vakaraa kaadu, tad ar savu pajku ieshu uz Klaidoni, tur panjemshu dazhus izlejamos alutinju kausus un viss... Nafig dzert to kasti alus,kam tas ir vajadziigs... P.s. Es vaakar ar Larinu normali algas dienaa,taa pratiigi chillojot 7alitunjus uz kruuts izradaas panjemam, bija OK Shodien musu dailjavas speleees, japanjem paris aleni jau buus gan... Edited June 22, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Drīzāk jāprasa, kas ir ar tevi? PS: DominiX, tad jau tu esi iepircies, Ultra Lēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Darbaa kadu alu izdzershu vakaraa kaadu, tad ar savu pajku ieshu uz Klaidoni, tur panjemshu dazhus izlejamos alutinju kausus un viss... Nafig dzert to kasti alus,kam tas ir vajadziigs... Sveicini Eviju Sloku no manis uzšauj šai pa dupsi 10 mucas ar alu iegādātas, šodien jāiepērk vēl bišku smagā artilērija un jālaiž uz Jaunjelgavu. Pasākums nepajokam 47 cilvēki un visi savējie būs jautri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Sveicini Eviju Sloku no manis uzšauj šai pa dupsi 10 mucas ar alu iegādātas, šodien jāiepērk vēl bišku smagā artilērija un jālaiž uz Jaunjelgavu. Pasākums nepajokam 47 cilvēki un visi savējie būs jautri... Tu vinju pazisti personigi? 47cilveki>? Klope starp savejiem garanteeeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Tu vinju pazisti personigi? 47cilveki>? Klope starp savejiem garanteeeta Nē vienu brīdi draugos sarakstījos, bet nu Vienkārši viņa krastmalas Lidiņā kādreiz baigi bieži uzstājās, ta mēs tur braucām iedzert lēto bonapartu un klausījāmies Slokas patīkamajā balsī Nē, mēs neesam tādi Klopes nekad mūžā mūsu starpā nenotiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Sakarīgus BF:BC2 un BF:BC2 Vietnam serverus studijā! P.S. Spēlēt nemāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Gotland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ForTeam.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 JEbal es tos krievu Forteam... Lago un idiotu parak daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 shooting like a boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Priecīgus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Wuuhuuuu Jasaak pixaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 mashiina paar paareem paarkraameeta, dodos uz saviem laukiem merniekos, turat buras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now