Jump to content
GIGN Forum

24h Quest


ExtraOrdinary
 Share

Recommended Posts

Guest blody

Viņam viss bija pie vienas vietas jo nesen bija nomiris vinja braalis CAALIS vardaa Kaalis un vinjsh nezinaaja ko iesaakt, peec tam jaanjem veeraa arii to ka vinjsh bija nesekmiigs taarpkopiibaa un skolaa visi vinju saukaaja par vistu jo vinjam nebija cekula ... Nabadzinjsh tad nu arii noleema sagaidiit kaadu smago un gaaju pa celju...

Link to comment
Share on other sites

vinsh gaaja, jo bija zhiids, kas tika bakstits ar durkli.

un vinsh gaaja uz gaazes kameru, protams vinam bija iestataastiits ka taa ir pereetava, bet tad ha ha mirsti suka un vinsh atradaas kameraa, kas leenaam piepildiijaas ar gaazi kaa rezultaataa vinam saakumaa saakaas alergiskaa reakcija: piepuutaas ausis.

beigu beigaas vinsh nomir.

Galugalaa iznaak, ka vinsh gaaja paari celjam, lai mirtu par savu dzimteni.

Link to comment
Share on other sites

Vispirms nedaudz pastāstīšu par pašu cāli! Cālis - Aklās vistas un klibā vilka dēls, jau kopš dzimšanas ir atsaldēts daunis. Savos 37,56(7) gados, tas vēl aizvien ir nevainīgs, protams, kaku stumdīšana ko veica viņa trulais pedofīls - tēvs, neskaitās. Cālim ir tikai viens draugs, strutains lentenis, kuru viņš iepazina pavisam nejauši - mazgājoties sirmās govs - "Anniņas", pļockā.

Reiz kādu dienu, kad cālis, kā ierasts piktdienu vakaros, onanēja vērojot savu draugu lenteni mazgājam paduses, lentenis pavērsās pret cāli un teica:"Klausies sukuli, man bļaģ zajebal, ka tu uz mani dročī. Dauni jobanais, ej dabon sev veceni vienreiz. Attopies!" Dzirdot šos vārdus cālis apjuka - viņa smadzenes atteicās strādāt. Pēc 7h Stand by režīma, tas pakasija āni, tad nāsi un visbeidzot, ar to pašu extremitāti, izķeksēja no zobu starpas pagājušā gada ēdiena paliekas un iesaucās:"Lenten, tev taisnīb." Un tā nu cālis devās laimi meklēt. Tas devās taisnā virzienā uz vietējo mauku māju, par kuru bieži bija dzirdējis no mātes. Cālis iegāja ēkā un pilnā balsī noteica:"Ja haču sehu!". Šos vārdus izdzirdēja kāda tukla kuce, kas fiksā riksi piesteidzās pie cāļa un piedāvājās ar cāli pamīcīties, taču kā par nelaimi cālim nebij naudas. Par laimi tuklā kuce, nebij tik liela daune kā cālis un ieteica veidu kā cālim piepelnīties - piedāvājoties atsūkāt. Cāli apmierināja tuklās kuces ieteikums un tā nu viņš sūkāja, te vienam, te otram, te trešajam. Cālis bij labs sūkātājs, jo agrāk bieži bij tēvam sūkājis. Tā nu sanāca, ka cālis atsūkāja 99% no bordelī esošajiem. Sapelnijis naudu tas devās pie tuklās kuces, kas ar prieku ar cāli pamīcijās. Ai kā cālis drāza un pisa, cālis bij laimīgs.

Pēc pāris dienām cālis uzzināja, ka tuklā kuce slimoja ar AIDS, HIV, gonoreju, sifilisu un smirdīgām kaunuma utīm. Patiesībā cālim bij pofig, jo viņš bij daunis, bet strutainais lentenis, labs draugs būdams ieteica cālim doties uz dīķi slīcināties. Cālis priecājās, ka viņam ir tik labs draugs un droši devās nāvē, jāpiebilst, ka dīķis atradās otrā pusē Rīgas šosejai. Tā nu cālis devās slīcināties pāri šim "ceļam".

PS. stāsta morāle - lido divi krokodili, viens zaļš, otrs uz dienvidiem, zaķis teica:"Dzert vaig mazāk!" dry.gif

Edited by OdyZ
Link to comment
Share on other sites

Tākā ir pavasaris un tur nav teikts cik vecs bija cālis.

Es domāju, ka Ordinarija pieminētais cālis devās no savas bezgaumīgās kūts uz pārceļam esošo cālenes kūti, lai ar pavasara vēju galvā darītu To. Jo lai kā cālis (kuram vārds starpcitu bija Rodžers) censtos aizmirst cāleni (Mersedesu)

un iemīlēt neglīto Edīti (kaut kāda cālene no paša kūts) viņam nemitīgi prātā jaucās pirmais pieskāriens Mesedesas kājai. Viņa bija vnk kaut kas neaprakstāms. Viss par ko cālis vien varēja sapņot.

Vienīgā problēma ir tāda ka ceļš ir ļoti, ļoti liels (ko ordinary neminēja, bet protams mēs to visi zinam), un tāpēc viņam nokļūšana pie savas džusītes izrādas ļoti apgrūtinoša. Bet mīlestība darīja savu. Viņš apmēram 1,5 minūtes skraidelēja pa 3m garo ceļu, līdz bedzot tikai ar vienu ievainojumu bija pāri mežonīgajam šķērslim starp viņu un viņa lielo mīlestību. Un tad viņš viņu ieraudzīja. Šo zelta krāsas, perfekti sasukāto, ideālās formas cālēnīti un viņš.....

Domāju turpinājumu nevajag. (iebraukšu vel offtopikā)

Gaidam 22.50, april 21 smile.gif

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Celja otraa pusee staveeja smuka , sexiiiga caaleniite ( vardaa anfisa )

pielīdējs nax!!! (vari neatbildēt uz šo repliku)

calis gāja pāri ceļam, jo saprata (jūs nepārklausijāties - cālis SAPRATA, kaut visi zin, ka cāļiem ir ļoti mazas smadzenītes, bet tomēr kko jau šamējie spēj izfunktierēt), ka nav iespējams appiet apkārt ceļam (viņš uzmeta skatienu un redzēja, ka ceļs ir neizmērojami garš un iet tam apkārt būtu neprāta darbs) un viņš gāja pāri!

Link to comment
Share on other sites

Vinjsh gaaja paari, jo vinja draudzene vinju pameta Gailja deelj. Vinjsh bija izmisis un domaaja, ka celja otraa pusee vinju sagaidiis pilniigi cita dziive... Bet varbuut arii, lai uztaisiitu pashnaaviibu. Vinjsh cereeja, ka vinju nobrauks kaads izmisis cilveeks, kuru arii pameta draudzene viena basketbolista deelj, kursh piestraadaa par treneri un trenee beernus, lai vinji kljuutu tik labi un iekljuutu NBA, bet es zinu ka tas nenotiks.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...