GooD`MeN Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 viss jau butu forshi Ja es shodien nebutu sacis ar LArinu dzert Dzeram snjabi izdzeram litriigo dziru Tad vel kadu aleenu,un tagad panjemu vel 3 alinjus vakars buus izdevies aijaa aijaaa zhuuuzhu beerni aiziet manie pusiji jaiet kadu noshaudiit CS`aaa eziii bus PM droshi partijs pie GooD MeN`a PM pliiiizzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nightmares^^, for sure. Man pat nav ne jausmas, kāds ir tavs niks web'ā. GooD`MeN, Tu točna es slims, ar to savu dzeršanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Janci - generalprokurors Gūdij, šas ar nazi nogriezīšu mazais alkoholiķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Surr, paprasi lai kāds uztaisa backupu savam stīmotajam tf2. Nopērc spēli un uzinstalē no diska. Backupu var uztaisīt ar labo peles taustiņu sadaļā My Games. Backups būs tīra instalācija, bez iepriekšējā jūzera datiem, konfigiem vai citiem sūdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 kartejais hroniska dzeraja piedzivojums. atnaca no skolas 20:00 aizkapaju lidz veicim sapirkos alinjus... nu jau vakar man bija dzimene palika 17 wuhuu 1 gads lidz pilngadibai. okeeey. Tagad sežu šeit normala žvinguli pat ne suuda nesaprotu ko es rakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 vakar bija forshi un viss butu labi ja shodien nesapeetu galva un mute nebutu atkal aizd1rsta Lidz 5dienai toch tagad nedzeršu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Ja jums šķiet, ka jums iet grūti, padomājiet vēlreiz: [16:22:37] GooD MeN: es esmu shokaaaa [16:22:50] GooD MeN: es gaaju uz veikalu pec alus tiko, bet parnakot majas es biju shokaaa [16:23:07] GooD MeN: es alus vietaa nopirku litru piena XD [16:23:12] GooD MeN: waht da fak? [16:23:26] GooD MeN: es neierubijos,kakova huja es ar pienu esmu majas parnacis [16:23:27] GooD MeN: lal Nesaprotu kādā veidā, bet esmu paspējis pa šo skaisti saulaini silto laiku saaukstēties. No otras puses pozitīvi - visu dienu slinkoju pa māju un izliekos par beigtu apkārt esošajiem tautiešiem. Coldrex owno Gūdmena pienu, par alu īsti nezinu. Pīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) Kaads varetu luudzu pateikt, kaa nonemt shitaadu suudu, kad man katra topika reply radas aizverta veida sakartoti viens peec otra uz leju, un jaaver speciali valja, ja gribu kaut ko apskatities, gribu veco foruma skatu Paldies Deadalive par palidzibu im back to normal ! Edited May 13, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 augshaa kreisajaa puseee pei add reply uzspeid uz to OPTIONS Un uzliec STANDART DISPLAY Bleeee izradas ka tas piens ir labaks par alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Māte nemācīja, ka melot ir slikti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 negribēju taisīt jaunu topiku,bet vai kāds nevarētu iedot kādu linku,kur būtu šaidun tādi matemātikas uzdevumi,vislabāk būtu citu gadu Centralizētie eksāmeni 9.klasēm,bet tie lkm, netā nav,tikai 2008. ir. Bet varbūt kādi uzdevumi - Funkciju grafiku etc uzdevumi. vēlams ar atbildēm,kautvai angļu vai krievu valodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Otrdienas vakaru sežot iešāvās galāva doma braukt ar stopiem uz rīgu, pēc 20min mēs jau bijām ceļā, aptuveni ap 0:30 Un tad viss sākās, protams ka jau biju paredzējis neviens netaisijās apstāties diviem čaļiem nakts vidū.. Ap 5 no rīta bijām aiz durbes ejot ar kājām. Kā jau varēja paredzēt bija mazs nogurums un izdomājām tālāk doties ar autobusu. Braucām ar autobusu cauri Jelgavai pēc tām uz Rīgu + bija tas ka dabujām aptuveni 3h pagulēt. Tālāk nekā īpaša, staigāju arī ar 1l kefīra paku pa centru XD Ātri gan piebeidzām:( Tālāk uzzinājām ka viens čalis paraus mūs no rīgas uz liepāju, un kārtīgi izstaigājušies par centru un nokārtojuši savas darīšanas devāmies lidostas virzienā. Tikuši līdz lidostai uzzinājām ka tomer mums nebūs transporta. Neko jākustās tālāk ar stopiem. Protams atkal nesekmīgi.. Līdz pie zīmes Liepāja 199 izdomājām sadalīties, lai vieglāk varētu kādu nostopēt, atri vien nokļuvu šim aptuveni 2km priekšā. Bija sarunāts ja čalis kādu nostopēs, tad mēģinās sarunāt lai mani arī paķer līdzi, ja nē tad pats arī kāps arā. Nogājis normālu gabalu nolēmu pagaidīt čali, kādas 30min nogaidiju un sapratu ka nav labi, gāju šo meklēt. Nogājis pāris km atpakaļ sapratu ka viņa nav, laikam nebija mani pamanijis un ar nostopētu autiņu bija pabraucis man garām, draugos nupat redzēju ka šis pēdējo reizi redzēts 0:21 tad vismaz mājās bija ticis. Man gan viss negāja tik gludi, nogāju vēl kādu gabalu, acis knapi turējās vaļā. D Te pekšņi vēl no meža izlien kaut kāds četrkājainais, īsti neredzēju kas, varēja būt vilks vai lapsa, nebija arī nemazākās domas mēģināt to noskaidrot. Pagāju aptvuveni 200m uz priekšu un atkal viens četrkājainais nāk tieši pretīm man pa šoseju. Ieraudzijis gan mani operatīvi iemuka mežā, nodomāju ka tā varētu būt kāda lapsa. Paldies dievsm no lidmašīnām lv mežā samētāj tos sūdiņus pret trakumsērgu Tad pēc kādām 30 min ejot atkal gar mežu redzēju 3 spilgtas gaismiņas mežamalā. nebija arī tādas īstas vēlēšanās noskaidot kas bija to autors, mazliet lielākas kā mob telefonam. Pagājis uz priekšu redzēju vēl dažas dīvainas lietas. Līidz nokļuvu līdz pieturai , kurā aptuveni 2h pagulēju, ja protams pamošanos aukstuma dēļ ik pēc 10min var saukt par gulēšanu. No rīta šoreiz jau vienatnē atkal sāku savus stopētāja pienākumus, ilgi nebija jāgaida aptuveni ar 30 automašīnu noķēru liepājnieku, un tā jau nepilnas 2h esmu Liepāja. Protams bija daudzas interesantas lietas kas vēl notikās bet esmu slinks drukāt šo garo šitu. Pa šo laiku neiets apmēram 100km ar kājām. Man sāp kājas + man ir paris tulznas XD Edited May 14, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 o.7lb :superlol: Shitaadu tripu uztaisiit just for fun respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Tas jau JACKASS stilaa Kur MOZG,pa nakti i et stupeet? Es ljoti labi zinu,ka pa tumsu jeb pec 20:00 nostopeet nevienu nav iespējams A kapec tu nebrauci ar pedejo autobussu 23:30? Nakamreiz pakonsulteejeis ar mani pateikshu kaa vieglaak un kur tieshi vieglak stopeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 es pirms kādiem 2 gadiem šitā pat aiz Dobeles no kaut kāda miesta, kur tusējos ar stopiem braucu mājās, jo redz draugs izdomāja, ka tā varēs ietaupīt naudu un Rīgā paņemt alus kasti tad nu tā, pieturā palaidām garām autobusu un sākām stopēt, tajā laikā man bija lisene. Neviens 20min nestājās, tika nolemts uvilkt cepuri, lai mazāk bīstās un nepagāja ne 5min kā uzreiz apstājās mitsubishi spacewagon 90 gadu, onkulīts tāds vēss, bet nu slims uz 150km/h, abiem mums acis kubā, līkumā nomet uz 120 un iet iekšā, labi ka nebija ar viņu līdz Rīgai jābrauc, bikses būtu pilnas, tas tiešām bija slimi, tālāk pie dobeles mūs izlaida ārā, kur sadalās krustojums, tur mēs 3h lomijāmies un nevienu nenostopējām un karstās saules dēļ tika izlemts sēsties nākamajā autobusā un braukt uz Rīgu. Autobuss negribēja stāties, nācās skriet līdzi, bet nu apstājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Tātad aliņu tomēr nedabūjāt, ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) nē, it kā jau pāris pudelēm palika nauda, kastei gan ne, bet pēc tām 3h saulē bija tāds besis, ka neko vairāk kā mājās negribējās, tā vieta bija klajš lauks, tādu ēnu tur neatrast, ja nu vienīgi gu\lot zem pieturas soliņa vai arī skrien uz mežu, kas nebija nemaz tik tuvu Edited May 14, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 man ir visforshaakais avatars ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Pinky +++ Es gribu aziāti sev par sievu... tagad dzeru kafiju un tulit iešu uz konsultacijam un tad jau vakara redzes ko darishu ticamakais ka chilloshu majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Man vienīgajam neiet googles tante ? Skatos ka googles reklāmas ar nestrādā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Varētu būt, jo man ar google viss ir kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Un ariii mana googles meita pumpē Šodien laikam, dzerstiņš garantēts Es nezinu vai vajag toč dzert šodien Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Varētu būt ka ir tāda lieta ka nezini vai vajag dzert, tikai skaidrs ir tas ka tu dzersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Man jautaajums piemeeram man skolaa 2 semestrii videejaa atdziime vienaa prieksmetaa bija 6. bet ja tagat es dabonu 1,3 nebuus gadaa nesekmiiga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now