keda2222 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Vajag jūsu palīdzību. Tātad meklēju dziesmu muvijam, svārstos starp paparoach-getting away with murder, cerams busiet dzirdējuši, ja nē varu ielikt un šo --->>__<. Protams izgriežot to bum bum un dažas citas vietas, varētu iznākt diezgan norm gabaliņš. Ja jums ir citas idejas droši gaidu jūsu dziesmas un ieteikumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Paklausies Linkin Park - Figure. Tad jau labāk Linkin Park-With You vai LP Forgotten LP My Self Edited March 6, 2007 by ExTaZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Prodigy - Hot Ride, tagad pats klausos, bet domāju, ka arī muvijam labi piestāvētu, ja nu vidū, tajā šaušanā nē, tad pašā sākumā jau ritīgi iederētos, kā tāds ievads. Vai Prodigy feat. Tom Morelo - One man army Šaušanā - Hydrovibe Feat. Shawnee Smith - Killer Inside Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 teletubbiju dziesmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 teletubbiju dziesmu! tad jau labaak Super Mario melodiju..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 tad jau labaak Super Mario melodiju..... īstenība tur nav nekas smieklīgs esmu taisījis ar dažādiem foršiem muzoniem, viens bija schnappi! nekāda vaian nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 īstenība tur nav nekas smieklīgs esmu taisījis ar dažādiem foršiem muzoniem, viens bija schnappi! nekāda vaian nebija es jau nesaku, ka ar tadam dziesmam nekas nesanaak, ja saliek muuzku sinhroni ar notiekoso ekraana var iznaakt tiiri ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Avail - Simple Song aaa, veel atcereejos labu dziesmu: Britney Spears - Stronger, tur taa baigi labi prieksh muvika snaak, saakumaa skan muuzika un kkadi vaardi un tad piedziedaajums baigi labais - "Cuz now I'm Stronger than yesterday, it?s nothing but my way, My loneliness ain?t killing me no more, NOW I'M STRONGER THAN YESTERDAY! STRONGER!" un tad tanii laikaa, kad skan piedziedaajums tu vari ielikt krutaakos fragus, tipo paraados cik tu speeciigs esi kluvis un visus killo nost! muahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja atcereeshos veel kaadu labo, uzrakstiishu! atcereejos Daniels Rebuss & MC Smits - Minka Nak, karoche loti pateiciiga dziesma prieksh muvika, saakumaa nedzied bet vienkaarshi skan muuzika un tad vari labi intro zem taada muzona uztaisiit un kad saakas dziedaashanas paarts, tad var likt fragus! bet ja nopietni, tad labaa ir Scooter - We Are The Greatest, prieksh muvika ideaala! Edited March 6, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Paldies, paklausīšos. Ev, bet kā sauc to dziesmu taja video, draugos kur esi redzams tu. Ja vēl neēsi redzējis ieej counter-strike un pirmais video šausmīgi patīk tā dziesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Paldies, paklausīšos. Ev, bet kā sauc to dziesmu taja video, draugos kur esi redzams tu. Ja vēl neēsi redzējis ieej counter-strike un pirmais video šausmīgi patīk tā dziesma ooo labs draugos ielikta slowika shara Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ooo labs draugos ielikta slowika shara lawl, iedodiet linku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 lawl, iedodiet linku! Tava shara Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Vari pameegjinaat sho dziesminju Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) OMFROFLGOD! es ar to sharu baigi sen piedaliijos ng sharu konkursaa, pilniigs sviests dziesma ir Disturbed - Conflict no albuuma Sickness, tai dziesmai ir kruts piedziedaajums, kaa jau tu paarliecinaajies, bet pati dziesma man taa so-so a btw, tanii konkursaa es piedaliijos ar 2 sharaam, ja kaads grib noskatiities (LOL), tad varat novilkt - http://netgames.apollo.lv/portal/articles/4413 a kas ir tas, kas ielika to video draugos (es domaaju konter straik niku) ? reaali vareetu iesuudzeet Edited March 6, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 foggy = come into my dreams starp citu ne linkin park figure bet figure 09 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 domāju , ka nevajag LP - figure 09 nevajadzētu likt , jo krX_ jau to ielika mūvijā "The Latvians"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Evol Intent, Mayhem & Thinktan - Broken Sword Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Vismaz labi ka vins kadu citu dziesmu panems nevis manu (ko es jau pats lieku sava movie) (Nickelback - Breathe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now