esc Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Tad nu taa - nesen izdomaaju kad gribeetos izveidot cs muuviku , nu to kko esmu izveidojis, effektus neliku , muviks loti iss , pamata vis uz fragiem , kaut arii tie nav nekaadi diezhie! Nedomaaju ka es velkadreiz kautko taadu meiokoshu - really biģ 4akars , bet kas iesaakts tas japabeidz! tad nu velc nost un ieveertee ! iznjeemu linku pietiks mani apkaunot! XD, jūs tak zināt es varu labāk Edited December 27, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Alniski failu esi pievienojis prieksh downloada , never valjaa . salabo . a taa moviks - uz urraaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Alniski failu esi pievienojis prieksh downloada , never valjaa . salabo . a taa moviks - uz urraaa . Es nesaprotu ko tev never valaa? man viss oaky! paskaidro siikaak - ko tieshi tev raada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 p.s. nemīz es nesaprotu, kur cilvēki aizguvuši ideju ka 1-2 fragi skaitās kruta man liekas kad es sāku taisīt mūvijus pirms kaut kādiem 3-4 gadiem man vajadzēja kādu -4 vismaz lai tas būtu kaut kas interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Galvenais jau ir pateikt "šis ir mans pirmais movijs un es vēl tik labi nespēlēju" un tad viņš sēž pie sava monitora un gaida, kad visi teiks: " BAIGI LABS MOOVIJS " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Te nu ir jaapiekriit un jaasaka ka 1 st muuvija , Ali aprakstiits sindroms ir saacis izplatiities . Ir reizes kad ieliekot 1 fragu tiek attainots kas iipash , kaa piemeeram - super sienu caur-streli , leecien-kritien-killi un taadaas citas netik biezhi sastopamas cs lietas . ne ! Edited April 6, 2007 by Mr.Pipars Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Vieniigais kas man shajaa muuvijaa patika bija kvalitaate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Kvalitāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Nu nez... Muzika baigi atri parlec, titros vareji kaut ko orginalu ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 nepatika pilnīgi viss labāk netaisi movie vairāk un tu teici ka labāk 10 webus uztaisīt nekā šitādu tas pat nav 10 webus vērts ārā metams .. 1. movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 nepatika pilnīgi viss labāk netaisi movie vairāk un tu teici ka labāk 10 webus uztaisīt nekā šitādu tas pat nav 10 webus vērts ārā metams .. 1. movie Nu nu. Man šis movie patīk vairāk kā tavs 1st movie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nu nu. Man šis movie patīk vairāk kā tavs 1st movie. me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Man nepaaraak patika shis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Te nu ir jaapiekriit un jaasaka ka 1 st muuvija , Ali aprakstiits sindroms ir saacis izplatiities . Ir reizes kad ieliekot 1 fragu tiek attainots kas iipash , kaa piemeeram - super sienu caur-streli , leecien-kritien-killi un taadaas citas netik biezhi sastopamas cs lietas . ne ! tur ir jābūt kaut kam nenormāli īpašam lai būtu 1 frags kruts. tik īpašam, ka nūbiņiem, kas taisa šādas filmiņas tādi kadri negadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nav skataama Ne kaadi effekti neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 (edited) da lab dzeki es esmu sapratis, un pareizi vien alii teica XD sacereejos par daudz tas mayb taapeec, ka centos, bet paaraak siiks vel esmu. to nuubinsh gan vareetu atbildeet, protams, ja tu domaa kaa cs movie maikeris XD taada gadijumaaa es saprot, dziive ahhujienais krutais Edited December 27, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Ble , es te vnk reecu apstijos failu sadalaa atradu : [GIGN] RePeR Mūsu jaunuzņemtais klana biedrs [GIGN] RePeR aplaimo mūs ar kārtējo savu šedevru. Šoreiz viņa ierocim ir parādījies pat atsitiens un mūvijs kopumā vispār ir viens no labākajiem kādus esmu redzējis. ( tu laikam joko?) P.S shajaa "shedervaa" jau ir vnk super fragi , vairaak kaa divus fragus vienaa reziee es kkaa neredzeeju un tie pashi , peec manaam domaaam , ne ar ko neatschiras no maniem fragiem! kr4 nav komentaaaru... Tev nav ienaacis praataa ka tas ir viens liels prikols? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Sorry, bet muuvijs ir pamatiigs suuds. Fragi vispaar graujoshi. Kaut kaa arii nepatika muuzika - likt fragu daljaa kkaadu repu nav labi, tas vairaak ir piemeerots intro un outro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Ble , es? te? vnk? reecu? apstijos? failu? sadalaa atradu : ? [GIGN] RePeR Mūsu jaunuzņemtais klana biedrs [GIGN] RePeR aplaimo mūs ar kārtējo savu šedevru. Šoreiz viņa ierocim ir parādījies pat atsitiens un mūvijs kopumā vispār ir viens no labākajiem kādus esmu redzējis. (? tu laikam joko?) P.S? shajaa? "shedervaa" jau? ir? vnk? super? fragi? , vairaak? kaa? divus fragus vienaa reziee? es kkaa? neredzeeju? un? tie? pashi? , peec manaam? domaaam ,? ne? ar? ko? neatschiras? no maniem fragiem!? kr4? nav? komentaaaru...? LOL!!! shito varetu likt pie dienas texta! Tu tiesham esi tik stulbs, ka nesaproti ka reper muvijs bija ielikts kaa apsmieshanas objekts? A Tavs muvijs vienkarshi SMIRD Edited April 10, 2007 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ey YO MA MEEEEN, Whatz up DOOG. This beats are pimping me out meeeen. YEAHYY Bļeģ viens no nožēlojamākajiem pirmajiem movijiem. Rodas iespaids, ka autors nevienu cs moviju nav redzējis. mūzika cs movijam "atbilstoša". 2 kill bija skatāmi.. kvalitāte.... MMMMMMM KUBIKI RULLLLLĒĒĒĒĒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Man patika kvalitāte. Bet tā fragošana ne pārāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Man patika kvalitāte. Bet tā fragošana ne pārāk kur Tu kvalitāti redzēji? jeb tas pārnestā nozīmē domāts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 manupraat nenormaali sucks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 nu nerēalākais mūvijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 neka ipasa tikai viens bots ar awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now