Jump to content
GIGN Forum

Jauns Portāls


ANtye
 Share

Recommended Posts

Labvakar, rakstu šo topicu un domāju vai varu es to publicēt, riskēšu. Kā jau iespējams varbūt esat sapratuši šis topics būs veltīts counter-strike Jumpingam. Iespējams kads no jums uzreiz padomās:"Atkal tas shits ar cs kropļošanu". Uzreiz es atbildēšu, tur jau tā lieta, ka vis notiek zem defult settingiem un var iztikt bez Kz plugina, kas pārsvarā ir domāts tikai, lai saglabātu tavu pozīciju, vietu.

Tātad par portālu. Latvijas Officiālais Kz community jau pastāv ļoti ilgu laiku, mēs meklējām sponsorus, līdam visiem dir**, lai tikai mums palīdzētu visu šo projektu virzīt uz priekšu. Tagad vairs nav tie laiki, mēsbeidzot esam izsitušies, portālu pagaidām apmeklē vidēji ~120 unikālu useru dienā, ~500 rešistrētu useru. Kapēc visi šie useri nāk uz mūsu portālu? Jo mums ir vis, kas pat citās valstīs netiek piedāvāts. Portālā var atrast visu - kzmovies[15]/kzmaps[79]/kzguides[4] + daudz demku ar jums interesējošo jumpu. Jau martā mēs pērkam domainu Trick-jumps.lv, šis nav nekāds amatieru, uz neilgu laiku veidota mājaslapiņa. Lidz šim mirklim mēs esam ilgi gatavojušies.

Par sasniegumiem. Mūsu communtijs piedalās Pasaules KZ CUP'ā, kurā rādam ļoti labu līmeni. Nav vel bijis, ka spēlē neviens nepasaka:"omfg, that Latvian will pwn nick. rofl lol WTF Latvia rulz" utt ;]. 2 no communitija ir sasnieguši neiespējamos, tas ir aizlekuši 250units, ANtye un yeaH, akkords ar 248unitiem jau tuvojas. Visi mēs esam ierakstīti Pasaules LJ rekordu sarakstā kā vieni no labākajiem! Links uz LJrek

Ar šo garo, beztolka tekstu vēlējos pateikt, ka mēs esam gatavi plašākai publikai. Zemāk jūs redzēsiet dažas demkas, ar kurām mēģināšu jūs ieinteresēt. 76.gif

Vispirms novelciet šo mapi, lai būtu nepieciešamie modeļi un varētu apskatīt pārējād demkas MAP

Portāls: Trick-Jumps.lv

1. De_nuke (Demo)

user posted image

2. De_nuke (Demo)

user posted image

3. gign failu sadaļā varat atrast movie "ANtye The Final"

4. (Demo itkā vajadzētu visiem rādīt)

Vēl daudzas demkas Link

Ja jums ir nedaudz apnicis šaudīties, un jūs meklējat kā varētu pavadīt savādāk laiku + iemācīties kaut ko patiešam skillu ceļošu cs'am, tad nāciet un mācaties.

Edited by ANtye
Link to comment
Share on other sites

inčīgi. A ja es sūtu demku kur esmu uzlicis sv_gravity 799 kā jūs to varēsiet piefiksēt?

turklāt es tā ātri uzmetot aci neredzēju kā notiek tās sacensības lēkāšanā. Es domāju laba ideja būtu tai jūsu lapā ielikt kaut kādu apstāstu par to visu. Vēl arī kaut kādus pamatprincipus un paskaidrojumus tai lēkāšanai. Es domāju tāds teksts kā "3ais labākais rezultāts pasaulē" ir diezgan pievilcīgs. Nevajag jau uzreiz stāstīt kā lēkāt, vienkārši apskaidrot situāciju.

Kopumā forši. Mājaslapa arī skatāma, ne tā kā 99% mūsdienu varianti - kaut kur sapizģīti vai pēc acīs krītoša phpnuke vai kasturparsūdiem nosperta.

Pats kādu laiku baigi ieinteresējos par to lēkāšanu - par longjumpu srazu aizmirsu, toties strafe jumpu un vēl pāris pigorus iemācījos - tādu kā puslongjumpu smile.gif Bet sūdi tādi, ka man liekas, ja regulāri nelēkā tad to lietu baigi ātri aizmirst. Es teiksim nukē uz klints vienu dienu uzlecu 10x pēc kārtas a tagad, sen neesmu to darījis, uzlecu 1 reizē no 10. Aims tik ātri nepazūd un man tomēr lielāks gandarījums ir par elegantā manierē izārdītu ņurbuli nekā par pārlektu aizu.

A vispār ir maksimālais iespējamais pārlecamais attālums? Moš tu vari būt pirmais vecis pasaulē, kas 254 vai 255 aizlec? Nu katrā ziņā to arī novēlu, lai veicas.

edited:

kas ir Error: could not load file models/Draw/fern2.mdl ? neiet demkas ne ar steamu ne ar crackoto cs.

Link to comment
Share on other sites

Nu sāsim ar to, ka Jā, mums ir programmas, kuras uzrāda vias mainītās konfigurācijas. Neaizmirsti, ka citās valstīs Kz uzstver ļoti nopietni, un ļoti daudz cilvēku strādā pie visādām programmām un pēta HL engine ;] Šobr;id ir kādas 360~ officiālas kz kartes, pie kurām ir ļoti piestrādāts, daudzi no jums par neiedomājas kādi talantīgi maperi strāda Xtreme-Jumps.eu. Par Kz CUPiem nekas nekur nav rakstīts, bet droši vien ja kāds ir palūdzis paskaidrot mēs to uzreiz daram (tā mēs ejam uz priekšu ;D ), tāpēc drī būs arī tekstiņš par šo. Īsumā paskaidrošu kā tas notiek. Ir kz karte, kurā protams, jātiek no punkta A uz punktu B, to visu mēs daram uz laiku :] Ļoti elementāra atbilde ^^ Izmantojot savu skillu bhopa, stand up bhopa, longjumpa.

Jā, viena no problēmām ir cik bieži tu lēkā biggrin.gif Ja nēesi lēkājis nedēļu, tas var smagi beigties ^^ Būs kadas 4 dienas nonstopā jākacha atpkaļ, jo visu ir galvenais Fiilings un Taimings. macho, diezvai es lekšu 252+ biggrin.gif Tas ir totāli zadrotiski.. jāsēž 24/7 vienā kartē un jālēkā vienā vietā biggrin.gif

Pieliku pirmajā postā apakšā 4turto linku, tā ir itkā tīra demka. lol cerams

Itka pie vainas laikam karte, kura visiem Kreedzeriem ir biggrin.gif

Edited by ANtye
Link to comment
Share on other sites

Jā, viena no problēmām ir cik bieži tu lēkā biggrin.gif Ja nēesi lēkājis nedēļu, tas var smagi beigties ^^ Būs kadas 4 dienas nonstopā jākacha atpkaļ, jo visu ir galvenais Fiilings un Taimings. macho, diezvai es lekšu 252+ biggrin.gif Tas ir totāli zadrotiski.. jāsēž 24/7 vienā kartē un jālēkā vienā vietā

Vot šitais ir iesūkā, ja toč tu pēc kāda brīža nelēkāšanas esi pazaudējis skilu. Ja tiešām tur ir tik traki, tad kas tas par skilu, ko nedēļas laikā padirš?

Anyway, keep up the good work.

Link to comment
Share on other sites

Njā, tā trenēšanās ir pagruta jums. Pats šodien iespaidā no šīs reklāmas aizgāju pirmo reizi uz kz serveri. Netrenējoties nekad šo lēkāšanu turējos visu laiku priekšgalā visu karti, bet līdz galam tomēr netiku. Hmm, značit trenēšanās ja? Nekad neesmu lēkājis un mēģinājis lēkāt tos shitus, kaut kā šodien tad man mistiski sanāca laikam...

Man rodas jautājums - jūs, jumperi, mākat šaut (nu labi, ne tikai šaut, bet arī spēlēt) cs, vai jums tur visas pogas nobindotas tikai lēkāšanai?

Bet anyway šie sasniegumi ir daudzsološi. Tā turpināt wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...