pleasure Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Jameegjina sastikjet naudu, tad 26 datuma(Nu jau rit) Jabrauc uz ctts tusu dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) Tu uz poda sēžot arī dzer? Ariii vanna ar alinju labprat 7dienas vakaros ieeju Blee shoriiit tik faking smagi...Bet nu nekas Jagatavojas otram dublim Jabrauc uz Aizputi uz Kristībām! Edited December 25, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 nekāds ctts tuss, 15 ls nereāli dabūt un man 27. ir spēle ((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) blē koma...Tā laikam šīs 3dienas ir līmenī noturētas ritā gigna geimā tiekamies P.s. Tas komenieks ir lielaks palicis Blee pazistamas sejas satiku RIMI Edited December 26, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 jauks vakars man, izdevies, NOOOOOOOOOOOOT! tikko izšķīros, bet nav naudas šnabim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Posta sākumā es vēlējos pateikt, ka neesmu skaidrs. Ne pa visam neesmu. Kad aptrūkās savi alus un snufa krājumi, aizgāju nogopīt senci. Uz alu. Snuffs viņa nebija, nūbs tāds. Šobrīd esmu ļoti sašutināts, ka spēli (Combat Wings: Battle of Britain) izgāju 2h laikā. Like wtf?! Tā nav godīgi. Anyway, tas ir sūds salīdzinājumā ar to, ka ezis nepasauca uz savu pārtiju. Žīds ebrejs tāds. P.S. Ja kāds zin, kur dabūt snufu vai snusu par saprātīgām cenām, PM me. P.P.S. Page 404, yo. P.P.P.S. Metallica, yoooooo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Cash neko nesaprot no dzīves. Baložiem vienalga ir jūtas, lai ko arī viņš nedomātu un neteiktu. Alus ir beidzies, viskijs joprojām dzīvo kopā ar kolu, kas man ne īpaši iet pie sirds, bet es mēģinu viņu likvidēt ar domu, ka rīt viņš garšos vēl sūdīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic_Chagall Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Tu uz poda sēžot arī dzer? Kas Tu esi? palasi tak viņa postus, viņš, pēc sevis teiktā pasniedz, ka dzer 24/7 un viņam ir ūberīgi garš krāns Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Neatceros šo postu, bet laikam esmu ļoti centies viņu uzrakstīt gramatiski pareizi, tas priecē. Nezinu vienīgi cik ilgi viņš tapa. Apskatījos kalendārā - 27. decembris, svētdiena. Kaut kur esmu pazaudējis decembra beigas, tikko nobijos pats no sevis. Nic_Chagall, tu varētu te nerakstīt un iet turpināt stumdīt kakas, šķiet, ka tas tev padodas labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic_Chagall Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Šķiet, ka domāt ar dirsu ir tava stiprā puse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 vienigais ko es nesaprotu, ka jus varat piekakat 405 lapas? okei 4 ir no manis .. bet 405!! IBIO!! man atmosfera shogad klibo.. bet man ir carnage.ru.. dievinu.. ir cs.. goodmens joprojam dzer ta ka svinkjis? goodij trev vel draudzene pieciesh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 good man cik stundas dienā pavadi toletē? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 actiņās prieks, satraukta sirds... un atkal bļed viss piesnidzis un jātīra pagalms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 ja buutu jatira sniegs, skanetu daudz forshak shon aizieshu uz treninju pirmo reizi pa shajam brivdienam un esmu noedies kaa krupis.yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Jauzraxta iisi un kodoliigi...24tajaa piedzeros kaa lops,pec tam 25tajaa biju EUROTRIP uz aizputi arii tur sanaca pielieties,pec tam 26tajaa pec darba pasakums un atkal shoreiz ar LARINU pieleejos un 27tajaaa laapoties atkal pieleejos un kaartigi sakaskjejos ar savejo nu ne pa jokam Un vakar kad beidzot skaidraa izrunaajos,dabuju 1mo aizradijumu ka es maz v ai katru dienu dzerot un ka taa nevar,....Okej no shodienas laboshos Okej shodien hokejs un bez 3aliem neiztikt Bet nu jaunais gads bus pedejais man taads lielais kodiens un ok 1jaaa janvarii apsolos gana beigt pedejo dienu dzert,bet fak 9janvarii man bus jasvin dzimene un cik zinu janvariii ir 12 KHL speles RD Arii tad noteikti sausaa nevareshu palikt vopshem galigaas auzaas,bet nu shiiis 4tras dienas bija pa traku atlaists...tik ilglaicigu kodienu nedrixt vairs atljauties,ja ne buus ziepes...Bet organisms jau skatos ir ljoti labi apradis jo vismaz nerunaa pretiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 es varētu visu saprast, bēt nu tas jau paliek bik' slimi http://www.gign.lv/members/12361 otrā bilde mani vnk galina nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 LOL XD2 Tas tak tas jupis, jucis vai kā viņu tur, kurš gribēja te ar vienu sisties, rusty vai kurš tur bija, kkāds hokejists, kurš piedāvāja šitam izrakstīt parasto pizdi nevis taekvando Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Nu vo shis gads bus baigi daudz nodzerts un izdzerts...Ta kaa shodien tam kartigs PUNKTS japieliek..Blee ždu nedoždus šī vakara 80to gadu balli 5 bonaparti ir bus labs Aij daa vecais gads un tiekamies jaunajaa gadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Beidzot nopirku tf2 spēli un tagad ir interesantāk spēlēt, jo gribās dabūt jaunus achievementus un tos ierošus. Tapēc tagad biežāk spelēju gign tf2 main serverī. Lēnām būs jāsāk pierast pie režīma, kad iet gulēt apmēram 12:00 un ceļās 7:30. Nevis tā kā man ir tagad; gulēt eju 8:00 ~ un ceļos 14:00 - 15:00. Jāsāk būs kas mainīt, pēdējas dienas. Esmu priecīgs, jo lēnām atmetu smēķēšanu. Kādreiz dienā izgāja paciņa, tagad apmēram 4 cigaretes. Bet 1 janvārī izgāja 1 cigarete, jo bija pārāk sūdīgi, lai pīpētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 neesmu gulējis jau 2 dienas. sajūta vienkārši fenomenāla :/ P.S. - meklēju kādu ārzemju adresi, kur var nohostēt filmas. FLV formātā ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) unbelievably gorgeous* 4 2010 NYJ davai lanu kkad?!! šomēnes?!!!! mesto ja gavarju?! Edited January 4, 2010 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Esmu priecīgs, jo lēnām atmetu smēķēšanu. Kādreiz dienā izgāja paciņa, tagad apmēram 4 cigaretes. Bet 1 janvārī izgāja 1 cigarete, jo bija pārāk sūdīgi, lai pīpētu. jo laizijies ar manu podu :muahaha: Edited January 4, 2010 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ej dirst, es tikai piemigu pie tava poda. Tu vispār pa ceļam vēmi dzerot pretīgu šnabi. Taka nerunā :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Man ir kauns par sevi. Liels un spalvains kauns. Es piekritu iet uz Twilight: New moon. Ko tik neizdarīsi foršu buferu dēļ. Nepalīdzēja pat teksts, ka visu filmu uzvedīšos . Esmu nožēlojams Ja filmas laikā neļaus palaist rokas, piecelšos un iešu nah prom P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Jaunais gads iesākts ar vērienīgu baltā daudzumu un nepārspējamu mīlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now