macho Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 nebiju taa arii nekad iisti apskatiijis kaa tad vinsh izskataas a sheit biblioteekaa vinsh laikam ir uz visiem datoriem. Es vienkaarshi te ielikshu visu kas man patiik. Mozaiikot horizontaali - "tile horizontally" kaskadeet - hvz kas tas ir Palaist activex vadiiklas un spraudnjus - segalol *Atspeejot *Iespeejot *Jautaat hvz kas ir jautaat navigjeet apakshkadrus dazhaados domeenos - Neraadiit klienta sertifikaata atlases uzvedni Iespeejot bezsaistes vienumu sinhronizeeshanu peec grafika - aaa labais Joslaa Adrese raadiit pogu AIZIET! (DAVAI AIZIET JAA JAA AIZIET) nospiedu tikko post, jo pirms tam ar celi izsleedzu datoru turpinam lietot pluudenu ritinaashanu - aahahaha Piespiest aarpusekraana salikshanu pat, izmantojot terminaalja serveri - "pat"? Raadiit draudziigus HTTP kljuudu pazinjojumus - "chau vecais, zini, tu adresi nepareizi uzrakstiiji" Paraadiit uznirstoshu mapju un darbavirsmu vienumu aprakstu - "taa bulj bulj un uznirst " Raadiit vadiibas paneli konteinterii mans dators - aahaha, konteinerii kaut kas no screen savera Telpiskaa kraasbumba Mistifikaacija manu atteelu slaidraade LOL preview ir priekshstatiijums Displeja trauceejummekleetaajs (omgisks vaards) labi, jaaiet peec graamatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Stulbie valodnieki - kā kaut kas saistīts ar datorterminiem, viņi mēģina izgudrot kaut kādus jaunus vārdus. Tad jau 100x vieglāk angliski lietot nekā mēģināt saprast vārdus, kādus latviešu valodā neviens nelieto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 19, 2006 Author Report Share Posted May 19, 2006 aa gribeeju veel tikai pateikt, tiem kas tulkoja- PALDIES KA PADARIIJAAT DZIIVI VIEGLAAKU UN SAPROTAMAAKU. ble chominj, nepareiza adrese, kas ar tevi notiek? ^_____^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 vakar un šodien liku eksāmenu informātikā ar latviskotajiem terminiem.... LATVISKOTĀJI PLZ DĀJ !!!! tā sačakarē visu, ka vairāk vairs nav kur.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) piekritu, ka ar anglju win ir krietni vieglak stradat. datorterminus, kurus tu nezini ir vieglak saprast angliski, neka latviski P.S. paintu latviskaja versija sauc par molbertu Edited May 19, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 man kaut kad pasen arii bija windows latviskaa versija (ieksh DC++ atradu, kaut kaadi 18 MB sveera). Vislabaak jau patika, kad sleedzu aaraa datoru, tad paraadiijaas uzraksts "Sisteema windows tiek beidzeeta" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Jap .. mums ar bija eksaamens Informatika (latv. valodas tulkojumi ) nosisites var .. domaaju, kas ir "vēris", saakumaa domaju kau kas veer6iem saistiits tad beidzot kaads man apskaidroja, ka tas ir FootNote P.S. tiem "latviskotajiem" to4 jaamirst .. savadak eksamenus var arii nenokaartot vai arii otrais variants - macit no pa6as beerniiibas Latv windowsu, bet tad jau driizaak paliksi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Jap .. mums ar bija eksaamens Informatika (latv. valodas tulkojumi ) nosisites var .. domaaju, kas ir "vēris", saakumaa domaju kau kas veer6iem saistiits tad beidzot kaads man apskaidroja, ka tas ir FootNote to es tā arī neuzzināju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Izgriez - Cut Kopet - Copy Ieliimeet - Paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 P.S. paintu latviskaja versija sauc par molbertu Kad uzliku Latvieshu suudu, es tieshi mekleeju Paint, bet nevareeju atrast un nevareeju atrast arii Paste [ielīmēt] Bet vismaz kko ir centushies izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 to par veeri miglaini atcereejos no 1 vai 2 informaatikas stundaam ko apmekleeju un kko centos vismaz minuutes 10 dariit. sisteemas beidzeeshana arii ir laba lieta Nesen bija doma samekleet un uzmest maajaas sev to LV pack, vieniigi var gadiities probleemas ar shaadiem taadiem konfigiem utml >__< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 taadu suudu uzreiz vajadzeetu beidzeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 Izgriez - Cut Kopet - Copy Ieliimeet - Paste to jau var saprast, ja tev ir kaut kādas angļu valodas zināšanas un tu zini ko tas nozīmē. Vārda molberts jēgu arī var saprast, jo tas ir nu... sakarīgs tulkojums. Kājenis un galvenis "header" un "footer" arī vēl var saprast, bet ble "vēris" un "plūdenu ritināšana", ZAIBIS vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 es ka beidzeeju tekji, tad kvalifikaacijas eksaamenaa arii bija visaadas peerles, kuras, tiesa neatceros aa veel bija prikols - tikko iznaaca datorterminu skaidrojoshaa vaardniica, fuucis bija izrakstijis visaadus labumus un atstiepa maajaas. vieniigais, kas palika atminjaa: power button - palaistuve Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 SEGALOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 recycle bin - atkritne lol es nekad mūžā nebiju dzirdējis, ka papīrgrozu sauc par atkritni. wordaa insert - iespraust. P.S. Man ir latviskotā versija Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 laikam neko par atkritumiem arii dzirdeejis neesi. bet nu tie tulkojumi cerams man taadi nekad nebuus jaazin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 power button - palaistuve PSC! Neticu, ka to ir radījuši valodnieki! Moš kāds prikols. Bet ja tiešām tie ir valodnieki, tad man rodas jautājums, uz kurienis mēs ejam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Telpiskaa kraasbumba nez par sho man taadu reeku paraava! izvilku savu kladi: terminators (lol), aizturis, datizrace, blusa, zirneklis, urķis, ķengata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elleSSe Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 P_A_I_N_T apziime latviski kaa = Molberts psc shitais man piedur !! Molberts tada varda nav pat kalendaaraa a te pain = molberts D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 P_A_I_N_T apziime latviski kaa = Molberts psc shitais man piedur !! Molberts tada varda nav pat kalendaaraa a te pain = molberts D: apbrīnojams intelekts. 1) P_A_I_N_T ir atrodams kalendārā? 2) Kāpēc lai vārdu molberts vajadzētu atrast kalendārā? Es, protams negaidu, ka lielākā daļa cilvēku, kam nav nekāda saistība ar gleznošanu zinās kas ir molberts, bet nu meklēt viņu kalendārā spēj tikai "īpašs" cilvēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 bet nu meklēt viņu kalendārā spēj tikai "īpašs" cilvēks. Taadu sabiedriibaa kluust arvien mazaak un mazaak .. jo vienk trakomaaju vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 hmm, saprotu, ka tas ir debili, bet diemžēl mums ir tāda ministrija, kurai gribās, lai musu valodnieki izdomā jaunus vārdus, kuri nav kaut kādi aizguvumi, vai internacionālismi. P.S. biki gribējās uzdirst, sorī, neapvainojās. Jūs izdomātu labāk ? ( neatbildēt " jā " ) ok, daudzi vārdi ir pērles, bet cilvēkam, kurš sāk darboties ar datoru no nulles, tā ir vieglāk turpmāk. lēnām jau tā latviskošanās notiek un tas īstenībā ir apsveicami! molberts, ā āāā atgādina laikus, kad mākslas skolā gāju, skolotāja teica, ka man ir gleznotāja paviršība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 2 meniks. Ir lietas, ko nevajag darīt vien tāpēc ka nevajag darīt. Nav (vēlreiz atkārtoju - NAV) jāizgudro nenormāli sarežģīti, tizli un neskanīgi vārdi un vārdu salikumi. Ja tā viņi domā pasargāt latviešu valodu no piedrazošanas un izmiršanas - tad viņi rūgti maldās. Kaut gan, ja tā padomā - vārds zīmols, kas man sākumā likās vienkārši megadebīls, tagad jau ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Molberts ~ Alberts Jaameklee kalendaara. Nja, par tiem jaunvaardiem man Jurko jaapiekriit, ka, saakumaa par totaali debiiliem uzskatiiti, veelaak ieietaas tiiri ok. Man saakotneeji nenormaali besiija vaards "izveelne". Domaaju, ja jau ir izveele, kaada vella peec veel kaut kaada izveelne vajadziiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now