Limpy's Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ehh , shodien shausmiigi aplauzos. Tikai tagad , peec daudzu gadu nesaprashanas , paar mani naaca apgaismiiba . Jaa , tas , ka augsheejaa "bannerii" (nu tas nav banneris , bet nu negribaas par parastu bildi to nosaukt) ir atteelots GIGN kareivis , nevis gorilla. Man visus shos gadus likaas , ka taa buutne , atteela kreisajaa pusee , ir gorilla. Vienmeer mani nomaaca jautaajums - kapeec lai kaads liktu gign.lv maajaslapas augsheejaa bildee gorillu , varbuut tapeec , ka gorilla skataas ar ljaunu aci , ievieshot tevii bailes , vai arii vienkaarshi bildes veidotaajam patiik gorillas. Bet te nu bija - izraadaas , ka viss ir pa visam vienkaarshi. Tas , cik es saprotu , ir gign kareivis , un jaa , tik tieshaam , vinsh iederaas shajaa bildee. Man rakstot sho paardziivojumu pilno tekstu radaas 3 jautaaumi. 1. Taa buutne tieshaam nav kaads no meerkakju dzimtes paarstaavjiem ? 2. Vai juus arii vienmeer pamanat sho ljauni skatosho , bailes iedvesosho aci , kad ienaakat gign.lv maajaslapaa/forumaa ? 3. Juus kaadreiz vispaar piedomaajaat , kas tur iisteniibaa ir attleeots ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ehh , shodien shausmiigi aplauzos. Tikai tagad , peec daudzu gadu nesaprashanas , paar mani naaca apgaismiiba . Jaa , tas , ka augsheejaa "bannerii" (nu tas nav banneris , bet nu negribaas par parastu bildi to nosaukt) ir atteelots GIGN kareivis , nevis gorilla. Man visus shos gadus likaas , ka taa buutne , atteela kreisajaa pusee , ir gorilla. Vienmeer mani nomaaca jautaajums - kapeec lai kaads liktu gign.lv maajaslapas augsheejaa bildee gorillu , varbuut tapeec , ka gorilla skataas ar ljaunu aci , ievieshot tevii bailes , vai arii vienkaarshi bildes veidotaajam patiik gorillas. Bet te nu bija - izraadaas , ka viss ir pa visam vienkaarshi. Tas , cik es saprotu , ir gign kareivis , un jaa , tik tieshaam , vinsh iederaas shajaa bildee. Man rakstot sho paardziivojumu pilno tekstu radaas 3 jautaaumi. 1. Taa buutne tieshaam nav kaads no meerkakju dzimtes paarstaavjiem ? 2. Vai juus arii vienmeer pamanat sho ljauni skatosho , bailes iedvesosho aci , kad ienaakat gign.lv maajaslapaa/forumaa ? 3. Juus kaadreiz vispaar piedomaajaat , kas tur iisteniibaa ir attleeots ? GORILLA Bet atbildot uz taviem jautājumiem - Nē, tas nav gorilla, taču es viņu šad tad ievēroju, tiesa gan, jau pirmajā reizē sapratu, ka tas ir GIGN grupējuma pārstāvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Nesaprotu kā tur gorillu saskatīt var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 es uz to aci apskatījos tā kārtīgi tikai pēc šī topika izlasīšanas. Gorilla? mm. ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 tas kas kreisajā stūri man visu laiku atgadina kkādu BoogeyMan aci P.S. topiks, protams, pwnz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 nee nu vina taa maska nedaudz izskataas peec spalvaam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Man ar bij tas pats kaadu pusgadu atpakalj saaku peetiit un sapratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 (edited) Bet neskatoties kaartiigi tik tieshaam man likaas ka tur ir gorilla Pamanot to balto , no paareejaas bildes atdalosho sviitru , es sapratu , ka laikam taa gorilla nav Ehh , gadaas Mani vienk. ilgu laiku taa bilde ieintereseeja , bet es nevis cieshi ieluukojos , bet pastiijos tieshi uz aci , laikam kkaa taa. Edited July 11, 2006 by Limpy's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Es arii labu laiku domaaju ka taa ir gorilla, bet kaadu laiku atpakalj tomer pieleca Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Es vispār neesmu domājis, kas tas par radijumu. Galvenais, ka izskatas labi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ja skatas tikai uz aci tad nev gruti iedomaties ka gorilla butiba apskatijo augsa uz to banneri pirmo reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Man atgaadina Reslinga ciikstoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Man atgaadina Reslinga ciikstoni Gluži manas domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es domaju ka tas ir protoss no starcraft. Tagad mani sapni ir sagrauti Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Kādreiz likāks man arii , ka tā ir gorilla , bet tad ievēroju ka tomēr tas ir skins playera Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) htcr, kur tādu karstu akvatoru dabūji? sore par topiku-ofiku, puiši P.S. 969 posti, muhaha, prikolīgs skaitlis! Edited July 12, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 m , Es patc izkusu , kad pa netu rokoties , uzraku šo , te brīnumu Paldies , Tā meiča ir īsta ņjama ! NJAAAAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 noobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Tā meiča Adriana Lima Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 noobi Tas tak Gorilla! HEHEHE :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 noobi fui kaads negliitenis ATDODIET MANU GORILLU :/ ehh , topic lock , uzzinaaju suuro patiesiibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 fui kaads negliitenis ATDODIET MANU GORILLU :/ ehh , topic lock , uzzinaaju suuro patiesiibu. Un es uzzinaaju, ka tas mudzeklis starp "gorillu" un vaardu Gign ir keksis ar automaatinju... doh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 (edited) Un es uzzinaaju, ka tas mudzeklis starp "gorillu" un vaardu Gign ir keksis ar automaatinju... doh! KAA TUR VISPAAR KO CITU VAR SASKATIIT ? sarkasms valda paar pasauli Es taa padomaaju , ja tas negliitenis zem maskas iisteniibaa ir 50-cent , un ja tas fakts , kaa dr.pain uzskata , respektiivi , ka 50-cent = gorilla ir patiess , tad varbuut man pat bija taisniiba un taa acs pieder gorillai Edited July 12, 2006 by Limpy's Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) KAA TUR VISPAAR KO CITU VAR SASKATIIT ? sarkasms valda paar pasauli Es taa padomaaju , ja tas negliitenis zem maskas iisteniibaa ir 50-cent , un ja tas fakts , kaa dr.pain uzskata , respektiivi , ka 50-cent = gorilla ir patiess , tad varbuut man pat bija taisniiba un taa acs pieder gorillai KAA TUR VISPAAR KO CITU VAR SASKATIIT ? Kaa tur ar to gorillu bija...[?] Man vispaar likaas, ka tam keksim tas helmet un brilles ir Predator feiss. Es taa padomaaju , ja tas negliitenis zem maskas iisteniibaa ir 50-cent , un ja tas fakts , kaa dr.pain uzskata , respektiivi , ka 50-cent = gorilla ir patiess , tad varbuut man pat bija taisniiba un taa acs pieder gorillai Driizaak te ir saistiiba ar G-unit (Gign, aii!), bet tie neegjeri jau visi ir vienaadi un gorillas acs tur sanaak abos gadiijumos. Edited July 12, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) vienmer ir licies gign pat piedura reali uztaisiiits Edited July 12, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now