0xDEAD BEEF Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Miiljais Alvi, man tiesham zeel, ka tev taa gadijaas, bet tomeer man taa nav gadijeis, kaut ari esmu braucis visu ziemu ar vasaras riepam un ari manai masinai ir gana jaudas. BMW labak neziveleties ka pirmo auto.. labak opel corsa vai kadet! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 A un vel ... manam kaiminjam arii ir bmw un taa ir vinjam uber likteja laime ka vins vel nav RIP un es ar vinju labaak nebraucu... :/ Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Un 170Ls par migleniekiem... uhu.... man likaas, taadi par 20Ls iet... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 BMW labak neziveleties ka pirmo auto.. labak opel corsa vai kadet! hahaha , ar opeljiem tak brauc tikai vecas omites un opishi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) hahaha , ar opeljiem tak brauc tikai vecas omites un opishi un dzīvo acīmredzot viņi arī ilgāk tapēc, ka neskrien pa galvu pa kaklu, jo vienk nevelk P.S. BEEF - bomār, iemācies postus editēt... Edited June 15, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a kur bildiites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a kur bildiites? Jaa, es arii ljoti gribu redzeet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 asinskaarie jaunieshi a piespraadzeejies biji? vnk interesee... statistikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 pirmkaart bembis nav mana pirmaa mashiina. Braucu tagad ar audi, kas man tagad ir kaa otraa mashiina, bet hronologjiski pirmaa. Par to naudu remontu vietaa piekriitu gadiijumos, ja nav LJOTi smuki sashkjilta, kaa man. Shajaa gadiijumaa naudu njemt neatmaksaajas, jo detaljas M pakai ir LJOTI daargas. P.S. salikshu shas bildes, ja nebuus slinkums , ja nee - tad riit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 detaljas M pakai ir LJOTI daargas. tas nu toccna, taccu jaaskataas lai uzliek origginaalu, nevis no bauskas ssosejas.. un kasko tev apmaksaas 100% remontu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Miiljais Alvi, man tiesham zeel, ka tev taa gadijaas, bet tomeer man taa nav gadijeis, kaut ari esmu braucis visu ziemu ar vasaras riepam un ari manai masinai ir gana jaudas. BMW labak neziveleties ka pirmo auto.. labak opel corsa vai kadet! Beefy ko tu te dirs devinjos gados nevar braukt ar mashiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 hahaha , ar opeljiem tak brauc tikai vecas omites un opishi Tikai nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Manam Opim , ir opel kadet , sarkanaa kraasaa : starpcitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ko tu te dirs devinjos gados nevar braukt ar mashiinu izravi vardus no mutes, tik gribeju teikt - kur taads mazs pidars var braukt ar mashinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 tas nu toccna, taccu jaaskataas lai uzliek origginaalu, nevis no bauskas ssosejas.. un kasko tev apmaksaas 100% remontu? 90% apmaksaas, 10% pashrisks. Bildes buus riit, shodien slinkums . Saglabaashu intrigu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Jauniešu vidū opelis tak nav iecienīts... tas neskrien... :/ arī opeļu skrejamie varianti neskrien... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 BMW labak neziveleties ka pirmo auto.. labak opel corsa vai kadet! pfffff 4ali nu tu sviestu dzen...Opeli lai pirktu es nezinu ir galva jaiespiezh skruuvspiilees it sevishkji kadetu vai corsu..tici man OPELS nav mashiina, ja nu vieniigi varbuuut pa briivu dotu tad panemtu jauno astra GSI..bet taa opelji ir pati sliktaakaa izveele.. Allworth kaa taveejais saules met? PS atbalstu tikai Japaanju autinjus, BMW un mershus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ak jūs ar saviem krāniņiem. Kāda starpība kāda mašīna? Galvenais, ka vispār ir . Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ak jūs ar saviem krāniņiem. Kāda starpība kāda mašīna? Galvenais, ka vispār ir . Anfisa , tu neko nefiltrē Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 pfffff 4ali nu tu sviestu dzen... jauno astra GSI.. gadiijumaa pac te sviestu nedzen? jaunaas astras nav vair gsi ir vai nu gtc vai opc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 nu kaa.. ja tev ir taads normaals aparaats, tad, protams, vari citiem uzlikt virsuu par to kaads ir vinjiem, bet kapeec myth vispaar atveera muti es nezinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Es varu teikt tikai vienu... Taads ir visu atsaldenju ar veciem bembjiem un iisiem pimpiisiem liktenis. Parasti pirmaa reize reti kad ir peedeejaa... Beefy Spriest par cilvēku pēc auto markas ir gaužām bērnišķīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 nu kaa.. ja tev ir taads normaals aparaats, tad, protams, vari citiem uzlikt virsuu par to kaads ir vinjiem, bet kapeec myth vispaar atveera muti es nezinu.. Ej dirst , bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ej dirst , bijach traapiju desmitniekaa +10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 gadiijumaa pac te sviestu nedzen? jaunaas astras nav vair gsi ir vai nu gtc vai opc Atradies experts , un piepisaas tagad , galvenais ka vareeja saprast domu ko es domaju par Opeljiem.. tam burtam jau nu nevajadzeeja pieveerst tik lielu uzmaniibu.. agraak 1 4omam sencim bij opel astra GSI - gaaja labi kaa nekaa 150 lopi (aptuvene, lai atkal nepiepistos man) un mees vizinajaamies, tad veel mums nebij tiesiibas... jaunajaam astraam neesu ieveerojis vai gtc vai opc pilniigi po...ai kaa lai arii nebuutu opelji kaa mashiina ir meesls.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts