JimBugA Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Kursh te uz talsiem no Riigas ar autobusu taisaas braukt vareetu taka savaakties vairaaki un braukt kopaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Kursh te uz talsiem no Riigas ar autobusu taisaas braukt vareetu taka savaakties vairaaki un braukt kopaa. tas varētu būt es.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Kāds ar mašīnu braucējs nevar gadījumā izbrīvēt 2 vietas no Rīgas uz pasācienu ? es un T0masS brauktu, bet nav vēlēšanās maxāt vēl tikpat cik vajag, lai tiktu līdz Rīgai no Smiltenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Hmm, tad viss skaidrs... Duh, tagad tu zini, ka reekjinos ar tevi un nemegjini mani piedirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Kāds ar mašīnu braucējs nevar gadījumā izbrīvēt 2 vietas no Rīgas uz pasācienu ? es un T0masS brauktu, bet nav vēlēšanās maxāt vēl tikpat cik vajag, lai tiktu līdz Rīgai no Smiltenes. maby pamēģinat piecelt savas pakaļas ātrāk kā vajag & stopēt uz Rīgu, kā to darīšu es? jums tik līdz štrāsei 6km & go Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ja mees ar wormu buusim, tad tikai 6dien. Man 5dien vakaraa autoskolaa teorijas exaamens Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Kaunt mii in !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 tur tak puse dienas paies, kameer aizbrauksim uz riigu un tad veel aizstopeet. es pat neatrastu celju pareizajaa virzienaa aaraa no Riigas. uz taadu joku es neparaxtos. buutu baigi labi, ja kaads vareetu kkur no Riigas muus pakjert liidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Ja mees ar wormu buusim, tad tikai 6dien. Man 5dien vakaraa autoskolaa teorijas exaamens cik tad vēlu viņš tev ir ka atbraukt nevarat lolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) tur tak puse dienas paies, kameer aizbrauksim uz riigu un tad veel aizstopeet. es pat neatrastu celju pareizajaa virzienaa aaraa no Riigas. uz taadu joku es neparaxtos. buutu baigi labi, ja kaads vareetu kkur no Riigas muus pakjert liidzi izskataas, ka te kaads ir uz Juus ar stopiem. sliktakajaa gadijuma juums celjaa paies 4h. man braucot no gulces lielaakais pisaars ir tikt liidz smilchas krustam, tad jau tu praktiski esi riigaa iebrauc riigaa, kaaap aaraa juglaa, brauc liidz centram ar tramvaju, un taalaak ar busu. to naudu ko buutu nolicis liidz riigai, vareesi nolikt liidz talsiem EDIT: akal sapisos ar tiem transportiem... Edited August 3, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 iebrauc riigaa, kaaap aaraa juglaa, brauc liidz centram ar troliku nu es gan ieteiktu trambuuzi, jo trolliitis tuvaakais ir paaris km attaalumaa p.s. nu ja nu vieniigi pagadaas labs (pa)vedeejs, kas aizved taalaak par 6. galapunktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 awww, juus man ar stopiem pisaties klaat visu laiku, es negribu braukt viens un stipri shaubos vai toms stopotu. ,[[[[[[[[ pasham iisti nav veeleeshanaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 gh, no mecho teksta sapratu, ka ja manis nebuus - tusa nebuus? mosh aplauzt juus visus? bet nu par laikiem es nezinu, 5dien jaashancee (meegjiaashu atkauties aatraak) + mashiinaas vietu nav, tb es braucu ar autobusu liidz talsiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 duh, ok, man tavs numurs ir, tev manejais arii! Tatad es gaidishu tevi Talsos un mes(varbut vel kads) braucam reize uz turieni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 cik tad vēlu viņš tev ir ka atbraukt nevarat lolo? 20.00 saakaas, turklaat forshaak ir atbraukt uz 2 dienaam, 3 jau buutu biki par daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 20.00 saakaas, turklaat forshaak ir atbraukt uz 2 dienaam, 3 jau buutu biki par daudz Muljkiibas 2 dienas domatas prieks autovaditajiem, jo 3 dienaa dzert nevar, tapec ja brauc uz 2 dienaam, tad sanak 1 dienu atpusties, un uz 1 dienu braukt nav jeegas, tapec sanakk, ka jabrauc jau vien ir 5dien vakaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 slieka beidzot var atpuusties - shpite pie stuures buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 slieka beidzot var atpuusties - shpite pie stuures buus es jau kādu laiciņu atpūšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 es jau kādu laiciņu atpūšos un? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 un? un? mani iesauka ir slieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) un? mani iesauka ir slieka un? kaut kā smagi liekas, ka tas nebija tev ! Edited August 3, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 un? kaut kā smagi liekas, ka tas nebija tev ! doh, tur ta suns aprakts... ehz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 doh, tur ta suns aprakts... ehz.. Eeee Slieka arii dzivs Klausies, kaa braucam uz pasakumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Eeee Slieka arii dzivs Klausies, kaa braucam uz pasakumu? Satiekamies un norunājam es jau labāk a mašīnu brauktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 oo, gots i uzpeldeejis. brauc brauc brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now