lemy Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) nu nee kr4 apaksha izlec taads suudinsh... Citeeju : "This program may be infected with riskware Invader" Edited June 13, 2007 by lemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Tad tas laikam ir Kaspersky. Ieliec zem Settings pie Trusted zone... un vajadzetu ar to pietikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 sen jau ielikts - nepietiek... kkaads gljuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Pamegini pec restarta atslegt pilnigi visas programmas, kas tev darbojas. Lai paliek tikai Windows servisi. Palaid Buster, pagaidi 5 min un tad palaid CS. Ja tad ari neies, tad bus vel trakak ka man Ja tomer paveiksies un aizies, tad pamazam sledz klat tas programmas, kas tev parasti darbojas un skaties, pec kuras no vinju palaishanas tev paradisies atkat tas errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 un veel neaizmirsti izlikt aplii ap datoru iedegtas sveces, kaa arii tureet tuvumaa voodoo lelli un adaamadatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 worma joks I'm lovin' it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Principaa ar sho pazinjojumu tad ari varetu beigt sho topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shurix Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Buster Smird! tā kucesdēla dēļ man bans ! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 :( DOma buusterim ir maate? Es dzirdeju tikai par wormu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 :( ha ha stulbais nubs reiz viena steam foruma lasiju sakarigu rakstu, kurs chalis kas dabuja steam banu rakstija apmeram sekojosu tekstu chitosana pierada ka esat lames, un jus to noliedzat un sakat ka tas ir tikai "for fun" vienalga esat nubi jo nemakat spelet un tas neko jums nedos, tikai pasliktinas prasmi, ja spelejat labi jums nevaig 4itus lai butu labi, jo jums tapat ir labi, jus chitojat jo nemakat spelet un tad tur bija paris tip'i kurus neuzskaitisu jo domu jau tapat var saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ik pa laikam , vienkārši viss apstājas uz 3 skundēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 1. kaads dators? (galvenokart interesee cpu, ram, video) 2. kaads internets? (provaidera nosaukums, download aatrums, upload aatrums) 3. cik biezhi tas notiek? (preciizi, izmeeri ar hronometru ) 4. ja tas nenotiek regulaari, tad aptuveni pie kaadiem apstaakljiem notiek taa apstashanaas shitas bugs ir bijis paaris juzeriem, esmu vienreiz dziivee arii to redzeejis, bet gruuti pateikt kas to izraisa... pamegini atslegt nost visus suudus kas fonaa laizhaas - antivirusi, firewaalji, netlimiteri, etc etc... lai gan iesaku uzmanities ar firewaala atslegshanu, var saraut aatri pilnu dirsu ar viirusiem ja ir kaadi panakumi, butu forshi, ja noreporteetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Man nav tā ka pilnīgi apstājas bet uz ~ 3 sec. fps nokrītas līdz 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Bet ms nenokrоtвs vispirms? Es arо pirmstam sыdzзjos, ka fps krоtвs ik pa bєidim no bustera. Tagad pamanоju, ka kopв ar fps nokrоt arо ms, manuprвt pat ms nokrоtвs pirmais. EDIT: mlin nevis nokrоtвs, bet palielinвs. un kkur lоdz 100ms. Edited July 4, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 ko nozīmē nokrītas ms? ms tak ir pings - jo mazāks jo labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 2. kaads internets? (provaidera nosaukums, download aatrums, upload aatrums) 3. cik biezhi tas notiek? (preciizi, izmeeri ar hronometru ) 4. ja tas nenotiek regulaari, tad aptuveni pie kaadiem apstaakljiem notiek taa apstashanaas shitas bugs ir bijis paaris juzeriem, esmu vienreiz dziivee arii to redzeejis, bet gruuti pateikt kas to izraisa... pamegini atslegt nost visus suudus kas fonaa laizhaas - antivirusi, firewaalji, netlimiteri, etc etc... lai gan iesaku uzmanities ar firewaala atslegshanu, var saraut aatri pilnu dirsu ar viirusiem ja ir kaadi panakumi, butu forshi, ja noreporteetu 1. intel 4 , 512 ram , ati radeon 9600 2. mdsl 3. Pie lielākas ļaužu grupas 4. Pie lielākas ļaužu grupas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 eu wtf? Man Anti-virus KasperSky 6.0 izmet ka viiruss : Invader Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Man Anti-virus KasperSky 6.0 izmet ka viiruss : Invader man ari tas bija es spiedu skip un nekas nenotika taagd vis oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapTerGT Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 un nekas nenotika taagd vis oki Ja man arii taaa bija tikai es parinstaleeju uz AVG bet man taapat bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Man Anti-virus KasperSky 6.0 izmet ka viiruss : Invader Kaspersky`s čakarējas uz daudzām programām, man i steam i mirc bija jāpievieno pie allowed lista, savādāk met āra tos logus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ieeju busterī un cs, izmet ārā ķip neesot bustera.. Nav ne firewāla ne antivīrusa. Meibī nesuportē Vistu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 uz vistu nav ipashi testeets, bet cik atceros kad nedelju man taa kuce bija, tad viss gaaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Uz tās kuces, man arī gāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Nav ne firewāla ne antivīrusa. Meibī nesuportē Vistu? over man tieshi tas pats....Palaid busiiti,nolaid lejaa ieej CS,pakesnji izmet to raxtu ka nepalaizhas,tad vnk izej no CS,izsledz bussiti un palaid pa jaunu bussiti un CS un ar 2tru reiziiti VISS aizies....Nemiiiz bundzaaa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Busiitis Teemaa - shim te zaales parasti ir palaist vairaakus busterus vienlaikus, kaadus 2-3, un tad iet CS. Parasti straadaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now