^Ali^ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 man der ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 es ar samita laikā ne. man tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Lidosta samita laikaa straadaa uz pilnu jadu, tapec es netieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 bet vai taa pirts maz ir vajadziiga?! Nu man arii pirts ir pofig, bet nav taadau viesu namu kur nav pirts.... Ja butu vasara tad pofig, bet ziemaa ar teltiim pasudiigi... Un visas maajs, kas domaatas atpuutai ir ar pirtiim... Protams ir taa saucamie viesniicu varianti Un vispaar piekriitu big_shit ar aktivitaati shaadu, shis buus kartejais pasaakums, par kuru tika daudz runaats..... Varbuut vajag izteikt idejas, ko grib, kad utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) Okei, ja shie datumi neder, tad domāsim citus. Bet būtu baigi labi, ja jūs visi kopīgi varētu pateikt vai tieši tos Rukšus mēs gribam. Tas mums (spite, worm, darek, es) būtu jāzina tuvākajās dažās dienās! Lūdzu esiet atsaucīgi un kopīgi izlemsim vismaz vietu! Edit: Esmu PAR Rukšiem Edited November 15, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Mani pieskaitiet būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ko tauta saka par 1-3 ,8-10 vai 15-17 decembris visas ir nedelas nogales... Galveno kaart jau jautaajums vai gignieshi tiek, tad domaasim talaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ja būtu 1-3 decembros , tad pat es varētu atkulties! Pa vietu man vienalg, katik funs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ja būtu 1-3 decembros , tad pat es varētu atkulties! Pa vietu man vienalg, katik funs! Plikais panjemsi somaa lidzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Es tieku tikai nedeeljas nogalees! vieta - pofigaa, 10-20 latu arii nav zheel, ka tik buutu tuvaak Riigai, jo negribaas nekur taalu braukt! ps. Uz kalnu, sniegu man vispaar ir MIIIIIILZIIIGS Pofigs.....ieniistu ziemu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Phhh izlepušie rīdzinieki. Brauciet uz Liepāju ar sctg pēc xmasiem - uz 26-27. decembri, pirti startējam 9os vakarā, beidzam uz 11iem rītā un sametam tad pa visiem 70ls, cenā ir pirts + telpas ~30-40 cilvēkiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 liepaaja=lauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 liepājā tak nav elektrības lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 liepājā tak nav elektrības lol Kam Tev elektribu?PIrtinju ar pagalitem kurinam,un svecites mums ir kvantumaa!Bus jo romantiskak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Davai shitaa runashana ne pie kaa nenovedis!!! Es saku nemam pirtinju ar telpaam un riktiigi nododam 12 h Uz kalnu var salasiities un aizbraukt tapat, kaa arii uz Krogu var aiziet taapat Nezinu kaa tur Ali ar to vietu, bet man ir variants tas viesu nams Madaras, briva vieta nedelas nogalee cena 120 ls +ja gribam ilgaak piemaksaajam. Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Davai shitaa runashana ne pie kaa nenovedis!!! shitaa runaashana novediis ka beigaas aizbrauksim uz godeljiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 shitaa runaashana novediis ka beigaas aizbrauksim uz godeljiem! Tev baigi gribaas uz godeljiem Labaak saki ko tu domaa par maaju ar pirti, un tad izverteesim godelju variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 tēks, man arī ir šis tas sakāms: 1) naudu es nevācu. joprojām esmu mīnusos no vasaras pasākuma 2) saku uzreiz - rīkotājs paliks mīnusos, jo ja jau 3ls no purna nevarēja samaksāt, kāda runa par 10 ls? 3) sammita laikā netieku 100% 4) pārējā laikā iespējas tikt 50/50, ja dareks solās mani nesist p.s. liepājā nav elektrības Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Kam Tev elektribu?PIrtinju ar pagalitem kurinam,un svecites mums ir kvantumaa!Bus jo romantiskak! muzonam. duh, mēs ar peinu tev piedāvājām nosegt zaudējumus, pats atteici, tā ka nevajag tagad proklamēt, ka kaut kā rīkošana sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 4) pārējā laikā iespējas tikt 50/50, ja dareks solās mani nesist A ja nu to izdara kāds cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 par ko es pārāk nebrīnītos, ja tu turpināsi tikpat sviestaini vārīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 puleetaaj tev vajag apguut kaadu pashaisardziibas tehniku, varbuut piesakies uz karatee nodarbiibaam? Sambo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 (edited) Atvedīsiet mums no "greznās" Rīgas baterijas mini maģītim! Edited November 16, 2006 by PliKaiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Man jau ar patiktos tā Sammita laikā! Bet nu nez... Un tā ideja par Rukšiem ar nav peļama! Nu redzēsim ko jūs te beigās izlemsiet! Duh, tu jau pats to černi taisi, nejau kāds cits! © darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Atvedīsiet mums no "greznās" Rīgas baterijas mini maģītim! Plikais gluzhi manas domas Pie tam jums tur Riga noteikti ir noperkamas taas krutaas DURACEL baterejas!Kuras kalpo 7reiz ilgak Ah jaa un ja drixt prasiit,kad isti tieshi ir tas samits,kuros datumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now