Jump to content
GIGN Forum

Antivirusi


Gordon
 Share

Kādu antivirusu programmu izmanto?  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

labaakais antiviirus ir - regulaara OS apdeitoshana, ierubiits firewals un liegta pieeja pr0n saitiem! wink.gif Ja veel seedi aiz ruuter, tad vispaar wormi, trojani un citi shiti ir pie kaajas...Pats izmantoju AntiVir, jeb taa tautaa deeveeto "zontkjiku" vai lietusardzinju wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Priekškam vispār nepieciešams AV ?

Rūteris, pareizs browseris un galva uz pleciem, lai saprastu, ko var vert vaļā un ko nevar. Tērē mazāk resursu un netraucē pilnīgi nekam. Vienreiz pa 3 mēnešiem var novilkt Dr. Web un izskenēt. Ar to pilnīgi pietiek. Pats AV nelietoju, virtuālā dzīve uzreiz paliek manāmi "ātrāka".

Link to comment
Share on other sites

pashlaik lietoju nortonu. njaa kompis ir bisk leenaaks, bet straadaa labi. personiigi man izskenejot pusgada reizi atrod max. 2-3 mazinjus virusinjus. No pieredzes varu teikt ka ja nedari to ko nevajag, tad virusus nokjert gruuti. esu lietojis ari NOD32. itkaa jau normaali straadaa, bet kaukaa nepatika man vinjsh

Link to comment
Share on other sites

AVG rox... Neliels iespaids par AV: Ja daudz lien pa visaadaam lapaak (crack, pr0n) un velk visaadus shitus, tad kaspersky ar savu real time protection buus labaakais. Ja vajag AV, lai reizeem paarskeneetu kompi, tad AVG ir gana labs. PAr citiem daudz nezinu Iesaku paraleeli Antiviirusam lietot kaadu spyware un malware progu, ar ko reizi meenesii/nedeeljaa noskeneet PC - es iesaku Ad-Aware! Ja daudzi te saka, ka vinju antiviiruss ir droshs, ka neko neatrod - trad driizaak buutu jaasatraucas, ka nav kko cauri izlaidis! Man piem. pa kaadam viirusam vai malvaarei gadaas ~ 1x 2-5 nedeeljaaas!

Link to comment
Share on other sites

man ir bijuši visādi šiti, bet tākā man ir rūteris + ugunsmūris, tad lietoju AVG free edition, tīri paskēnēt mēnesī reizi. avasts ar tika lietots, bet man tur k-kas nepatika.. neatceros tieši, kas. mož tas, ka viņš šat tad gļukoja, izlecot cs laikā ārā, bet to gan jau, ka var nokonfigurēt.

es ieteiktu avast`u.

Link to comment
Share on other sites

nesen pargaju no kasperskija uz nod`u .. nu es pateik6u taada aizdoma ka nods neko neker itkaa kompis tagad ir pilns ar viirusiem... jo ne warningu neko neraada pofig biggrin.gif.. a kad kasperskijs bija katru 3 dienu kkas bija.. nu nez domaa pats.. man kka slinkums atpakalj uz kaspersko likt..

nu csam vispaar netraucee..

evil6.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...