BlackDrake Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 sv_mozg 1 sv_mozg 0 Paskaidrojumi nav.... tapec ka nevari izdomaat jeb nazini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 tapec ka nevari izdomaat jeb nazini? Lasi viņa parakstu. that's you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Nospieot pogu F12 atverās logs kur var izvēlēties visādas foršas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
preem Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Paldies par to con_color,tagad man chats mirgo visās varavīksnes krāsās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 bind "F1" "say_team Vini ir - [A] - NEED HELP;needbackup" bind "F2" "say_team Vini ir - - NEED HELP;needbackup" bind "F3" "say_team Vini ir - [C] - NEED HELP;needbackup" bind "F4" "say_team --- [C4] HERE - NEED HELP ---;coverme" bind "F5" "say_team -=[ RUSH - RUSH - RUSH ]=-;go go go" bind "F6" "say_team >>>ES LIEKU c4 --- PIESEDZIET --- NEED HELP<<<;coverme" bind "MWHEELUP" "say_team --[ Enemy Spotted ]--;enemyspot" bind "MOUSE3" "say [G]ood [L]uck - [H]ave [F]un & LIVE LIVE LIVE" cl_minmodels 1 - visi CT vienādi (piem. GIGN) vai visi T vienādi (piem. 1337 crew) cl_himodels 1 - noņem to ka visi vienādi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 cl_minmodels 1 - visi CT vienādi (piem. GIGN) vai visi T vienādi (piem. 1337 crew) cl_himodels 1 - noņem to ka visi vienādi!! cl_minmodels "1/0" Vai nu visi skini, vai 2 (1337,gign) cl_himodels "1/0" High quality models Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) Ja nu kaadam(taapat kaa man) nepatiik taa riebiiga skanja, kas noskan, kad sleegaa/maina ierochus(slot1, slot2 utt), var iebindot tos pa tiesho: taa vietaa lai rakstiitu, piemeeram - bind r slot2 (prieksh pistoles), var rakstiit taa - bind r "weapon_deagle; weapon_usp; weapon_glock18; weapon_p228; weapon_elite; weapon_fiveseven" Automaatiem - bind g "weapon_ak47; weapon_aug; weapon_g3sg1; weapon_m249; weapon_m4a1; weapon_m3; weapon_mac10; weapon_mp5navy; weapon_p90; weapon_scout; weapon_sg552; weapon_sg550; weapon_ump45; weapon_tmp; weapon_xm1014; weapon_awp; weapon_famas; weapon_galil" Paareejaas lietas - bind t weapon_hegrenade bind a weapon_flashbang bind w weapon_knife Pogu r,g,t,a,w vietaa protams lieciet savas. Varbuut kaadam noder AR kaadu komandu var uzlikt ka visiem teriem raadaas arktic skini?Ja nemaldos, tos skinus prieksh cl_minmodels nevareeja samainiit. Edited December 29, 2006 by Cold Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Pogu r,g,t,a,w vietaa protams lieciet savas. Varbuut kaadam noder nu tas tā.... bind "alt" "stopsound" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 esmu jūsos vīlies... nekā noderīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 esmu jūsos vīlies... nekā noderīga. Piedod , bet mēs centāmies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 Piedod , bet mēs centāmies... piedod, bet tu esi debīls posteris, kam ir -10, pie katra posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 visstiligak spelet ir ar sv_gravity 200 un sv_accelerate -20 tad speleejaas taka SH moda kad lidinas pa gaidu :// iesaku gign uzlikt taa uz serviem tad visi apdirsisies kas par skillotu serveri ir gign :// P.S. nu worms sataisija lagosanas problemu lago 3x vairak un 0 players @ csdm 0 @ pub :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Crosshair 0LOL! uzminiet, kas naakamareiz, kad es speeleeshu, visiem serverii dariisies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Njaa nekas iipashi jauns te nebija redzams, vieniigi paldies Cold, tavus bindus gan saliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Crosshair 0LOL! uzminiet, kas naakamareiz, kad es speeleeshu, visiem serverii dariisies? eee, tas jau nav nekas traks. Es visulaiku spēlēju ar crosshair "0". Varbūt Tu domāji, ka tas ir lai pazūd crosshair's? Nē, tas ir tikai awp zooma sarkanais krustiņš pa vidu. p.s. Lai būtu neredzams crosshair's jāliek cl_crosshair_color "0 0 0";cl_crosshair_translucent "1". Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 kthx cortez Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) Labaak uzraxtat shitas komandas Lai buutu vismazaakais crosshairs *Lai taa kraasa butu balta *consoles kraasas *chata kraasas *uztaisas kaaC scriptu lai kad paarlaadee pasaka "piesedzast es paarlaadeeju" *Kad defuuzee lai pasaka "piesezdat es defuuzeeju" *un arii kad liek C4 to pashu!! *vai ir kkac scripts kad defuuzee bez skanjas?? *normaali straadaajosh fake reloads *un dazhos serveros esmu redzeejis taadu fii4u kad var izshaut vairaak lodes nekaa ir aptveree.. *un veel sho to noderiigu... Edited December 30, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Labaak uzraxtat shitas komandas Lai buutu vismazaakais crosshairs *Lai taa kraasa butu balta *consoles kraasas *chata kraasas *uztaisas kaaC scriptu lai kad paarlaadee pasaka "piesedzast es paarlaadeeju" *Kad defuuzee lai pasaka "piesezdat es defuuzeeju" *un arii kad liek C4 to pashu!! *vai ir kkac scripts kad defuuzee bez skanjas?? *normaali straadaajosh fake reloads *un dazhos serveros esmu redzeejis taadu fii4u kad var izshaut vairaak lodes nekaa ir aptveree.. *un veel sho to noderiigu... ja es nemaldos daudzas no tewis nosauktajaa lietaam ir piemineetas tikai ieraksti koo pats gribi teikt say_team utt.. p.s. edd lu46ij sv_gravity 0, tas bija in4iigi @ gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Iedo labaak kaads dd scriptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteer Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 http://www.cs-expert.de/cs_config_befehle.php Vacu valodaaa paskaidrots,kas kam ir tolks Ceru izpelnishos +9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 http://www.cs-expert.de/cs_config_befehle.php Vacu valodaaa paskaidrots,kas kam ir tolks Ceru izpelnishos +9 piedr*zu tavu vaacu valodu.... uzraksri latviski..... Es atvainojos Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 http://www.cs-expert.de/cs_config_befehle.php Vacu valodaaa paskaidrots,kas kam ir tolks Ceru izpelnishos +9 Tas ka tuperfekti[iespeejams] zini vaaacu valodu nenoziimee ka visi vinju zin1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Labaak uzraxtat shitas komandas Lai buutu vismazaakais crosshairs *Lai taa kraasa butu balta *consoles kraasas *chata kraasas *uztaisas kaaC scriptu lai kad paarlaadee pasaka "piesedzast es paarlaadeeju" *Kad defuuzee lai pasaka "piesezdat es defuuzeeju" *un arii kad liek C4 to pashu!! *vai ir kkac scripts kad defuuzee bez skanjas?? *normaali straadaajosh fake reloads *un dazhos serveros esmu redzeejis taadu fii4u kad var izshaut vairaak lodes nekaa ir aptveree.. *un veel sho to noderiigu... Ja un kkur bija tas prikols ka cauri sienam var redzet. Bla dauni skripti iznemo buyscriptus ir aizliegti, kur nu vel silent defuse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Piedod , bet mēs centāmies... tev nav zb rakstīt maximāli bezjēdzīgus postus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now