uyinaators Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 a es nebuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 es tomeer nebuushu, bet who gives a shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 fuj1 ja nebuusi norausi banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 bez manis nu nekādi ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Tas, ka negribu brukt ar pāris džekiem iedzert aliņu, bet tā vietā ar savu teamu spēlēt viena online cupa finālā, macho un Dr.Paina skatījumā nozīmē to, ka es nebraukšu, jo tur būs baigie lohi un priekš mani pārāk neforši džeki! Keep up the right thing ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Negācijas Labi, sāku taisīties, būšu. Labākais ir tas, ka visi jau praktiski ir tur, bet es tikai taisos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Njaa... šoreiz netiku dažu apsvērumu dēļ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Gaidu kāda atsauksmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Es varu ielikt savu pirmo atsauksmi - tauta bija nenormaali daudz. Es aizbraucu uz picu kaa nedzeeraajs. Vareetu meegjinaat uzskaitiit, kas tad tur iisti bija . Saaksim - vecais kroko ar kundzi, worms, spite, macho, test2, krish, Dr. Pain, Lance, owna, bijach, odinsh, bloodlords, ali, fujiks, outlawz, es iislaiciigi, soliijaas veel buut arii O'D'B, laikam viss. Piedodiet, ja kaadu nostuchiiju un vinja mamma shito lasa un domaa: "damn, vinjsh teica, ka iet pie drauga maaciities, buus jaapiedauza". Nebija kur seedeet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 stoned Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 bija ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 VAi tad Lance ir tas pats Freelancer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 (edited) spite, nē! Tā iesaakums bija labs tik zeel, ka ar test2 ilgi nevareejam atrast galdinu kur visi ir !!! Varu teikt tikai to ka peec 8 aliem bija labi un tad, kad iedzeeeru tekilu aizgaaja sirmis ciet Zinu, ka tam, kas maksaaja reekinu peedeejo man jaaatdod kautkadi 3 lati tur par aliem plus jaaatdod krisham vai ownijam kautkas par zalo !Jaaa vēl paldies viesmiiliigajam krisham(vai tomer kaadam citam iisti neatceros kas tur dziivoja) par to, ka uzneeema savaa mitekliii!! Bija forsi iereekt ar bijachu naaca smiekli no taa , ka bijach smejaaas + vel pievienojaas ownijs un vispar bija cau Publisks fuj allwortham, kas netikai aatri notinaas prom bet vel atbrauca ar masiinu un tapec dzeera miniiti ! Jaaa, paldies visiem kas atnaaca ,t.i., Test2 , extriimlii drin... , macho , dr pain , allworth , krish , spite ,worm, bijach , ownage , vecajam kroko , freelanceram x-pac, outlawz (ceru, ka kaadu neaizmirsu) atvainojos Oddisham par to ka aizmirsu vinu p.s Man pat nesaap galva p.s.s seerfotaaji rlz takaaa drosi var man mainit niku uz seerfotaajs Edited April 23, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Bija normāls černis, jo visi taisīja černi Tad černis palika vēl lielāks, jo visi lēnām sāka piedzerties. Tad, kad pēc manas un krisha iniciatīvas tika iztriektas 20 tekilas, černis palika vēl lielāks. Un arī tekilas glāzīge darīga galu pēdējajām ali skaidruma atliekām Tad, kad es ar krishu un peinu iztriecām pa b52, man un krisham radās spīdoša ideja pārvākties pie krisha - tā arī darījām (es, krish, macho, peins, test2, bloodlords, worms, spite, outlaws, ali (KNAABAATĀJS ), freelancers, bijach). Pa ceļam protams paņēmām drinkus, un tad pie krisha notika uuberchernis, kas bija baigi ok! Visiem, kas piedalījās pasākumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ha ha sērferis tā arī nesaprata, ka tas esmu es OWNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 Odinj, nea par tevi es zinaju p.s bija veel arii bloodlords , tiaki nezkapec aizmirsu vinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) bij labii.. maajaas ar intresanti gaaju/braucu saakumaa nevareeju atrast kaa tikt aaraa no krisha pagalma.. peec tam peekshnji pamodos centraalajaa uz viena no solinjiem, kur kautkaads metaalists ar mani par kko bazareeja.. vish arii izskatijaas skaidraa. bet pasaakums labs bija btw ta gign pasaakums shodien piecos? Edited April 23, 2006 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 Freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 stoned NETAISI ČERNI!!!!! p.s. PASĀKUMS VĒL NAV BEIDZIES!!!!!!!!!!!!! p.p.s šito nerakstu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 kurš te nav recycle binu iztīrijis p.s. šoreiz tas esmu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 vleeee... tas bija jaadzird kaa bijach smejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 kurš te nav recycle binu iztīrijis p.s. šoreiz tas esmu es Eu, tas nav godiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Eu, tas nav godiigi awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww p.s PWNT p.p.s tas atkal neesmu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now