Jump to content
GIGN Forum

k-l-a-v-s

Mirstīgais
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

About k-l-a-v-s

  • Birthday 12/11/1993

Profile Information

  • Interests
    Viss!!
  • Gender
    Male

Contact Methods

k-l-a-v-s's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Tas var būt atkarīgs no dažādiem iesmesliem, bet tavā gadījumā tā noteikti nav
  2. Man vsp nav arī amxbans parāda kad itkā cd hack man, bet kas bano nekas nekas nevienu nebano, spēlē tik tālāk, varbūt kāds var iedot reallite_actions.cfg failu? kas iet?
  3. Kā jau teicu ipaši neko daudz nesparotu kā rīkoties ar cfg failiem
  4. Tātad problēma tāda ieliku savam serverim HLG, Bet itkā parāda kad es piemēram 5 reizes lecu ar bhop parāda kad mani ban, bet nekas nenotiek nekāda efekta. Tā pat ieeju ar cd hack parāda kad man vinjs ir, bet banot nebano un spēlē tik tālāk vienā vardā sakot parāda kad ir bet nebano. Domāju kad tur vajadzīgs normāls reallite_actions.cfg, bet takā no šīs lietas neko daudz nezinu tapēc lūdzu jūsu palīdzību.
  5. Varbūt kāds var pateikt kapēc man vsp nebano, man arī viss šitas rādas bet neko nenobano
  6. varbut kaads zin kads ir hosts?? free web hosting lapai www.zymic.com izmēģinaju visu iespējamo
  7. Tātad vakar uzdevu jautājumu kā dabūt to invision power board lidzz instalaacijai, viss kartībā to atrisināju. tagad. ir problēmas ar tā nokonfigurēšanu, tiku lidz db account un tad man radās saražģijumi, tātad jautājums ko rakstīt katrā no tām ailēm, skatīt apakšā bildi. Jau kkas palidz jums tad es šo forumu hosteju uz cita servera.
  8. Tātad es dabuju web hostinga vietu, es caur ftp uplodoju ipb forumu, bet kad dodos instalēt man rādās error un tālāk nevaru tikt, arī mēģināju gan vecākus gan jaunākus ipb forumus, bet erroi tie pāši, skatat zemāk bildi.
  9. Ludzu pasakat kas bija jaraksta konsulee lai noņemtu to fps kas ir labās malas lejā.
×
×
  • Create New...