Jump to content
GIGN Forum

Kas Tik Viss Nenotiek Pasaulee!


Dr. Pain
 Share

Recommended Posts

kaa jau katra darbdiena, arii shodiena nav iznjeemums, jo, iespeejams, to jau buusiet pamaniijushi, shodien ir kaarteejaa no daudzajaam. Tad nu man ir taada tradiicija palasiit, kas jauns notiek pasaulee. Ticiet vai nee, bet jaasakaa kaa ir - katru dienu notiek kaut kas jauns (piemeeram, tanki pa ielaam braukaa). Ja taa padomaa, tad katru dienu arii kaut kas nenotiek (piemeeram, shiraks netiekas ar putinu). Vispaar shodien ir noticis arii kaut kas vecs - Vairai 69 (veca un stulba). Bet ne par to ir shis staasts!

Taa nu staigaajot pa interneta (vai kaa man vinju patiik saukt - nets) plashumiem uzduuros kaut kam unikaali kolosaali neticamam. Rakstu var lasiit te. Doma pavisam vienkaarsha - Skrundaa (Kuldiigas raj.) Lattelecom piesleedza netu 100 000ajam (cerams, nulles pareizi saskaitiiju) lietotaajam netu. Vinju sauc Jaanis Beerzinjsh (vaards mainiits), bet tas nav svariigi! Tad nu es taa saaku par shito visu shtukot - Skrundaa nets. 1kaart, jau veeleetos bilst to, ka nevajadzeeja uzspridzinaat lokatoru - buutu mazlietinj paartaisiijushi un lokatora radarus paceelushi pret sateliitiem, vareetu jau sen pa leeto seedeet sateliitnetaa! Nebuutu jaagaida liidz shodienai, kameer dabuutu netu! Bet tas nav buutiskaakais mans shtukojamais! Buutiskaakais ir tas 2kaart. Tad nu - 2kaart, ja shitaa turpinaasies taa virziiba, tad peec paaris gadiem arii liidz liepaajai aizvilks netu!!!!!!!!!

Tad nu ar sho topiku veelos sveikt visus liepaajniekus (zheel, ka vinji sho nevar izlasiit sad.gif) ar to, ka peec paaris gadiem vinji arii varees lietot netu, iemaaciisies kaa darboties ar datoru (OMFGPSCLOL) un varbuut vinjus vairs paareejie Latvijas iedziivotaaji neuzskatiis par neko nezinoshiem, atpalikushiem mezhonjiem! APSVEICU!

Link to comment
Share on other sites

Kurzemes reģionā (Liepājas, Ventspils, Kuldīgas, Saldus un Talsu rajons) Lattelecom pastāvīgo internetu lieto vairāk nekā 12 tūkstoši klientu, visvairāk ? Liepājas (gandrīz 5000) un Ventspils rajonā (gandrīz 3000).

kautkas neštimmē ar to, ko saki :/

Izvēlējos Lattelecom piedāvāto internetu, jo kvalitātes ziņā cita alternatīva Skrundā nebija

vai tad Skrundā ir vēl kāds provaiders, kas piedāvā savus pakalpojumus? 36.gif

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

jau veeleetos bilst to, ka nevajadzeeja uzspridzinaat lokatoru - buutu mazlietinj paartaisiijushi un lokatora radarus paceelushi pret sateliitiem, vareetu jau sen pa leeto seedeet sateliitnetaa!

Naivais! Armijnieki pirms aiziešanas parūpējās par to, lai tur nekas normāli strādājošs nepaliek. Nespridzinās tak lietojamu mantu neviens.

Link to comment
Share on other sites

Pirmā lapa, kas atveras manā datorā, ir draugiem.lv.

Nu protams, kas gan cits visiem ākstiem prātā, varēja vismaz skype pirmo palaist!

un interneta pieslēgums tika ierīkots nedēļas laikā..

Aha, tādai Skrundai redz nedēļas laikā, a tepat Rīgā man paziņa saka, ka pēc 2 mēnešiem sola, kā 'BŪS!' resp. Janvārī dabūs netu.

BTW: Par Liepāju ir prikols, tapēc viss jau nav jāuztver tieši HyperBoy !

Edited by vincister
Link to comment
Share on other sites

kautkas neštimmē ar to, ko saki :/

tur buus ieviesusies kljuuda

p.s. ogre, pats tu esi naivs! ne jau vinju spridzinaaja taapeec, ka nevareeja lietot - vinju spridzinaaja, lai skrundeenieshi beidzot vareetu mieriigi guleet, nevis taapeec, ka lokators bija nelietojams! kad tur veel darbojaas armijnieki, skrundeenieshi (kaa man patiik shis vaards) nevareeja mieriigi iziet no maajaam, nebaidoties par savu iipashumu - armijnieki meedza nochiept pa kaadam aabolam no skrundeenieshu iipashumiem!!! tu domaa, ka ar taadaam atminjaam ir viegli sadziivot? tomeer uzskatu, ka nevajadzeeja jaukt - izdeviigaak buutu noliigt psihologus, kuri kaadu laicinju pastraadaatu ar skrundeenieshiem.

EDIT

p.p.s. aizmirsu piebilst - asinis un naave (veeleejos sho topiku pateisiit sev veel miiljaaku)

Link to comment
Share on other sites

Naivais! Armijnieki pirms aiziešanas parūpējās par to, lai tur nekas normāli strādājošs nepaliek. Nespridzinās tak lietojamu mantu neviens.

Nu Irbenes radioteleskops arī tika sabojāts(kabeļos sadzītas naglas, paši kabeļi ar cirvi pušu, mazāko no 3 šķīvjiem vispār nahrenizēja - aizveda līdzi), bet džeki par spīti tam sataisija un tagad skaitas normāla antena, kas darbojas.

Skrundā jau bija cits stāsts, tur uzspridzināja to jauno būdu(bet tā bij' vēl nepabeigta un tikai māja domāta jaunajam radaram, bez aparātiem. Veco nojauca tāpat, nespridzinot. Tam visam bija diezgan simboliska nozīme, piem Latvijai no tāda radara, kurš ir uz rietumu pusi pagriezts maza jēga būtu, turklāt jamais bija veca tehnoloģija un rija daudz enerģijas...

Link to comment
Share on other sites

liepajaa no sakuma elektriba jaievelk ir, pectam tikai netu  naughty.gif

nu psc dirsejs biggrin.gif ka tu doma kur es elektribu ravu ? 100k kamisus buros dzenaju un caur telefona netu<C> dr pain, sezu te ?

muahaha biggrin.gif

ps cik aceros(istenibaa neaceros redzeju pa TiVi) tad to lokatoru kurs butu bijis uber kurta neta antena nograva tapec ka tas spektoja (janemaldos) kluso okeanu, aka lidmashinas kas tur lidoja...

so taa kruta antena radija kkadu mistisku radiaciju un tapec no grava

aceros (meloju redzeju pa TiVi) ka tas sabruka mmmm.... smiliez.de_2428.gif

edit; hydro tad jau driz varesim beigt spelet wow lana un bus jasak ista dzive 40.gif

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

so taa kruta antena radija kkadu mistisku radiaciju un tapec no grava

Radiomagnētisko starojumu(karoče līdzīgs kaut kam starp ļoooti jaudīgu mobiļņiku un mikroviļnu krāsni) tas viss diezgan negatīvi ietekmē visādus dzīvniekus/augus etc.

Bet radiāciju vari aizbraukt uz Ignalinu ieķert, vai paprasīt Irānai kodolieročus.

Link to comment
Share on other sites

Pain Tu esi TADS tirlinsh,ka bail! KO tu vari pa Liepaju gonjiit? TU maz te esi bijis?Un izbaudijis visus labumus ko vien speej piedavat?Da DOMA,ka naac no Rigas,Tu tagad esi  Latvijas NABA? Atvaljiii no Liepajas!Un uzbruuc,kadam citam! 1d71.jpg

nu nezinu, vai es esmu naba, bet zinu, ka liepaaja ir galiigaa dirsaa laugh.gif

EDIT

aizmirsu piebilst: biju es tavaa liepaajaa, kur piedzimst veejsh un beeg no turienes prom, jo tur ir TAADI lauki. taa ir taa pati vieta, kur tramvajus velk zirgi un cilveeki dziivo stabos (taa dziesmaa dziedaaja), jo tur vinjiem netiek klaat vilki, ar kuriem vinji dala sho teritoriju

p.s. uz manu mashiinu visi skatiijaas kaa uz briinumu

Link to comment
Share on other sites

es te tā padomāju... viss, ko peins saka, ir absolūta, kristāltīra patiesība. bet (tāds liels 'BET')...

ok, pieņemsim, ka kādu 10 gadu laikā arī līdz Liepājai aizvelk netu (un pieņemsim arī, ka alektrību - zinu, nav reāli, tur taču nesen viņi tikai spirta lampiņas sāka taisīt, un beidza jaundzimušos ēst. bet nu teorētiski). tad viņi varēs it kā izglītoties no interneta, vai ne? tā mēs visi domājam. bet te parādās divas lielas problēmas:

1) tur nav skolu un neviens tāpat neprot lasīt sad.gif

2) ūdensapgādes un kanalizācijas arī nav, tas nozīmē ka visi paliks tikpat netīri, kā tagad, mazgādamies ceļmalu grāvjos un Ventas upē.

secinājumi - ar internetu nepietiks, lai Liepājā ieviestu kaut smaku no civilizācijas. varbūt vienkārši uzdāvinam to rajonu Lietuvai? Latvija tāpat izdarīja ar atpalikušo Abreni - un paskatieties, cik labi tagad tur visiem iet!!! thumbsup.gif

Abrenes autoosta:

user posted image

Universālveikals:

user posted image

Kino:

user posted image

bildes no http://www.pytalovo.ellink.ru/history3.htm

tas viss Abrenē jau pa gadiem 50 saradies! moš Liepāja arī tādu neticamu uzplaukumu pieredzēs..? ahh, bet kas to lai zina smile.gif

Link to comment
Share on other sites

edupuika, venta un liepaaja? kaut kas nojuka tongue.gif

njemot veeraa to, cik attiistiita liepaajaa ir metaala apstraades tehnologjija, tad iespeejams, vinji aatraak pashi tiks pie elektrogjeneratora, nekaa vinjiem ievilks elektriibu

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...