Jump to content
GIGN Forum

Mr.Pipars

Mirstīgais
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Mr.Pipars's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. taa nu sanaacis - notizlojos tiesiibu sadaljaa , biju paargaajienaa nebija tas guulstiits uz faktiem vairaak jau drudzis . atvainojos neiejauktajiem uz sadarbiibu buutu patiesi jauki , ja Pallma speetu rakstiit paldies prieciigi Pallma
  2. macho , jaa buus feini , tad nav pasham jaaiec cauri guuzmai , bet tiek pie atlasiitiem , plus var piekomenteet , ne !
  3. Mr.Pipars

    Cik Jums Ir HDD?

    njaa , man tad bish savaadaak , jo speeles daudz nespeeleeju , plus torrenti atsleegti , tik dc grizhas 10 mb/sec taa kaa neizjuutu nepiecieshamiibu neko saglabaat . seezhu uz 30 gb (laptop) , pietiek - 11 briivi , ir filmas un miiljaakaas dziesmas plus porns un speeles . nesaprotu ko Juus daraat . to cash . chaks vienmeer ir un buus stiliigs , taapeec ar vinsh apkaart . nerubii . ne !
  4. Mr.Pipars

    Cik Jums Ir HDD?

    Izklausaas ka esi saaeedies zemeness . Kaadus veel toolus - liidz 80 gb izmeeraa , ??? Protams ja velk visu kas netaa pieejams tad taa arii buus ka aijj un cietais pilns bet ja seko liidzi tam ko dari un kas patiesi vajadziigs tad vairaak kaa 60 gb neprasaas . ne !
  5. Mr.Pipars

    Cik Jums Ir HDD?

    A prieksh kam Jums vairaak kaa 80 gb vajadziigs , glabaa nenormaali svariigas filmas , speeles , fotkas , ne ! Da njem un novelc veelreiz . !
  6. Te nu ir jaapiekriit un jaasaka ka 1 st muuvija , Ali aprakstiits sindroms ir saacis izplatiities . Ir reizes kad ieliekot 1 fragu tiek attainots kas iipash , kaa piemeeram - super sienu caur-streli , leecien-kritien-killi un taadaas citas netik biezhi sastopamas cs lietas . ne !
  7. Mr.Pipars

    Kads Nevar?

    man taads forsh garstaavoklis . un Nexto zin visas atbildes , uuu oooo , roniitis , ne ! Nexto... , aizej nosveries ! bucha greEk parunaa ar hyperzivi , shis te hostus utt dala , domaaju ka ir iespeejas . PS . gandriiz aizmirsu pateikt ko - nejauku par tavu meemo web-pagu par softiem utt . ne !
  8. Alniski failu esi pievienojis prieksh downloada , never valjaa . salabo . a taa moviks - uz urraaa .
  9. Mr.Pipars

    Pb

    Nebuut nee . Viss joprojaam ir pietiekami logjski . Mini piemerus . Domaa tas ka ja ir atklaata svesho baaze un uzspridzinaata it-kaa vieniigaa iespeeja tikt prom , tad tas ir nelogjiski . Mini piemeerus .
  10. Mr.Pipars

    Pb

    PB neskatos , neatrodu iedvesmu to dariit , toties kuraa momentaa tev skjiet ka Lost ir aizgaajis sviestaa ? Veel ir pietiekami daudz nosleepumu ko atklaat , shie tik 3 meeneshu uz salas vien bijushi .
  11. Mr.Pipars

    Vakars Gignā.

    Cs - jautra padariishan pareizaa kmpaanijaa ! Un kas tad Endijam vainas ? Reezekne rulzz ! PS. kaadam ir idejas kaa tikt garaam skolas proxy serverim , kas liedz man speeleet aarpus LAN . thx
  12. slow hands , taksh nebruuc shim uzreiz virsuu ar - daunjiem utt . Lai gan mums pashsaprotami jautaajumi , vinjam kas jauns - jo vecums taads . ne ! peace in society
  13. Bencik , nav stresa ! Tas ka neesi house music fans es saprotu , tik noraaadu to ka arii bez super dj iem pasaakums buus kraashnjnsh un nevajag atbaidiit citus ar tik negativaam izjuutaam , jo pasham zinaams ka buus uz urraaa .
  14. bencik , sorry bet sanaaca iereekt par teviim , sakaraa ar to ka nezinaasi nevienu housa muuzikas gabalu . Necepies , paardod biljeti un ej uz izpildiiti zinaamaam tev dziesmaam . Saslimis esi ar topu , kaa van Heldens teica shaads line-ups spees iepriecinaat cilveekus , un pat ljoti . Tas ka tu domaaji iet tikai deelj lielajiem top vechiem uz pasaakumu tik noraada ka tev house music nespaarda . ne ! Nu vot , tieshi taapeec nevajag sho pasaakumu smagi nolikt , jo lai kursh ar djs speeleetu , drosh ka nesaprastu . Noveelu tev jauku kaadu citu konci . ak vo , redzi , shis white sensation nav tik dziesmas un vaardi , bet gan jau pasaulee atziits gaismu un skanju meistardarbs , hops , un she tu neko nevari likt priekshaa , iznjemot dziesmas kuraam zini vaardus . peace . protams tevis zheel ka reklaama ir pieviilusi un nav atvedusi reklameetos dj us . ierubii raagjinju - capital.fm - saulainais brauciens . Buchas
  15. Kaut kur jau izshpljaavu , ka pasaakums buus iespaidiigs ariii bez Top10 Dj iem . Muuzika , gaismas effekti , tauta , skanja . Saakat mekleet kur iegaadaaties narkotikas . Lai saulains vissiem house cieniitaajiem shis pasaakums !
×
×
  • Create New...