JeM-Garidznieks Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kad gaju pamatene ,man bija visu skolotaju paraksti,bet videne apnika shi nodarbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kad gaju pamatene ,man bija visu skolotaju paraksti,bet videne apnika shi nodarbe muahaha, ķipo piezīmes no visiem skolotājiem dienenē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 man 7 klase bija 90 piezimes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 mīkstais, man, ja nemaldos, piektajā klasē bija vairāk ak jā, krāju turbo faņķikus kurus 7ajā klasē par piecīti nopārdevu p.s. patlaban krāju sviedrus lielos daudzumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 And This Is It P.S. kopā esmu sakrājis 9Ls un 80sant. nu būtībā īpaši nekrāju, bet vienk, kad paliek pāri melnie santīmi kko pērkot, tad ielieku savā krājkasītē najs, man draugam ir kādas dažas coca cola 2l pudeles pilnas. viņš krāj jau nuuuu - sen, lai neteiktu vairāk! kādēļ? tādēļ, lai kad mainīsies valūta uz eiro varētu ar viņām aiziet uz banku un izbērt visu un pateikt "man lūdzu samainīt šo naudu uz eiro" nu ko es krāju ? īstenībā neko tā diži nekrāju. ok, man ir latvijā ripuļošanas filmu šāre (89 filmas) - ap 50gb. bet nu viņas es nēsmu speciāli krājis, vnk ir pieejams kādu dabūt - novelku, noskatos, tā katru dienu, ja nav nekā jauna kādu veco paskatos. bet nu speciāli krājis nēsmu. vēl, kad biju mazāks, man bija visas 151 pokemonu fiškas, biju pokemon masters. visi skolā mani apskauda. man bija speciāls albūms, kur to visu glabāj. beigās, laikam pārdevu pa kādiem 25ls. man apnika ņemties ar tām fiškām vienkārši. tad vēl viņas bija modē un normāli uzsitu cenu, laigan diez vai tie 25ls atspēkoja visas mazās "čītos"čipsu paciņas heh, 999 posti Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 AA nu ja ,kad bija tas Pokemon bums tad, tad es arii biju viens no maasteriem. Es pirku chupa-chups kur iekshaa bija nakljeijka un liimeeju ruutinj burtniicaa. Un tad man kaadu dienu to oomiite wisu atnjeema jo es biju atkariigs no pokemoniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraG LorD^ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 AA nu ja ,kad bija tas Pokemon bums tad, tad es arii biju viens no maasteriem. Es pirku chupa-chups kur iekshaa bija nakljeijka un liimeeju ruutinj burtniicaa. Un tad man kaadu dienu to oomiite wisu atnjeema jo es biju atkariigs no pokemoniem Es tad arii biju pokemonu paveelnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 AA nu ja ,kad bija tas Pokemon bums tad, tad es arii biju viens no maasteriem. Es pirku chupa-chups kur iekshaa bija nakljeijka un liimeeju ruutinj burtniicaa. Un tad man kaadu dienu to oomiite wisu atnjeema jo es biju atkariigs no pokemoniem Man skiet ka veljoprojam esi atkarigs no pokemoniem, skat tava profila butterfree vai ka vinjsh saucas, pirma forma bija tarps, tad kokons un pedeja baterfrijs, redziet cik es gudrs Es biju tazo 3 masters, bija viss komplekts 2 exemplaros, tikai diemzel man nebija visi masteri 10, bija tikai 6, bet tas jau neietilps komplekta, kad speleju liku likako fishku apaksha, un tad bliezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 es kraaju suveniiru karotes no arzemem, nu jau kopaa ir veselas 3 taas melnaas moneetas es arii kraju, pat vel nesen, bet kad bija galigi 0 nauda, tad biju loti izbrinits cik ilgam laikam taas pietiek visadiem sikumiem tagad tik kadi 2 ls palikushi nu pirms megamiljon gaidme kraju pec defaulta fishkas un fantjikus, matkas man bij ahuuna daudz, bet tagad kaut ka nekrajas vairs nekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kaadreiz taas fishkas kraaju, bija 2 nepilni komplekti, apmeeram 5 pilnas taas plastmasas bundžas, kuras vareeja iemainiit pret kaut ko... NHL uzliimes "Egmont Latvija" lliimeejamaa albuumaa, tad , kad veel Bostons Bruins speleeja pirmais neegjeris. Flinstonu kartinjas arii "Egmont Latvija" albuumam, sakraaju pilnu un dabuuju balvaa "Ateriks un Obeliks" graamaatu. Paaris jo-jo arii bija sakraajies. Tagad neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 vēl es krāju akmeņus. no dažādām pasaules vietām. jūras, kalni utt. kopā kādi 20 varētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) Kraaaaju Tuksas alus pudeles Kadu 30 kastes jau ir pagraba bus janes nodot Edited July 9, 2006 by D3v1L Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Kraaaaju Tuksas alus pudeles Kadu 30 kastes jau ir pagraba bus janes nodot Krāju benčikus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 es agraak kad biju siiks kraajj dazhadas "fishkas" kad biju kaadus 1.5 tuukstoshus sakraaaajis tad visus pa logu siikajiem izmet u:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Krāju benčikus! Nu paldies par pagodinajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 es agraak kad biju siiks bet tagad tu esi liels p.s. par teemu: nekad neko speciaali neesu kraajis. sanaaca kausinjus kraat no dazhaadaam valstiim, sanaaca arii korkjiishus kaat, kas tagad laukos apklaaj elektriibas stabu, gan jau veel kauko ir sanaacis kraat, bet va tas ir tik svariigi? galvenais, ka kraaju ksaistas atminjas, kuras diemzheel lielaakoties naakas klausiities no apkaarteejiem ("tu vakar biji lielisks...", "kaa tu vakar...", "tu biji tik forsh...") Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 bet tagad tu esi liels p.s. par teemu: nekad neko speciaali neesu kraajis. sanaaca kausinjus kraat no dazhaadaam valstiim, sanaaca arii korkjiishus kaat, kas tagad laukos apklaaj elektriibas stabu, gan jau veel kauko ir sanaacis kraat, bet va tas ir tik svariigi? galvenais, ka kraaju ksaistas atminjas, kuras diemzheel lielaakoties naakas klausiities no apkaarteejiem ("tu vakar biji lielisks...", "kaa tu vakar...", "tu biji tik forsh...") Njaa arii atminas ir jamak kraat, es atceros parasti par 30 % vairaak neka pareji... Ta dakteris teica Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 gaisa pistoles tuksos baloninus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Es krāju vērtslietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 SAvā laikā krāju 1997 gada viensantīmniekus, bet kad sakrāju ap 36 Ls sāku domāt ko es darīšu ar šo visu sīceni, tad es sāku prātot, ja es būtu krājis divsantīmniekus man būtu 72 LS, bet ja piecsantīmnieku tad krietni vairāk, tā nu es sapratu, ka esmu galīgi garām krājējs un nosolījos nekad neko nekrāt, laigan pēc pēdējiem novērojumiem esmu sācis krāt miesu uz vēdera, lai ir kur vairāk alu ieliet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) SAvā laikā krāju 1997 gada viensantīmniekus, bet kad sakrāju ap 36 Ls sāku domāt ko es darīšu ar šo visu sīceni, tad es sāku prātot, ja es būtu krājis divsantīmniekus man būtu 72 LS, bet ja piecsantīmnieku tad krietni vairāk, tā nu es sapratu, ka esmu galīgi garām krājējs un nosolījos nekad neko nekrāt, laigan pēc pēdējiem novērojumiem esmu sācis krāt miesu uz vēdera, lai ir kur vairāk alu ieliet. miesa pwnz! Es krāju vērtslietas. Cik veertiigas? Edited July 9, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Es kraju zivju zvinjas!Man loti patik makskeret! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Es kraju zivju zvinjas!Man loti patik makskeret! Tev patiik makskjereet savaa akvaarijaa ? .... Es neko dizhu nekraaju , pat necenshos Man ir daudz kas sakraajies , bet neesmu neko taa iipashi kraajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 kraaju ledusskapja magneetus. ir ~30 gab. no dazhaadaam pasaules valstiim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piika Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 kraaju anekdotes no dazhaadiem zhurnaaliem un no cilveekiem dzirdeetaas tad pieraksu ja ir ljoti smiekliigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now