Gordon Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Vispār mani interesē, cik daudzi izmanto NOD32 un vai tas netraucē CS spēlēšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Es varu daliities pieredzee ar avast... pusotra gada laikaa nevienu viirusu neesmu ieraavis kastee, ja nu kko noka4aaju un tur ir teiksim zirgs, tad vins ari tikpat atri pazūd Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 labaakais antiviirus ir - regulaara OS apdeitoshana, ierubiits firewals un liegta pieeja pr0n saitiem! Ja veel seedi aiz ruuter, tad vispaar wormi, trojani un citi shiti ir pie kaajas...Pats izmantoju AntiVir, jeb taa tautaa deeveeto "zontkjiku" vai lietusardzinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AVG ze best Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AVG ze best nepiekritu aVG labakais man kadu 1 gadu bija AVG un manliekas wins neko nekera jo wins ir bezmaksas antivirusa programa tagad ir karspensky un domaju atskiriba ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AVG nekam netraucee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Priekškam vispār nepieciešams AV ? Rūteris, pareizs browseris un galva uz pleciem, lai saprastu, ko var vert vaļā un ko nevar. Tērē mazāk resursu un netraucē pilnīgi nekam. Vienreiz pa 3 mēnešiem var novilkt Dr. Web un izskenēt. Ar to pilnīgi pietiek. Pats AV nelietoju, virtuālā dzīve uzreiz paliek manāmi "ātrāka". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AVG Free + Windowsa firewallis + Sygate Personal Firewall = kompis brīvs no visādām drazām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Ja runājam par datu aizsardzību, tad neredzu nekur pieminētu PeerGuardian 2. Īpaši svarīgs p2p lietotājiem, ja negribas, lai visādas organizācijas ložņā pa datoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Man jau liekas ka Kaspersky da best,un vsp es to lietoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 izmantoju tagad avast ljoti labs antiviirus ir nokjeris meeslus kurus nebija nokjeris nod32, eed maz resursu un nekam netrauce , tai skaita ari cs'am Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 pashlaik lietoju nortonu. njaa kompis ir bisk leenaaks, bet straadaa labi. personiigi man izskenejot pusgada reizi atrod max. 2-3 mazinjus virusinjus. No pieredzes varu teikt ka ja nedari to ko nevajag, tad virusus nokjert gruuti. esu lietojis ari NOD32. itkaa jau normaali straadaa, bet kaukaa nepatika man vinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Lietoju karsperky, bet nah vispar vajag antivirusu?? EDIT : Nezinu! Vnk jo no PC nopirksanas stav ieksa un man slinkums uninstal Edited March 27, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Lietoju karsperky, bet nah vispar vajag antivirusu?? Nu ja nah nevajag antivīrusu, tad nah lieto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Lietoju Aviru un virusi netiek klat pie manis nu nekadi un pie tam shis ir droshakais bezmaksas antivirus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 es lietoju kaspersky bet zinu daudzi lieto ar panda ! bet man vins riebjas jo katru reizi jaspiez allow connection Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AVG rox... Neliels iespaids par AV: Ja daudz lien pa visaadaam lapaak (crack, pr0n) un velk visaadus shitus, tad kaspersky ar savu real time protection buus labaakais. Ja vajag AV, lai reizeem paarskeneetu kompi, tad AVG ir gana labs. PAr citiem daudz nezinu Iesaku paraleeli Antiviirusam lietot kaadu spyware un malware progu, ar ko reizi meenesii/nedeeljaa noskeneet PC - es iesaku Ad-Aware! Ja daudzi te saka, ka vinju antiviiruss ir droshs, ka neko neatrod - trad driizaak buutu jaasatraucas, ka nav kko cauri izlaidis! Man piem. pa kaadam viirusam vai malvaarei gadaas ~ 1x 2-5 nedeeljaaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 man ir bijuši visādi šiti, bet tākā man ir rūteris + ugunsmūris, tad lietoju AVG free edition, tīri paskēnēt mēnesī reizi. avasts ar tika lietots, bet man tur k-kas nepatika.. neatceros tieši, kas. mož tas, ka viņš šat tad gļukoja, izlecot cs laikā ārā, bet to gan jau, ka var nokonfigurēt. es ieteiktu avast`u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Panda rij resursus, jo skanē kompi nepārtraukti, bet ir ok - nebremzē traki kompi! Pandu lietoju jau pusotru gadu un sūdzību nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Avast litoju jau 2gadus un no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Lietoju avast, tikai besī tas kad vinš sāk skenēt, kompis nežēlīgi lago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 nesen pargaju no kasperskija uz nod`u .. nu es pateik6u taada aizdoma ka nods neko neker itkaa kompis tagad ir pilns ar viirusiem... jo ne warningu neko neraada pofig .. a kad kasperskijs bija katru 3 dienu kkas bija.. nu nez domaa pats.. man kka slinkums atpakalj uz kaspersko likt.. nu csam vispaar netraucee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 AVG un viss ir ok. Lai gan es esmu tāds lietotājs, ka man arī ar nortonu un kaspersky pirms tam bija labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Neko nelietoju. Un nejūtu arī vajadzību pēc antivīrusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Pašlaik manu PC no visādiem pretekļiem sargā F-Secure. riktīga štelle ^^ PC tas nebremzē [ pat tad kad skenē ] Ja kāda zaraza tomēr tiek kompī, tad F-Secure to izdzēš [ vispirms F-Secure piedāva visādus variantus ko darīt ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts