krish Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 a tu zini, cik taalu no austraalijas liidz latvijai? zinjas pienaak leeni p.s. paies veel paaris gadi, un liepaajaa arii uzzinaas pāris gadus pēc tam kad ievilks elektrību Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Liepāja uzzināja vakar - atskrēja ar zirgu viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 vojūbers, kā vienmēr - pārgudrs pidiņš, bļe. Lai arī man kroko hunters neko īpašu nenozīmēja un tas, ka kāds viņu novāks bija gaidāms, es tiešām gribētu, lai viņš būtu paņēmis līdzi arī vojūberu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Vissūdīgākais ka džeku nogalināja nevis čūska,krokodils vai kāds TOKSISKS zirneklis, bet gan vienas miermīlīgas( tikai viens reģistrēts uzbrukuma gadījums 1945 gadā, kur, cik sapratu, džeks mēģinājis viņu reāli arī nomočīt un viņa aizstāvējusies) zivs sugas "Rajas" (tādas lielas plakanas zivis) paveids kurai astes galā ir 20cm garš robains kaula izaugums (šķēps), kas pārklāts ar toksisku vielu ( kas cilvēkam nav nāvējoša ). Diemžēl es uzskatu tam džekam vienkārši ārkārtīgi nepaveicās, jo Rajai laikam bija slikta oma un viņa trāpija džekam TIEŠI sirdī. Principā - es tiektu gadījums 1 no 500 000.Nu neveicās un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 nu es ari nebiju nekads ipasais FANS, reizi pareizej pastijos to raidijumu, vel vakar padienu nostijos to vina raidijumu.. et tas bija gaidams no taa dzeka jocinjiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Vissūdīgākais ka džeku nogalināja nevis čūska,krokodils vai kāds TOKSISKS zirneklis, bet gan vienas miermīlīgas( tikai viens reģistrēts uzbrukuma gadījums 1945 gadā, kur, cik sapratu, džeks mēģinājis viņu reāli arī nomočīt un viņa aizstāvējusies) zivs sugas "Rajas" (tādas lielas plakanas zivis) paveids kurai astes galā ir 20cm garš robains kaula izaugums (šķēps), kas pārklāts ar toksisku vielu ( kas cilvēkam nav nāvējoša ). Diemžēl es uzskatu tam džekam vienkārši ārkārtīgi nepaveicās, jo Rajai laikam bija slikta oma un viņa trāpija džekam TIEŠI sirdī. Principā - es tiektu gadījums 1 no 500 000.Nu neveicās un viss. Tas saucās Raja - HIT IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Biju neliels viņa fans. Nu zhēl džeka, nav ko citu teikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 bled tieshaam zhjeel , nebijaam draugi bet raidijumu agraak skatijos katru dienu , vinja joki vnk pwnzzoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Vieglas smiltis dzekam! Labs raidījums bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 tikko skatijos kautkaadu vinja raidijumu , njaa gar dzheku staigaa 1,5metriigas kjirzakas ar tiiri smukiem zobinjiem , tad vel ieprieksh dzheks ar Kobru speleejas ... njaa ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Viņš visu laiku riskēja ar savu dzīvību, kādreiz tam bija jānotiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Nu vinsh tak pats visu laiku izaicinaja navi, man liekas, un beigas ar visam savam 9 kakja dzivibam nomiro no nevainiga dzivniecelja, kas tikai aizsargajas lol Bet nu bija interesanti verot vinju darbiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Vinja raidiijumus negaidiiju ar pacietiibu, bet skatiijos. Vinja "joki" pwnzoja, bet vispaar vinjsh mani kretineeja ar savu riiciibu un ierastajiem tekstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 bij interesanti pa brīdim paskatīties, kad nebija ko darīt, bet vispār ir tā jocīgi, ka viņš nebeidza dzīvi kāda krokodīla vēderā kā visi gaidīti, bet kaut kādas, pat varētu teikt, nejaušības dēļ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidarasS Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 man ari vinsh nevisai patika bet zeel jau gandriiz katra cilveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Zheel krokruulza, bija tieshaam diezgan sakariigs raidiijums Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Gaishss puika bij!!!!...... Piemineesim un ierausim par vinju weekendaa, nevis spriediisim kaaata shitaa te gadiijaas muljkiigi!!!! .... Katram savs destiny priekshaa sazin nu, mosh kaads no mums atmetiis kedas no pasistas odu maatiites kas noraavusi malaariju Priekaa Stiiv!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 domāju, ka ši nāve galīgi nebija ieplānota... (jāredz tā filma) skatoties, kā viņš tur ņēmās, likās ka čalis bailes apēdis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Mums gjeograafijas skolotaaja pagaajushogad teica ka vins ir miris. Vinja meloja Man draugs ~ mēnesi atpakaļ teica , ka viņš ir miris ! Tas liek aizdomāties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 domāju, ka ši nāve galīgi nebija ieplānota... (jāredz tā filma) skatoties, kā viņš tur ņēmās, likās ka čalis bailes apēdis kur tu to filmu nokachaaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Šitā džeka filmas varēja pastīties... Sakarīgs cilvēks ... Cīnijās par to kas viņam patika... ( Par dzīvniekiem ) Protams žēl kad tā gadijās... Bet protams katram ir savs liktenis... Kuru mēs nezinam un nezināsim... Jūtu līdzi Stīva Erwina Sievai, kurai nāksies audzināt bērnus vienai pašai... Lai skan glāzes par godu Stīvam arī zināmu kā "Krokodīla Mednieks"... Par Tevi Stīv...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 man patika vinja filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 blood, te dazhi runaa taa it kaa tagad tai sievai buus jaalien no aadas aaraa, lai uzaudzinaatu savus beernus. neviens nav iedomaajies, ka keks vareetu buut normaalu zhuuksniiti iekraajis ar savu raidiijumu paliidziibu? p.s. mees dziivojam, lai mirtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 5, 2006 Author Report Share Posted September 5, 2006 (edited) neviens nav iedomaajies, ka keks vareetu buut normaalu zhuuksniiti iekraajis ar savu raidiijumu paliidziibu? Vai tad naudaa ir laime? Edited September 5, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Bet jūs tak redzat, NEKAS NENOTIEK, NEKAS NENOTIEK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now