flashback Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 3) kur ir variants "ja lox" ? Labots Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 to cash . chaks vienmeer ir un buus stiliigs , taapeec ar vinsh apkaart . nerubii . ne ! divi pipars NĒ, tas nav stilīgi. ja 1 vai 2 ir, tad vēl ir ok. bet ja vairāk, tad lame. Labots wink.gif žel, ka jau nobalsoju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Lielākā daļa toč var spiest uz "vairāk kā 40gb" btw, man pāri 150gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 manā topošajā skolā kompim ir 4,4TB cietnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 manā topošajā skolā kompim ir 4,4TB cietnis LOL. un tur saglabās tikai word failus.. kā muterītes darbā, cietais 120, bet aizņemti 10 GB pa 2 gadiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 LOL. un tur saglabās tikai word failus.. kā muterītes darbā, cietais 120, bet aizņemti 10 GB pa 2 gadiem. saki ko gribi bet preksh word dokumentiem tas ir daudz D btw visi tak vareeja njemt 2. atbildes variantu( protams ne tie, kam mazaak par 40 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 LOL. un tur saglabās tikai word failus.. kā muterītes darbā, cietais 120, bet aizņemti 10 GB pa 2 gadiem. nē tas kompis tiek izmantots programmēšanai un pēc visām ziņām ir jaudīgākais latvijā. 60 duālie procesori, 4GB rams uz katru procesouru 4,4TB cietnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 -20 kraninsh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 60 duālie procesori, 4GB rams uz katru procesouru 4,4TB cietnis OMG 4gb uz katru kodolu X_X man ir 160gb bet nuu ar 1tb butu ok, savadak zb ik pec parris nedelam tirit ara no filmam/spelitem n sh1t.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 man ir 80gb+120gb=200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 nē tas kompis tiek izmantots programmēšanai un pēc visām ziņām ir jaudīgākais latvijā. 60 duālie procesori, 4GB rams uz katru procesouru 4,4TB cietnis Pentagonā mācīsies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) nē tas kompis tiek izmantots programmēšanai un pēc visām ziņām ir jaudīgākais latvijā. 60 duālie procesori, 4GB rams uz katru procesouru 4,4TB cietnis Pirms di** pietupies Man ir 80+250 + portativajā 80 Edited April 6, 2007 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 man 55 miljardi megasibaiti. tici ? jēga no šī thread'a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 160+120+80+250+2x 50 Lanaa glaabajas = 710 pietiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolik Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 jaLOX Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 nē tas kompis tiek izmantots programmēšanai un pēc visām ziņām ir jaudīgākais latvijā. 60 duālie procesori, 4GB rams uz katru procesouru 4,4TB cietnis Jeega no 4GB rama, ja video vispaar neesi minejis Gan jau kaads apgraiziitais radeons tiem kompjiem ir pieshkjirts, par ko es nebriiniitos...un nah vispaar programmeeshanai vajadziigi 4gb rama?! Saprastu veel, ja taa buutu kaada dizaina skola, jeb kaads video meikoshanas pulcinjsh, bet programmeetaajiem pilniigi pietiek ar 1 gb un tas jau ir pa daudz. PS. 1,64 TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolik Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Jeega no 4GB rama, ja video vispaar neesi minejis Gan jau kaads apgraiziitais radeons tiem kompjiem ir pieshkjirts, par ko es nebriiniitos...un nah vispaar programmeeshanai vajadziigi 4gb rama?! Saprastu veel, ja taa buutu kaada dizaina skola, jeb kaads video meikoshanas pulcinjsh, bet programmeetaajiem pilniigi pietiek ar 1 gb un tas jau ir pa daudz. PS. 1,64 TB 1,64 TB Tu tur NASA failus glaba uz PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 1,64 TB Tu tur NASA failus glaba uz PC nee....HDTV filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 jaLOX Es nešaubos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 13,9 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 nē tas kompis tiek izmantots programmēšanai un pēc visām ziņām ir jaudīgākais latvijā. 60 duālie procesori, 4GB rams uz katru procesouru 4,4TB cietnis ventspils augstskolā tas ir, lai varētu veikt milzīga apjoma skaitļojumus, pašlaik tiek domāts izstrādāt tulkošanas iekārtu, kas varētu pārtulkot runāto tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 A prieksh kam Jums vairaak kaa 80 gb vajadziigs , glabaa nenormaali svariigas filmas , speeles , fotkas , ne ! Da njem un novelc veelreiz . ! vecajam kroko, kurš te gan vairs neko neraksta ar 1TB būtu pietiekami, viņam tāda darba specifika. a vote debīli uztaisīta. mani kopējie 560gb ietilpst kategorijā "vairāk par 70". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ventspils augstskolā tas ir, lai varētu veikt milzīga apjoma skaitļojumus, pašlaik tiek domāts izstrādāt tulkošanas iekārtu, kas varētu pārtulkot runāto tekstu. Mhhh..un tad, interesanti, kāds PSU Jums tur ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 man pagaidaam ir tikai 600GB+250 SATA, kuru veel neesmu piesleedzis. un man tie 600 GB praktiski visi ir pilni. man varbuut pietiktu ar kaadiem 2TB, lai man vinji nekad iisti nebuutu pilni. pashlaik ir krietni par maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Man 37 GB EDIT: vispar vajdzeeja likt cik ir jums atminjas nevis cik lieks HDD un nevis ka pollu bet gan ka thread. Edited April 7, 2007 by Ki6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts