Reverend. Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 For real ? Kā pagāja tavs ceļojums ar vecākiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Diezgan interesanti bija. Tikai mamma neļāva ēst daudz saldumu, teica ka būšot pumpas uz dibena. Es jau nu protams nokritu veikalā uz zemes raudādams. Bet nu ceļojums bija izdevies, staigajām daudz pa muzejiem, vienā pat pabijām 3 stundas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Nē, bet ja godīgi nevaru spriest, bija interesanti vai nebija. Vienīgais pēc kā es tiecos, bija pēc ilga pārtraukuma pasmaržot "citu" gaisu un atpūsties no Latvijas saspringtās gaisotnes un problēmām. Tā, ka neko jaunu priekš sevis neesmu atklājis. Paldies, ka apvaicājies, redz, ka tomēr es kādam esmu svarīgs! Man gribas dirst. Man ir sasāpējis jautājums, vai par wall bagu pienākas VAC bans? Jo prikols ir tāds, ka es izbagoju citu čali, bet banu dabūju es pats. So I'm fucking pissed off. Edited August 14, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Labi gan, ka tu esi miljonārs. Ej paprasi mammai 50 santīmus saldējumam, šodien kā nekā atkal karsta diena. Yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Mazā emo niecība, neraksti lieku huiņu. Pieļauju, ka vakar zem grādiem sarakstiju mēslu, bet nu sarkasmu no niecības nepieņemšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Tu domā ar ko runā, daunēn, tu par mani ne sūda nezini. Vienīgo niecību šeit var atrast tev biksēs. Ak jā, vēl mani fascinē fakts, ka tev tik ļoti riebj, ka šeit cilvēki raksta par saviem piedzīvojumiem ar alkoholu galvenajā lomā, tajā pašā laikā tu pats dari tieši to pašu - atvelcies mājās pārpālī un raksti šeit sūdu it kā tas kādam interesētu. Malacis. Edited August 15, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Ak, šie ''alkohola žanra'' rakstnieki, vismaz man liek justies labāk, zinot, ka es nebeidzu nost savu organismu un naudas krājumus. Cita lieta, ka šo rakstu darbu iespaidā visiem sīčiem liekas, ka krutuma kalngals slēpjas dzeršanā, un citu izklaižu veidu nav. Pa tēmu, rīt uz plazu braukšu, filmu diena vienreiz vasarā jānoorganizē. Salasījos labas atsauksmes par Interception, būs jāievērtē. Šodien forša vētra pie manis bija, 3x pa dienu kārtīgi nogāza, bet mani nakts peldes plāni paliek spēkā. Peace \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Vakar beidzot sapratu, ka alkahola ietekmē es vairs nēesmu es! Savāru sūdus un galvenais ir tas, kad es ar kautko vienmēr paspēju sakauties! Labi tas sūds, bet ar diviem čomiem vienkārši vel pālī no rīta ejam pa granķeni mājā no Zvirgzdu ezera uz Kuldigu. 10km granķene un vel 20 šosis. Nogājām gandrīz visu granķeni un vienkārši apgūlāmies uz ielas un gulējām, bija tāds zajebs psc. Sazvanīju beidzot, lai atbrauc pakaļ un tad priecājos. ahūni sūdīga dūša. Mēģināšu vairs nedzert, ļoti ilgi vai arī jāmācās dzert ar mēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Tikko tieši delfos lasīju, ka mašīna sabraukusi uz ceļa guļošu cilvēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 suds ar dzershanaam, bet kads sodien perkons un zibens bija Riigaa ap 3 vai 4 dienaa, es piecelos sedus gultaa, viens stars iepisa rajonaa, zemee, taa noriibeeja maaja, taa skanja caur kauliem izgaja, tas bija jasaka biedejosi, tadu vetru es atceros tikai 10 gadus atpakal. Otraa reize muuzhaa kad kaut ko tadu piedzivoju. Zepaa laikam zibens pat ielaidis staru garaazhaas un 5 sabrukushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 http://www.tvnet.lv/zinas/aculiecinieks/34...s_ziepniekkalna Par tam garazam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Bāziens ir bijis labs , vēl nekad nebiju dzirdējis ka no pisaka garažas sabruktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Izskatās drīzāk pēc tele2 akcijas "Zibens"! Zvani savienojas super ātri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 da labi, tadus kiegelu murus sabrucinaja zibens? negribas ticet kaut ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 nice, tieši kad ieraudzīju iedomājos par tele2 akciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 negribas ticet kaut ka. Zibens 200 gadus augušu ozolu nopļauj kā skābeni, domā, ka mūris ir kaut mazākais šķērslis? Atšķirība, vai tas ir aukstais zibens, vai karstais... aukstais vienkārši lauž, karstais, ja nemaldos var pat metālu sakausēt... a varbūt es pasakas esmu pārlasījies, bet nu kaut kā tā jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Jee Kuldīgā ielas pludo psc nekur negribu iet.. totāli gāž lietus, pat cauri redzēt nevar! + ielas nolūdušas! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 žēl strādniekus, kuri vel bruģi nav salikuši. Visu 5dien noblietēja un tagad viss pa pipeli. Bet nu jā nets arī raustījās un pašam priekšnamā normāli satecēja, otrajā stāvā protams. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Pie manām mājām vispār ceļš viss pludo!! Kādas 10-15mašīnas jau bija palikušas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIMMY. Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 EWWLIBLEAUTIMMAY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Timmy pēc gariem laikiem parādījies..! OrblahhhTimeyyyyy Pff, beidzot majās, visu dienu vajadzēja braukāt pa latgali un izradit to 3im. amerikāņiem un 8iem. kanādiešiem. Edited August 16, 2010 by ModeratO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Bļā, šodien manā pusē mierīgi, tikai kādi 35 grādi enā. Braucu ar vēl pāris purniem vectēvam šķūnim jumtu taisīt (ierpiekšējā vētrā daļu no koka uzgāza virsū) Normāla žara, izdomājam nogāzt arī pārējos 2 atzarus, kas blakus (koks normāls uz kādiem 1,5m diametraa) Reāli atjājamies, iekrīt maita blakus kokā, kāpjam iekšā, metam trosi, raujam ar trakcīti ārā, par mata tiesu pāradresējām šamo prom no ēkām. Protams plaukstā iedzēla 2 bites (vecajam, kam pāri 80 arī pāris, bet viņam no tā nekas. Man koņešno roka kā boksa cimds). Pusdienā liekas kā pjans pa dēli nevaru noiet. Novelku kedu un skatos - pēda kā nopuvusi, palikusi zila, rievas pēdā 1 cm dziļumā. Pie vainas laikam pabieza un cieša zeķe ar gaisa necaurlaidīgu kedu. Jeibogu domāju jau būs jāamputē, bet pēc kādas stundas basām staigājot atkal normāli. Vakarā uzmočījam jumtu un tagad atvelkos mājās, rakstu ar vienu roku šitos murgus PS brauciet visi uz Latgali, pie mums reāli cepī un nelīst, vismaz šodien. Edited August 16, 2010 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Pie mums atkal atgriežas negais, pēc 1h pauzes varteikt! Labi kad paspēju atskriet majās pirms lieta! Tikko iegāju savā trepu telpā sāga atkal pamatīgi gāst Edited August 16, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Bij sutīgs latgalē, bet salidzinājuma ar citām dienām vēl normāli. 3x iegāju pirtī, un 2/h peldējos. Sajūta bija neizmirstama! Vispār cik šodien grādi bija latvijā? Edited August 16, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now