psycho Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 tāda ģēla, ja tev ir 5min brīva laika, tad ieej šinī mājaslapāhttp ://www.worldjumpday.org/ ieraxti savu e-pastu un uzliec laika joslu uz "Helsinki" tas arī viss. tad kad "iztecēs" tas laiks, kurš tur rādās, tad ir jālec, ja visi cilvēki, kas tur pireģistrējās to izdarīs (ķipa paleksies, kad "iztecēs" laiks) tad mūsu planēta ieies jaunā orbītā! kad ieliksiet laika joslu uz "helsinki", tad jārādās ka jālec pulkst. 13:39:13 nu ko? ievedīsim mūsu planētu jaunā orbītā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Kādas tik stulbības netiek izdomatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 nja man ar šitas ienāca prātā, kad izlasīju, bet kapēc ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 taads sviests!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 kkas liidziigs Swatch pulkstenju reklaamai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Neregjistreejos bet laiku gan pierakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Eu bet man vienalga es palakshos taa no visa speeka tajos 13:39:13 Diezin zeme satricinasies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 njemot veeraa tavu niku - iespejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 njemot veeraa tavu niku - iespejams. Btw par tēmu - YEAH RIGHT, es tam ticu tikpat ļoti, kā tam, ka, ja visi pietupsies, tad no okeāna iznirs rozā zilonīši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 lēkajam visi kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nu i nax mums vajag jaunu orbitu, pec tam vel Meness ietrieksies Zemee un visi klus nafig meneserdzigi un beigas vel pashi iepilisim Marsaa un tad varesim teikt, ka esam kolonizejushi Marsu 1 un pedejo reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 kkas liidziigs Swatch pulkstenju reklaamai. vo, vo. To pašu iedomājos. karoč marazms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 pēdējais sviests! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 es gan paleekaashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rec Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 mulkibas galigs sviests!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Btw par tēmu - YEAH RIGHT, es tam ticu tikpat ļoti, kā tam, ka, ja visi pietupsies, tad no okeāna iznirs rozā zilonīši. A janu patiesham iznirs ,ko tad? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 lol tad bus vispar! nee nee var jau palekties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jaa nu shii bilde daudz ko izsaka: Nu man tur izskataas, ka raxtiits LOL.. Uzspiezhot uz taa linka ir adrese http://www.lambda-omega-lambda.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 tak gan jau ka izbiidiisies no orbiitas. peec tam buus aviobus uz marsu, veneru... tur ar vaidzees paleekties, lai viss atkalir harmonijaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Protams ja pameklзtu info mazliet vairвk tad saprastu, ka tв nav swatch pulksteтu reklвma rфzоgais - izlasоju kakao.lv un darbв aiz neko darоt arо palecвmies Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Patiesībā reaļna. Leks pāris miljoni cilvēku, ieies citā orbītā un mēs visi mirsim mokpilnā nāvē. bring it on.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Neticu shitam Kaa var ieiet citaa orbiitaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Samērā daunīgs pieņēmums, jo visi idioti visā pasaulē leca reizē, kas aptuveni nolīdzsvarojas un nekas nenotiek, pat ja pieņem tādu ķecerīgu domu, ka tas varētu nostrādāt, ja izpildītu visu pareizi. Bet nu tas viss jau garām, ceru ka kāds no idiotiem tizli piezemējās un salauza kāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts