Jump to content
GIGN Forum

Izrekjinaashanaas Ar Kompi.


Koshkers
 Share

Recommended Posts

Taatad, tiko kachaaju forsho GIGN all star game un muuvijs nokachaajies 82%. Ar prieciigi izlociitaam uzaciim pasmaidu monitoraa un ar maigu peles klikshnji uzspiezhu uz topika ''cumming soon'', lai forshi uzrakstiitu ''It has cumed out!'', bet nee, visam vajag notikt Ruudim (Man (Koshkeram) ) par sliktu. Uzmet forshu erroru, ka internet explorers ir stuulbs suuds un vinjam ir kkaads zars dirsaa, tapeec automaatiski izsleedzaas visi explorera windowshi plus veel downloads. Mani paarnjeema draudiigas sajuutas, piere palika karsta kaa kamiina ogle un duure vien niezeeja, lai ieshkjeltu procesoram un paraadiitu, ka nav joka lieta chakareet man mozgu. Te peekshnji atcereejos, ka peedeejo reizi, kad iesitu kompim, vinju nevareeja iesleegt kaadas 15 minuutes un vispaar zheel vinja.

Varbuut jums shis liksies totaals spams, bet kaa lai izreikjinaas ar kompi, lai iipashi netraumeetu vinju ? huh.gif

Link to comment
Share on other sites

es parasti, kad man uzkaras PC spēlējot cs vai kko citu darot - sēžu mierīgi 5sec, pabīdu peli, skaidrs - kursors nebīdās, spiežu reboota pogu, atlaižos krēslā un kko skarbu pasaku, vis smile.gif ir arī bijis, ka no kādiem 250mb nokačājas 220 un tad nevar atvērt to failu met kkādu erroru virsū, nu besīgi jau tas ir, bet vai dēl tā ir vērts dauzīt PC? hz... naudu kā nekā maksā un nauda uz ielas nemētājas, ja arī mētājas, tad nejau tik cik maksā jauns kompis smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Mani paarnjeema draudiigas sajuutas, piere palika karsta kaa kamiina ogle un duure vien niezeeja, lai ieshkjeltu procesoram un paraadiitu, ka nav joka lieta chakareet man mozgu.

Nu tad Tev jāskrūvē vaļā kompis un jābliež pa procesoru! smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Lai vinam atriebtos overcloko uz kaadu laiku savu PC , lai vinam lielaaka slodze ! biggrin.gif Bet lai negadiitos tadas kibeles ar download , ka peeksni iekaraas un viss vejaa , vai kaut ka taa . Tad noka4aa kaadu downloadinga progu , man piemeram ir DAP - Download Accelerator Plus . 1. kaart vins tur tev aatrumu cik tas i-nets velk !! 2. Ja nokaraas explorer turpianas ka4aaties 3. Tu vari nopausot ka4asanos !! Piemeram sakt ka4aat , noka4aat kaur kur 50 % nopausot izsleegt PC nakosajaa diena turpinaat ka4aat ! Ja resumu ir supported , aks parasti ir , loti reti akd nav !! smile.gif Kr4 google ieraxti : Downlaod DAP un noka4aa !:)

Link to comment
Share on other sites

nee, opera ir labaaka ! aha.gif

Vienmēr biju domājis ka Opera ir shits tikai dēļ nosaukuma.

Pirms 10min novilku, un secinu ka ir pavisam, pavisam lĀĀĀbs.. thumbsup.gif

Ontopic: Domāju ka kūūūleru izņemšana uz kādu laiciņu būtu datoram labs sods. smile.gif

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...