Jump to content
GIGN Forum

x-tomy91-x

Mirstīgais
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by x-tomy91-x

  1. labaak pie speech stuff pieliek mp3 dziesminjas, nevis, atvainojos, pi*aas ar amx_play!
  2. Es arii veeleetos 1 uz [email protected] buushu pateiciigs!
  3. jaa taa ir... 1x meegjinaaju! zheel, ka taa!
  4. zheel, ka man nav Quick time, kuru netaisos ne kachaat, ne instaleet, un veel vairaak zheel par to, ka tas klans 4iito (lielaakaa dalja ar WH)...
  5. W a.k.a WebMod ir metamod plugins, kursh jainstalee tapat kaa buusters, amxmodx, statsme! jaaieliek addons mapee un pie metamod plugins.ini jaapievieno dll! Un lai status redzeetu tev paarluukaa jaaraxta http://IP:27015
  6. Tici man - shis dzheks alkaholu paziist labaak nekaa citi! Vinjam katru meenesi ir vismaz 1 "daudzdiennieks" (nu taads, kur vismaz 2 dienas no vietas kozh, bet parasti vinjam ir 3-4 dienas)! Bet nu atsleedzaas arii skaisti! EDIT: Veel gribeeju piemetinaat, ka tikai shodien peecpusdienaa, kad vinjsh iznaaca aaraa jau ar tiiru seju, vinjsh atklaaja, ka arii veeders ir bijis apkraasots, un to vinjsh nebija pamaniijis no riita!
  7. Nee - iisteniibaa taas ir dazhu neraatnu meitenju + arii dzheku izklaides sekas!
  8. peec staastiitaa bija kaadu 0,7 tiiro shnjabi, 0,5 tekilu + ~5us 0,5 alus!
  9. x-tomy91-x

    P0k3m0n|5m5

    Nu taa vakar bija tuss (kas nav nekaadi ar gign saistiits), kuraa visi magjiski nodzeeraas, bet ne jau par to ie runa! Vnk gribeeju jums paraadiit 1 ritiigi reaalu dzhekinju, kursh bija tik meems, ka ar vinju vareeja dariit ko grib! Tad 1 ieshaavaas praataa uzziiimeet uusas, bet tas tik vienkaarshi vis nebeidzaas, taapeec SHEIT IR REZULTAATS
  10. x-tomy91-x

    Apollo

    Man shaads nets, bet CSaa pings 10-25!
  11. tev jaakonekteejas nevis pie IP, bet tava subdomeena, ko var izveidot liekot add host! Tur izveelies vards.sytes.net un pierego, un tad citiem jaakonekteejas pie taa DNS!
  12. Man 1x bija tas pats! Mn gaaja tikai appserv-win32-2.5.5.exe, jo paareejiem nevareja caur IP piekljuut! Paarinstaleeju Win nesen un tagad viss iet!
  13. x-tomy91-x

    Apollo

    Ja kas, tad tas tests meedz gljukot, jo man ar PDSL 1x raadiija 18 mbit/s, kaut gan bija 1,5-2! Ir taa, kad pirmo reizi peec kaada ilgaaka laika posma testu taisot, pirmajaa reizee ir varbuutiiba, ka vinjsh var gljukot un raadiiit liellaaku nekaa patiesiibaa!
  14. vinjsh arii to domaaja, ka taas konsoles ir, tikai redzam smuki grafiski, bet nu Windows jau ir tas pats!
  15. Kuru AppServ njeemi??? Jaunaakam neiet! man ir 2.5.5 (tas pats, kas 2.5.4) palais vel http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=7248&st=195
  16. ieluuri plugins.ini, vai tev nav pielikts semikols priekshaa mapchooser.amxx
  17. Tas 2mb/s ir bandwidth speed, nevis download speeed!!! a tas 512 kb/s tev ir download speed, a ar 1. komplektu DL speed ir ~200-250 kb/s... Uztaisi TESTU! un iedod testa rezultaatu linku! Nu es saku, ja tev ir MDSL, tad nav veerts paarsleegt ne uz vienu, jo 2. komplekts ir ~ taads pats kaa MDSL, bet 1. taads kaa PDSL! Ja nu vieniigi nenormaali daudz runaa pa parasto!
  18. Tas ir toch tas pats, tikai jaapikjo vairaak, jo par briivu vieteejaas sarunas!
  19. Tu izdariiji lielaako kljuudu, kuru arii es izdariiju! Tas internets ir tieshi taads pats kaa PDSL! Tie 2 MB/S nav download aatrums, bet gan bandwidth! Tas ir pa velti! Ja tagad MDSL, tad tu esi laimiigs, jo es no PDSL paargaaju uz to komplekts #1 un nekas pilniigi nemainiijaas! Man tagad vieniigais ir par 10-20 kb/s aatraaks downloads! Lejaa bilde ar tagadeejo testa rezultatu!
  20. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=2907
  21. Stingrs offtopic ( ), bet tas dzhekinjsh, kas ir iebaazis sheit naakamo postu aiz mana pirmaa posta ir taads diivains - mans posts ir tapis: "Posted on: Aug 28 2006, 23:47" bet vinjeejais - "Posted on: Aug 28 2006, 23:51"... Domaaju, ka vinjsh 4 minuutes to postu neraxtiija, kaut gan... P.S. tas foruma plkst ar biki glju4ii, kaut gan man ir +2h!
×
×
  • Create New...