griffin Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Dzērāju sarunas Beidzot ārā var iziet uzpīpēt, ātrāk +++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Kaa ir ar autinjiem kuri nonjemti no uzskaites? Ja ar mashiinu sanaak kaut kaadas kjibeles ar policiju var izskaitljot bijushos iipashniekus utt...? Vai regjistros paliek taada informaacija vai balta lapa tomeer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) jauna gejiska cepure pievienota tf2... Besī šī preordering šits. booring, ar caur tevis pirkto homefront iegūst to cepuri? Edited March 1, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Kā lai es to zinu? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Kaa ir ar autinjiem kuri nonjemti no uzskaites? Ja ar mashiinu sanaak kaut kaadas kjibeles ar policiju var izskaitljot bijushos iipashniekus utt...? Vai regjistros paliek taada informaacija vai balta lapa tomeer? protams ka var datu bāzē paliek visa informācija par mašīnu. Vienīgais variants ir brutāli izzāģēt visus VIN kodus no kuzava ārā, tad gan neatradīs neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Es tagad skatos, kā printējas un laminējas tautas skaitītāju apliecības, varbūt kādam ar vajag? vēlam nesavtīgos nolūkos Varu uzbliezt un jā, 5dienu atkārtosim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Es tagad skatos, kā printējas un laminējas tautas skaitītāju apliecības, varbūt kādam ar vajag? vēlam nesavtīgos nolūkos Varu uzbliezt un jā, 5dienu atkārtosim... Sho 5dien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Kā lai es to zinu? 0_o tu sev to spēli nepaņēmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Teddy paldies. Varbut kads var iemest PM adresi kur nokachaat shii gada EROTA bilzhu paku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Iespējams varētu šo 5dien, bet es domāju vajag citu klubu paķert. tb es jau atkal 3dien un iespējams 4dien tur būšu. ehz, izcils darbs, sēžu un klausos System Of A Down - B.Y.O.B. tas ir psc cik tie skaitītāji būs, virs 2k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Anyway - es uztaisiiju topiku pasaakumu sadaljaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 tas ir psc, ja vins piezvanis pie manam durvim, nahuj vinam tik detalizetu info vajag, redzi mani bilde, dziivs esmu, pisies prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Nemiiz, driiz arii prasiis nodokli par to, ka tu veel esi dziivs, taakaa jau laiciigi vareetu saakt domaat par attieciigaa kantora nodibinaashanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) Forši biļešu serviss karās paspēju ieraut 6x biļetes pa vidu 6 rindā 133 LS TOTAL Ojā, viss vidus jau izpirkts. Edited March 2, 2011 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Šodien pārdzīvoju savas vislielākās bailes un nomainiju piekakkātu pamperu māsas sīkajam. Nemaz tik traki nebija, tikai tas aromāts gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Bļēēē, man māsai vienam sīcim jau 6 gadi - kaut kā veikli izmuku. Otram tagad drusku zem gada, jācer, ka būšu tikpat slidens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Laikam palieku vecs.. vairs nevaru v-riga līdz 6 rītā nodot un tad iet uz darbu. tik tagad ierados darbā. no k-kā ir jāatbrīvojas. un tā nebūs dzeršana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 bet no darba jau arii nevar, naudinju ta vajag es domaju no vesela saprata jaatbrivojas un japixaa cik lien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ar4ij, es esmu dzīvs!!! Nebēdā ja pa ērkšķiem vien, pa zaļu zāli vien teļi brien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 mmmm, cik labi vakara alus slīd iekšā.. sāku justies kā cilvēks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Izskatās, ka šis topiks atkal mirst... Gūdmen, tev nekas nav lietas labad jādara, lai glābtu tavu topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Šodien baliiiiteeee jauku vakaru visiem Edited March 4, 2011 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Kur paliek visi tie penji, kurus nogriezh dzhekiem, kuri veelas tikt par sievieteem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Izskatās, ka šis topiks atkal mirst... Gūdmen, tev nekas nav lietas labad jādara, lai glābtu tavu topiku? Es tagad noskanjojos Esmu ienjemis ta saukto veerotaaju poziciju Ko tur daudz stastiit kopsh 7dien pieleju muuli no vinchikiem un visu atvaljinaajumu uz aliem spiedu Tagad jau meigjinu attiet samazinot alu daudzumu Vakar ar Nightmare un Larinu savilkaamies ZALJO! Ak dievs Bija njengri,bet vienigi aatri izgaaja 2h un biju jau es pats Cash skatos no pratiigaa pujkas,kaads man vinjsh vnm licies,kljuvis par anoniimo alkashu! Shodien pec darba ar Larinu aizgajam uz 3 siveeniem izdzert pa alum pec 1na sekoja otrs un pec 2raa turpinajam 3sho un 4to Olimpicaa! tagad paeedu un jaidzer pa alum janoskataas UGUNSGREEKS un jaiet chuchaat,nevaru veljoprojam darba ritmaa ieiet! DeaDalive turi buru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now