Jump to content
GIGN Forum

Бан за Duckjump.


Dri
 Share

Recommended Posts

Всё началось ещё вчера когда я, как обычно играл и никто на меня не обращал внимания, мапа была de_aztec заходит ownAge и начинает мне угражать,(типа это запрещено, за это банят и т.п) я ему в ответ - это вполне разрешённый bind. (Если кому надо могу выложить дэмку, как на CPL этот самый duckjump использовали Virtus.pro в игре против NoA, ну да ладна, речь не об этом.

Сегодня меня забанили за это - а фишка в том, что duckjump использует полсервера - самые яркие примеры - (zutis, Pulkvedis, bukuc!s, diviner, darek, knacker etc)

Отсюда ворос. За что же меня забанили? - ЭТО ВПОДНЕ ЛИГАЛЬНЫЙ БИНД.

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: GIGN CS 1.6 / Pub / CD 4.31

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Dri

BAN] Iemesls banam: duckjump

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec 0 dienam 10 stundam 0 minutem 0 sekun

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Kad uzzinaju, ka piedalisimies wcg(kur tas nav atljauts) bindu nonjemu un vairak ar vinju nespeleju! Iisteniba bija gruti no ta shita tikt valja smile.gif Dri tev ar ieteiktu! thumbsup.gif

edit: atceros, macho teikto, ka vinjsh uz gign uzlikshot ta, ka nevares nobindot! Varbut laiks ir realizet sho ideju? Kautgan man ir gluzhi vienalg, bet zinu, ka daudziem shi fiicha besi! Tatad?

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

1kārt es tev ar banu nedraudēju, bet gan aizraadīju, ka duckjumps nav atļauts (ir gign admini, kas to atļauj un ir kas nē - es esmu starp tiem, kas nē un gribu panākt, lai tas tiek aizliegts vispār).

Nezinu cik veca ir tā virtus.pro spēle, kuru tu ņem par piemēru, bet visos pēdējos turnīros un čempjos tas ir aizliegts!

Turklāt, es visus tos duckjumperus sāku pārmācīt, un ir jau zināmi rezūltāti. Neuztraucies Dri, tu nēsi vienīgais kam piepišos. Vnk citi saprot ar aizrādijumiem un to nedara, vismaz manā klātbūtnē, bet tu acīmredzot esi baigi kruts čalis un liec mīksto uz to. Nu izejot no tā, es no aizrādījumiem pārgāju uz slapiem ar 1hp dmg uz ko tu protams atkal nereaģēji. Vai tu man atstāj citas iespējas kā banot tevi?

Nu lūk, tagad tu esi nobanots uz 10h, lai pārdomātu notikušo, kā arī esam forumā, kur tu tik ļoti gribēji ar mani "rezbiratsa" - domāju 10h pietiks.

Link to comment
Share on other sites

Guest blody

nekad ar to suudu neesmu speelejis un lielu jeegu no vinja neredzu tikai pirksti vairaak nodarbinaas kr4 GL ekshg GIGN peec 10 stundaam , ja nemaldos worms kaukad teica ka vinjsh tos duckjumperus banos pat perm bet tas taa

Link to comment
Share on other sites

vobšem, man nebija laiks visu šito darīt oficiāli zināmu - bet, izmantot kluso pārvietošanos ar duck, NEDRĪKST.

Dri, man (un es ticu ka daudziem citiem) ir vienalga par to kurā demkā kāds kaut ko tādu darīja. Šeit un tagad ir gigns, nevis kaut kāds simts gadu vecs CPL.

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

sitas attiecas ari uz dubultlecienu tikai uz sanu?

nejauc divas dazhadas lietas!

edit: uz apakshejo postu!

Ja nezini par ko runa, tad, luudzu, aizveries un pastavi klusus!

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Bet ar Walk taču drīkst?

Un tas duckjump aizliegts arī uz kastes uzlekt?

Jā uz kastes uzleksanas man liekas bez tā neiztikt. Nu manā gadījumā es lecu uz jumtiņa office ar duckjump+jump+strafe. To gan nevajag aizliegt smile.gif

Link to comment
Share on other sites

nu tad tikpat labi var aizliegt to sūdu, kad lec bez apstājas pie nospied space un turi un tev vislaik taisa bannyhop ! Tas ir tikpat debils binds !

Tas tev nedod absolūti nekādas priekšrocības, drīzāk traucē, es arī uz vienu īsu brītiņu biju uzlicis. Tad sapratu ka tas smird. Pēc tam kādu mēnesi nevarēju normāli palēkāt (tagad jau ar space esmu atguvis formu). Aizies čalis uz lanu kur tādus aliasus nevarēs izmantot un noskūsies pēc pilnas programmas.

Link to comment
Share on other sites

njaa, man shitais suuds arii jau sen besiija, un, lai tikai nedirsh, ka tas nav chiits. Taada pati negodiiga speele pret citiem kaa citas huinjas Turpmaak vajadzeetu kaut kaadas lielaakas sankcijas ieviest!

Link to comment
Share on other sites

patiesibaa es jau sen te plaanoju visadus pasakumus kaa ierobezhot duckjumpu, bet diemzhel neko normalu taa arii lidz galam neizshtukoju, jo nav iisti metodes kaa to pareizi detekteet/disableet...

laikam vajadzetu uzlikt jaunumu sadaljaa tekstu ka katrs, kas tiks piekjerts lietojot duckjumpu sakumaa dabuus aizradijumu, pectam 10h banu, ja nebuus sapratis, pectam 10 dienu banu, pectam 10 menesu banu... utt

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

tads duckjumps ko teica molders ari bija atljauts wcg, t.i, spiezhot vienreiz, nevis visu laiku!

p.s molder, tavs paraksts apzhilbina!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...