Jump to content
GIGN Forum

ogre

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ogre

  1. ogre

    Mozilla

    FF sērč ir foooooršiņš, bet IE search smird. Uz FF ir pieejami vitāli nepieciešami extensioni, bet IE ir ēzelis un viņam ir tikai kakaina aste. FF smuki draudzējas ar CSS, bet IE ir gejs, tāpēc ar CSS nedraudzējas. FF ir JavaScript konsole, bet IE ir tikai priekš vecām grāmatvedēm. FF var salikt tēmas, bet IE domā, ka viņa spalvainā pakaļa ir pāri visam. FF ir skaisti menedžējami bukmārki, bet IE ir ēzelis un visu pieraksta kaut kādā pakaļā.
  2. Liepājnieki ir tik dumji, ka atbild uz provokatīviem izteikumiem
  3. ogre

    Leptops

    Nu Tu neuzrakstīji, kādiem mērķiem tev to porču vajag... Bet porčām ieteiktu skatīties uz garantiju. Tobiš, vai Tev nebūs jāšipo uz citu valsti, vai vispār tāda garantija ir, garantijas termiņš & stuff. Arī ražotājam ir nozīme. Noname es neņemtu. Sūda Acer (kurš kaut ko labu par to sūdu pateiks [izņemot cenu], iepisīšu ar armatūru pa zobiem!), piemēram, ir atstojs. Radīts tam, lai darbnīcā uz plaukta gulētu. BATERIJA!!! (karoč, saprati..) Ekrāns: collas, izšķirtspēja, glossy/matt, widescreen vai 4:3 Touchpad: Vienam FS Amilo, piemēram, bija tāds, ka rokas jātur tā, it kā trusi tēlotu, lai uzrakstītu kaut ko. VGA: Jo krutāka VGA, jo sāpīgāka cena, jo baterijas laiks mazāks. Viss atkarīgs no tā, ko uz grafiku tendētu darbināsi. A tā vispār google uz dažām stundiņām... Ā, un vispār aizmirsu - ja ir iespēja, ņem bez windozes. Bils ir dārga padauza, ya know...
  4. ogre

    Pa Cs.

    gl_overbright 1 Komanda, kura nestrādā jau kopš kuras tur versijas, bet kurai, manuprāt, vajadzētu būt defaultā. Tā lūk...
  5. ogre

    Smeeki

    Neizvēlos ne pēc cenas, ne pēc nosaukuma.
  6. ogre

    Smeeki

    Tu cigaretes nosaukuma pēc pīpē? Videnē biju ticis pie Camel bez filtra. Pīpēju no otra gala un teicu citiem, ka tā ir prīma. Mazāk strēlnieku bija.
  7. ogre

    Kaas Pa Prikol?

    Man kādreiz, kad nebija pele ar īkšķa pogām, uz rullīša bija +attack2
  8. ogre

    Smeeki

    1. Dienā no 15 - 30 cig. 2. aptuveni 7.5 gadus 3. marlboro lights, chesterfield lights, caines lights. 4. 9. klasē gāju, kad sāku.
  9. ogre

    Aj Kaa Snieg

    Es kā kārtīgs ogre svinēšu ziemas saulgriežus krogā un uz sniegu neskatīšos.
  10. ogre

    Plz Help. ;/

    Saderam, ka meklējot iztērēsi vairāk laika, nekā nepieciešams, lai uzrakstītu pats?
  11. Nafig skolā vajag dorkiem.lv, ja ir kaudze klasesbiedru?
  12. Summa katram cilvim būs individuāla atkarībā no raudulīguma un maka biezuma.
  13. Pērc tādu, lai pakāšanas/sasišanas gadījumā nav jāraud.
  14. ogre

    Vīrūs

    Plja, kā jūs pie tiem vīrusiem tiekat? Neatceros, kad man pēdējo reizi vispār kastē būtu bijusi kaut kāda zaraza.
  15. ogre

    Trackeris

    best? Drīkst uzzināt, ar ko objektīvi šis trackeris ir labāks par pārējiem?
  16. ogre

    Chop's Radio Back !

    Tu laikam, vecīt, ņirgājies par cilvēkiem. 96kbp un skan hlams, kas mētājas uz katra stūra. Ja gribi piespiest cilvēkus klausīties savu muzāru, labāk uztaisi kodienu pie sevis.
  17. ogre

    Pc++++

    Pilnīgi visiem variantiem videokartes ir totāli mēsli
  18. Ne vienmēr ir jādzird, lai izsecinātu, kur tas suka nolīdis...
  19. Мы вчера бухали под дубом? Ива - это дерево, которое курят кроты? Почему лиса под колесами? Какие у вас впечаления после тусы? А волка на тусе штырило? Алмазные зубы - это круто? Как дед успел скурить всю черёмуху? Какой периуд бражения у кленового сока? Сколько кащтанов лезит в киску? Сколько самагона можно наварить из ведра рябины? Кто это под берёзои изпражняется? Что заяц сделал волку под партои? Почему тюлень оставил белий след на камне? Man liekas, ka uz četri pavilks, ne?
  20. Man konkrēti pilnīgi pie virsas, ko tas purns spogulī man saka. P.S. Ar kādu softu Tu dabū spoguli monitorā?
  21. ogre

    Pro

    Jebkurš normāls cilvēks tā dara t.i. iekārto savu 'vidi' kā viņam ērtāk un labāk.
  22. Naivais! Armijnieki pirms aiziešanas parūpējās par to, lai tur nekas normāli strādājošs nepaliek. Nespridzinās tak lietojamu mantu neviens.
  23. Konkrētais radeons ITKĀ mēdzot cepties (sīkāk woot.lv, vietējo klokeru forumā un pie ArchD). xtremesystems.org vēl var apčolēt. Konkrēti TEV copperhead ir vajadzīgs tikpat, cik zivij zelta strapons. Labāk G1/G3 ņem - gļukos (mazāk, nekā tavs pilots), bet būs ok. Vismaz forma tāda pati. Mousepads nav jāņem obligāti tieši tāds, kāds interneta veikalā izskatās labāk Do some research!
  24. ogre

    Lol

    Vienu reizi pie čomaka mājās pret botiem.
  25. ogre

    Par Peleem

    bmsmegapolis.lv plasma pa 35 ls, citi diamondback pāris latus lētāk. Pats nezināju, maksāju > 40 Ls, lai atved no Vācijas Tas viss www.jet.lv un to forumu tirgotāju dēļ. Pie jamiem pa 50 Ls.
×
×
  • Create New...