Hm. Murdock Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Man gribās domāt, ka tas džeks viņam pašam iedotu tad pa seju, jo savādāk šeit viņš nerakstītu savu sūdu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Kads skatijas CSI Miami ( jaa jaa zinu ) , Gazols teeloja upuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) Kā man besij, ka nevar add'ot favorīt topikus... Kā sauca topiku ar rainymood + kamīns + mūzika fonam? atradu Edited November 10, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 hahahahahahah Sheit neko neesmu vakar ieraxtijis,tas nav labi Parasti ja esmu galigaa tarpaa man vel ir speks sheit kaut ko ieraxtiit un tad es zinu cikos majas biju Bet tagad ir taa ka nefigaa njepomnju Sakas ar to ka ar LArinu iepixaaju 2ciskas pec tam uz krediitu panjemam 4agdamus un talak neko vairs neatceros! Pec nostastiem braucot ar mikrinju es normali shoferim teicu ,ka brauxim tur kur es teikshu Ak dievs izradas ka kapjot no mikrinja,nezinu pat ar kuru mikrinju braucu majas pec naudas,izveelos araa un nedaudz pa zemi paripoju Vopshem shodien bija jaatnes nauda,par Agdamiem,bet naudas nav,nee nu forshi!Ko lai saka SJo dzert tas vairs nav forshi ja vel pie tam neko neatceries! aapaaac,shodien abi ar Larinu esam mironji! aaaaaaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 kurš teica, ka tas bija džeks? neskrien pa priekšu, ja nezini par ko iet bazars! viņš uzdeva vienkāršu jautājumu un gaidīja vienkāršu atbildi, jā/nē varbūt arī paskaidrojumu, nevis huiņu lai tu raksti un raksti to ko nezini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 nevar izguleties nekadigi, aizeju gulet 00:30 pamostos 12:30 un vel miegs nak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) jerrico, visveselīgāk ir gulēt 5-6h. Es pēdējā laikā eju gulēt ~3:00 un ceļos 8os vai 9os, jūtos vairāk izgulējies nekā, kad guļu 10h BTW, es nevaru ciest, ka pēdējā laikā man pokers neiet kaut kā Edited November 10, 2010 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) Nu ko jalaiž uz darbu, un pēc darba tā kārtīgi janodzerās Jānosvin v/d pēc pilnas programmas Es parasti eju gulēt 1:30 un ceļos 5:30 un esmu očen horošo izgulējies... Edited November 10, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 oo tad jau apsveicu Maartinj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ņē neesmu Mārtiņš, esmu Mārcis, bet tā pat vārdadiena paliek vārdadiena! Tikko home no darba, tagad jalaiž uz klondaiku tusēties... mošk vēl kādu automātu uzspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Kundze vilcienā modina guļošu veci Jums veikals vaļā! Tad jau redzējāt tā direktoru... Nē,bet piedzēries krāvējs gan uz maisiem gulēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 bļē labs. Made my day, paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 tiešām labs |BLja es veči esmu sācis atrast kaifu skriešanā.. tikai vairs nejūtos kā īsts latvietis ar saviem 82 kg... Eu, kur lai dab;u Ingus Ulmaņa mobīlo un LIlitas ozoliņas KUr elle rata ir kads kruts fotožoperis kuram nav ko darit a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 tas ir šausmīgi! tikko pamanīju vortālā draugiem.lv maximas reklāmu... šavu sašutumu man vajadzēja ierakstīt arī te. esmu mazliet morāli ļoti sagrauts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Biju uz kobru, tagad zinu kaa juutas vardes kad vinjaam iesprauzh pakaljaa salmu un piepuush, taapat arii piepuuta veederu ar gaisu Bet ta itka normali, nav ta ka vemt gribas, vienigi sajutas nav no tam patikamakajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablaze Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Esmu tiko piecēlies, vakar vēu aizgāju gulēt, un nogulēju, vakar pazaudēju gredzenu, bet šorīt to veiksmīgi atradu. Garīgais ir labs jo ir jau piektdiena un šodien iešu uz bāru spēlēt bilijardu P.S. Tiko iekapāju divus roltonus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 uzkraftoju halovīna cepuri beidzot... mjā piektdiena... tikai žēl, ka lekcijas līdz 7iem, jo pēc tam nemaz negribas kaut kur iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Kaimiņš uzdarbojas- 2x izskrūvēja mana dzīvokļa korķus no kāpņutelpas. Paskaidroju šamam, kāda ir elektropreču vērtība dzīvoklī + kaut ko nedaudz par terminu "sveša īpašuma tīša bojāšana", cerams, ka ar to pietiks.. Opis jau jauks, tikai debīls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Kalt pēc 9iem būtu mājās, kodiens būtu tāpatās, bet, par cik rīt ir jāstrādā (tak oficiāli visiem rīt ir jāstrādā), tad visi prieki kaut kā aprobežojās ar pāris aliņu izdzeršanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 vakar pixaaju esiitii, sodien mocos pohaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Cik ieeja shobriiid vispar esiiti pa brivdienam iet? nee nee es netaisos uz to pusi,tikai zinjkare! SHovakar bus PIENA vakars,NON-ALCOHOL,bet bez CS neiztikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 l'idz 24:00 laikam pa briivu, pec tam 5ls, es isti nezinu, man bija ieluugumi(pirksti gaisaa tm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Un taa taa 5diena pagaaja, pie pc seehozt. Jaaliek visas ceriibas uz sestdienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 haha, pustrijos mājās ar padulālu galvu, pusseptiņos augšā. Kopējais rezumē - es laikam šodien nomiršu, trīsreiz, jo vakarā vel jāiet uz vienas meitenes 20. gadu jubileju + rīt autoskola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Logi svīdīs ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now