0xDEAD BEEF Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Ridzinieki neiet peldeties, ja udens temperatura ir zemaka, ka vinu iemilotaja peld/makskervieta daugava - blakus pilsetas galvenajai kanalizacijas trubai. Ridzinieki simbolize savu vienotibu stavot 30 minusu rindas veikalos - vini cer izeveidot baltijas celju! Ridzinieki tik loti tic Dievam un bankai, ka stajas 40 gadu garas kreditsaistibas, lai tikai iegutu paris kvm platibu tuvak Dievam - atkal simbolize Ridzinieku vienotibu! Vieniga reize dzive, kad Ridzinieks redz sauli, ir solarija! Beefy Edited January 9, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Ko dara riidzinieks ja atrod joku par riigu shajaa topikaa? Aizkraaso to ciet ar korektoru Kaa var zinaat ka pirms teviim pie datora seedeejis riidzinieks? Korektora kraasojumi ir nozhuvushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Ganupuika tavs "joks" bija reti stulbs. Trust tu arī daudz neatpaliec. Tā tik turpināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Ko dara riidzinieks ja atrod joku par riigu shajaa topikaa? Aizkraaso to ciet ar korektoru Kaa var zinaat ka pirms teviim pie datora seedeejis riidzinieks? Korektora kraasojumi ir nozhuvushi tie ir blondīņu jociņi lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 tie ir blondīņu jociņi lol. A par ko juus mani uzskatat? Par kaadu tumshmati, vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 nabaga blondie riidzinieki -__- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Paldies naziic par izraadiito uztraukumu par manu svaru , varu tevi nomierinaat , jo bomaars ar neesmu , jo ilgas stundas pavadu nodarbinot liepaijniekus savaa shahtaa , kas ienes pasakainus liidzekljus , (runa iet par sudraba atradneem) . Kaa rezultaataa esmu uzceelis villu juuras krastaa, domaaju ka tev atverot dziivoklja virtuves logu shaads skats nepaveras , turpinot zinaams ka taa arii riidzinieki aiziesiet muuzhiibaa neko jauku dziivee neredzeejushi . Grauzhiet skaabu betonu . tak noplees airlines reklaamu kas tev aiz loga !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 hahaha, PWNED Nabaga liepājniekiem nav pie kā piesieties , vienīgais ir Mcdonnalds un piesārņotais Rīgas gaiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 hahaha, PWNED Nabaga liepājniekiem nav pie kā piesieties , vienīgais ir Mcdonnalds un piesārņotais Rīgas gaiss. & vinji vel varetu meginat pie korkjiem piesieties... redz, es pat jums palidzu! bet visuma imho ridziniekiem sanak labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Imho neskaitot dažus indivīdus, kas tiešām spēj sameklēt/izdomāt kautko uzjautrinošu, visi šitie joki smird. Gan rīdzinieku, gan liepājnieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Nav tik traki, bet jaa- laukus vieglak nodirst, ka pilsetu. nu - ja grib normalu apdirsanas planu izdomat, tad prosta jasaraksta viss, kas pilseta suuka salidzinot ar laukiem un japataisa tas par joku. urlas, sastregumi, smirdigs (piepirsts) gaiss, nenormalas rindas veikalos, debili cilveki (nelaimigi), netiriba, vienaldziba, stulba dzives uztvere... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Reiz kad biju Riigaa, baigi gribeejaas pachuraat/pamiist. Sagadiijaas kad biju laikam Origo (aizmirsu vai bija Origo vai kas cits, atceros ka tur bija BAIGI piesmeekjeets gaiss) peec "Kariibu juuras Piraati" filmas noskatiishanaas. Nu tad aizgaaju uz maksas toleti, samaksaaju un gaaju pachuraat/pamiist pie pisuaara (ahhh kaa man patiik vaards pisuaars) NU dariiju savas dariishanas pie pisuaara (ahhh ) un ienaaca iekshaa gaada veca omiite a.k.a. apkopeeja un saaka slauciit griidu, kameer es un veel viens pavecaaks viirietis churaa/miizh. Nezinu kaa jums "pilseetniekiem", bet man "lauciniekam" liekas ljoti jociigi, kad es kaartoju savas dariishanas pie pisuaara (ahhahhah tik forsh vaards ) un kaada veca kundziite man aiz muguras slauka griidu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Man tieši tā pat gadijās , tikai tas bija centrāl stacijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Man tieši tā pat gadijās , tikai tas bija centrāl stacijā. Hofo aga man arii tads gadijums bija STACIJĀ pagajusho VASAR Da vnk.Ridziniekiem nava manieres.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Skatos, laukos cilvēki ir ļoti kompleksaini( varbūt ne bez iemesla ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) a nav jums zb ar kaajaam no Liepaajas uz Riigu valjiit? Neesmu dzirdeejis, ka uz laukiem ietu kaads sabiedriskais. Edited January 10, 2007 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) a nav jums zb ar kaajaam no Liepaajas uz Riigu valjiit? Neesmu dzirdeejis, ka uz laukiem ietu kaads sabiedriskais. Cik esmudzirdeejis, tad vilciens liepaaja - riiga esot apriikots ar smeekjeetavu, normaalu WC un pat diviem plazmas teljukiem! Edited January 11, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 es domaaju, ka esi paarskatiijies star war'us.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 es domaaju, ka esi paarskatiijies star war'us.. neko negribu teikt, bet varbuut vispirms noskaidro faktu patiesiibu, nevis saac te kaadam braukt augumaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 neko negribu teikt, bet varbuut vispirms noskaidro faktu patiesiibu, nevis saac te kaadam braukt augumaa... Es būdams Liepājnieks pirmo reizi ko tādu dzirdu par PLAZMINIEKIEM!bet nu FAKTS tikai priecē! Rīgai noteikti tādi luxsi nava Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ridzinieki neiet peldeties, ja udens temperatura ir zemaka, ka vinu iemilotaja peld/makskervieta daugava - blakus pilsetas galvenajai kanalizacijas trubai. Ridzinieki simbolize savu vienotibu stavot 30 minusu rindas veikalos - vini cer izeveidot baltijas celju! Ridzinieki tik loti tic Dievam un bankai, ka stajas 40 gadu garas kreditsaistibas, lai tikai iegutu paris kvm platibu tuvak Dievam - atkal simbolize Ridzinieku vienotibu! Vieniga reize dzive, kad Ridzinieks redz sauli, ir solarija! Beefy Vo to es saprotu Ridzinieks pats sev noliek Vai arii mums ir kaads apslepts Liepajnieks...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Kas tas par sviestu! Galiigi garaam par to atpuushanos(atvaljinaajumu) utt! Esmu bijis visaadaas Latvijas vietaas un zinu daudzas vietas iznjemot Riigu. Naw reaali apmaldiities Latvijaa uz vairaakaam dienaam! Menti Riigaa ir vairaak, lai bomzhi nezagtu elektriibu un vadus atshkiriibaa no Liepaajas. Chuwi, lai tos jokus saprastu ir jaapabeidz kaada no Riigas vidusskolaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Inc. arī noteikti domāja centrālo staciju, jo tikai tur ir jāmaksā. Starpcitu, pavisam godīgi, kas man Rīgā visvairāk nepatīk, tie ir tie sabraukušie laucinieki, kurus es parasti saucu par LAUĶIEM. Un veikalos nav nemaz tik garas rindas. Un ja ir, tad tas nozīmē, ka kāds lauķis ir saņēmis darbā pāris peso un brauc uz Rīgu iepirkties!1!!!!1 Un tagad pasakiet, kāpēc tie lauķi brauc uz Rīgu, ja viņiem viņa tik ļoti nepatīk? Ne tikai lai iepirktos, bet arī lai vienreiz gadā sarīkotu ģimenes dienu un aizietu kopīgi uz KINO (Un tad vēl FC pie kases jautāt - kur ir tas monitors? Kuras vietiņas ir brīvas? Sarkanās? Kuras mūsējās? Utt.), Putnu balles koncertu (ierodoties vakarkleitās un uzvalkos) vai cirku (arī vakartērpos). Iesaku uzmanīties un censties izvairīties (viņus nav grūti atpazīt - vismaz man jau ir ietrennēta acs). Lai arī dažās vietās Rīgā tas ir gandrīz neiespējami (13. Janvāra ielā, precīzāk Forum Cinemas, Stockmann un Origo tuvumā. Ā, un autoostā arī.). Lol, tikko atcerējos vienu nesenu atgadījumu (pagājušajā vasarā) Cēsīs (starpcitu tas bij pilsētsvētkos). Stāvējām veikalā lai nopirktu kaut ko dzeramu.. Gaidam rindā. Skatos uz blakus kasi. Tur tāda maza meitenīte atskrien pie tēta un atnes FANTASTIKU un saka tētim: "Nevajadzēja mani sūtīt, es jau nevarēju izvēlēties!" Haha, tā norēcos . p.s tas bij paliels mego Edited January 15, 2007 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 Inc. arī noteikti domāja centrālo staciju, jo tikai tur ir jāmaksā. Starpcitu, pavisam godīgi, kas man Rīgā visvairāk nepatīk, tie ir tie sabraukušie laucinieki, kurus es parasti saucu par LAUĶIEM. Un veikalos nav nemaz tik garas rindas. Un ja ir, tad tas nozīmē, ka kāds lauķis ir saņēmis darbā pāris peso un brauc uz Rīgu iepirkties!1!!!!1 Un tagad pasakiet, kāpēc tie lauķi brauc uz Rīgu, ja viņiem viņa tik ļoti nepatīk? Ne tikai lai iepirktos, bet arī lai vienreiz gadā sarīkotu ģimenes dienu un aizietu kopīgi uz KINO (Un tad vēl FC pie kases jautāt - kur ir tas monitors? Kuras vietiņas ir brīvas? Sarkanās? Kuras mūsējās? Utt.), Putnu balles koncertu (ierodoties vakarkleitās un uzvalkos) vai cirku (arī vakartērpos). Iesaku uzmanīties un censties izvairīties (viņus nav grūti atpazīt - vismaz man jau ir ietrennēta acs). Lai arī dažās vietās Rīgā tas ir gandrīz neiespējami (13. Janvāra ielā, precīzāk Forum Cinemas, Stockmann un Origo tuvumā. Ā, un autoostā arī.). Lol, tikko atcerējos vienu nesenu atgadījumu (pagājušajā vasarā) Cēsīs (starpcitu tas bij pilsētsvētkos). Stāvējām veikalā lai nopirktu kaut ko dzeramu.. Gaidam rindā. Skatos uz blakus kasi. Tur tāda maza meitenīte atskrien pie tēta un atnes FANTASTIKU un saka tētim: "Nevajadzēja mani sūtīt, es jau nevarēju izvēlēties!" Haha, tā norēcos . p.s tas bij paliels mego asprāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Starpcitu, pavisam godīgi, kas man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now