Jump to content
GIGN Forum

Grenadieris

Mirstīgais
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Grenadieris

  1. C-c-c-c-cocaine much? Ej trollot citur.
  2. Microsofta Mechwarrior sērijas. Tā laikam viņas saucās, tiešām laba spēle (es tik trešo laikam spēlēju).
  3. Njā, diemžēl traģiski lielākoties, sen nebiju smērējis acīs fekālijas, lai nomazgātu to, ko redzēju pēdējā pusstundā (neņemat ļaunā, tie, kas centās). Būtu ātrāk pamanījis, varbūt ar būtu ko iemēģinājis taisīt. Man rodas jautājums, kāda tā dzīve ir, ja daudzi cienītie "mākslinieki" uzskata, ka laba un riktīgi rēcīga komiksa obligāta sastāvdaļa ir vienk bezjēgā izbērti lamuvārdi + BUM/BĀC/BOOM efektiņš + sūdi/peņi/dirsas. To visu var lietot, bet nu... Vismaz kaut ko tur apakšā ielikt, tas viss ir fons, vide, nevis saturs. Oddish gabals ar nepatika, to epizodi zinu, bet nu tu kaut kā galīgi nepareizi sadalīji kadrus, un puse joka jau tur pazuda uzreiz. Tā jau, protams, smuks pēc izskata. Kāmja piece - kad pārvari sākuma pretīgumu pret galveno varoni (un drausmīgo tekstu), viss it kā iet uz augšu, parādās pedobear utt., tu jau sāc berzēt rokas. Bet diemžēl tas pēdējais freims vienkārši to visu nogalina. Sulikam jau laba ideja it kā, bet kaut kur jau redzēta, jā, attiecīgi varēja jau paredzēt, kas būs trešajā freimā. Ok tagad pie patīkamā - vienīgie, kas ir pozitīvas pieminēšanas vērti: Jancis38 - tikai pirmais komikss. Izpildījums praktiski ideāls, plus ideja. Pat pasmaidīt varēja. Nekas baigi rēcīgs, bet vismaz kaut kas (pārējos 20 komiksus gan nevajadzēja štampēt, tur nekā nebija). DjErix - tas par intelliģenci labs, varēja pasmieties, tik kaut kas ar to jpg noticis... Otrs blakus ar bija ok, ideja arī laba. Kā pēdējais (kam arī būtu 3. vieta) - BRATVA. Surprise, suprise. Ja neskaita debīlisma radiāciju un (ne)kvalitāti, tad piedūra vismaz ideja. Pliners, āriešu-only komanda, pederasti, masoni - nu, tur tiešām kaut kas var sanākt, ja normāli pieķeras klāt. Nāvējošs kokteilis! Erix 1. vieta, Jancis 2. imho.
  4. Grenadieris

    Portal

    Impressive... Buus jaaieprovee...
  5. Thx Whitesnake, to lapu nebiju pamaniijis. Bet again - tas ir turniirs, iespeejams mans brachka vinjaa piedaliijas, bet nez. Tik un taa, tur nav info par komandaam, kuraam vareetu piejoinot. Kaa lai zinu, ka kaadai komandai kaadu speleetaaju vajag? Nu, pamatā, tā kā esmu traks uz to futbolu, izmantoju katru iespēju uzspēlēt, bet ideālā varianta gribētos arī (!) iesaistīties kādas jau gatavas komandas sastāvā (protams, tādas, kura piedalās turnīros, čempionātos utt.). Pasist tāpatās arī var, bet nu man laikam apnicis, ka nav izaicinājuma. Par kādu uzsplēlēšanu tu runā, Mačo, tādu, kāda jums tur tusos ira? Jeb arii juus medzat aizstaigaat uz normaalu sporta zaali jeb laukumu, kur vismaz neiistaa zaale ir? Nu, jā, ja uzjautāsi, būšu pateicīgs. Arī nebūtu slikti, ja būtu treniņi, jo man vēl dafiga jātrenējas + fiziskais jāpakačā... Galvenais ir tikt kaut kādā apritē (kaut vai zemākajā klubā / grupiņā, kas piedalās kaut kur), pēc tam jau skatīsies, ja spēs kaut ko parādīt un izcelties uz citu fona, tad ir vērts domāt tālāk. Augstākais, kas ir bijis - esmu spēlējis starpskolu mačos, bet galīgi ne tur, kur vajadzēja (biju vārtsargs) un komanda tika izveidota nedēļu pirms mačiem bez treniņiem (vispār). Rezultāti, protams jauki, pakāsām pārāk daudz. Bet, ja tā padomā, arī zāles futbols ir smacīgs biki, baigi maz vietas manevriem, piespēlēm pa gaisu utt. Bet nu dažreiz uzraut jau var. Paldies par atbildēm!
  6. Grenadieris

    Futbols...

    Varbuut shii nav iistaa vieta, bet meegjinaats nav zaudeets. Mani dikti interesee iespeeja regulaari uzspeleet futbolu. Nevis savaacas kaut kaadi paaris purni vienreiz meenesii un iet starp pagaleem uzsist, bet kaut ko nopietnaaku. Papeetot LV netu, secinaaju, ka kaut ko konkreetu samekleet / uzzinaat nespiid, iznjemot to, ka ir taada amatieru liiga, paaris turniiri (populaaraakais laikam "Kickoff"), 1.,2.,3. liiga. Veel arii pastaav iespeeja iet mekleet un vakteet kur kaads klubinsh / grupa speelee un tad meegjinaat ieliist, bet tas mani nevilina - buus peedeejais variants... Maz no taa visa saprotu, jo nekad nav bijis iespeejas pa iistam treneeties futbolaa (paaraak vecs biju kad sapratu, ka vajag speleet, 1986. dz. gads), bet pienjemot to, ka GIGN ir daudz (normaalas) tautas, plus ceriiba uz to, ka vareetu patraapiities arii kaads 'znatoks' pa sho teemu... Taatad - vai ir kaads zinaataajs, kas var kaut ko apstaastiit kas un kaa, vai varbuut kaads paziist citus cilveekus, kas ar to visu ir saistiiti, vai zin, ka piemeeram tas un tas amatieru klubs meklee speeleetaajus (un ir kontakti) utt. Postenis - uzbruceejs, bet nu var arii citur (kaa nepiecieshams), iznjemot staaveet vaartos.
  7. Es jau nu neieshu lieliit Itaaljus par vienu skaistu (? goli ta skaisti, bet diemzheel tikai pashaas beigaas un pirmie izsauca otros, jo vaacieshiem chura pateceeja) uzvaru. Mok haljava. Pie tam tas kaa vinji tika garaam Austraalijai... Par to vinji kausu nav pelniijushi. Tie, kas shovakar uzvarees, tiem cerams arii tiks kauss.
  8. OWNED !!! (es vieniigais pamaniiju sho kuulo teikumu?) P.S. Iisumaa pa sho mazsvariigo teemu - stils ir kaut kas taads, kas vajadziigs pakaljleeceejiem utt., taapat kaa mode. Cilveeki, kuriem nav savas dziives, meegjina aiznjemties to no kaada cita. Diez gan nozheelojami, bet, ja jau patiik, lai tik njemaas. Un jaa, nepiemeerota vieta shaadai teemai. Man jau likaas, ka tevi Aiv, nevar nokaitinaat, ka tu ieposteeji kaartejo postu ar smaidinju, par spiiti uzbraucieniem, bet paldies dievam izraadiijaas, ka tu arii esi tikai cilveeks. Tik un taa cepuri nost par pacietiibu, man sen jau piegrieztos te runaat.
  9. Tur jau tā lieta blody, ka tev liekas. Tiem zinātniekiem Černobiļā arī likās. Un viņi tā likās, ka pēc tam sasitās. Nevajag mīzt, viss būs kulē. Pasaulē ir nezin cik daudz tie AES un kaut kā neviena kodolziema vēl nav iestājusies. Bet enerģija dakuja un darbavietas un piķis un utt. Risks attaisnojas, ja viņš vispār ir vērā ņemams (iespējamība, tieši). Nu, jā, Anfisa ieberzās, tas teikums ir aplams, lv valodā nav tādas kontrukcijas, sit mani nost. Un, ffs, Černobiļa notika nolaidības dēļ + vēl šis tas, bet transportācija? Come-ON. Nekāda transportācija, tāda veida reaktori vienkārši ir nestabili noteiktās situācijās. Nu, jā, arī nabadzīgās valstis ir labas izgāztuves.
  10. Vispār jau ir tā - cilvēki ir pārmīzuši jēgu dēļ tās Černobiļas, tajā pašā laikā aizmirstot, ka tas bija visādu tizlu rīcību rezultāts un pamatā ir vienīgā nopietnā avārija visu AES pastāvēšanas laikā (ja nekļūdos, vismaz neesmu neko dzirdējis par citām nopietnām avārijām). Jā, noteikti - 10 vēja ģenerātori... Pffst Ģeneratori: + videi draudzīgi - maz enerģijas, vajag būvēt daudz = dabas skati tādi, ka slikti metās, iedomājies to pašu visu krasta līniju nosētu ar tiem sūdiem... Nez, man patīk kā tagad izskatās... - atkarība no vēja esamības / neesamības - un vispār citēju vienu pazīstamu meiteni: "Īsāk sakot, man nepatīk vēja ģeneratori. Zini, kāpēc? JO TIE NAV VĒJA ĢENERATORI! TIE DRAŅĶI MELO! Viņi NEKAD nav ģenerējuši vēju! Tikai izmantojuši jau ESOŠU vēju savtīgiem nolūkiem!" AES: + daudz, labi un vienā vietā - kodolatkritumi (risinājums - bunkuri / novietnes utt.) - vēl kaut kas ko neatceros (dzesēšanas čakars?) Nu, mans secinājums: ģeneratori sux. AES rulez.
  11. Lasiet Anfisas postu un raudiet FF nežēlīgie fani.
  12. Ak, Dievs, vēl viens papildinājums nebeidzamajai otmorozku armijai... Jāsāk domāt, ka smadzeņu vēzis a ) ir lipīgs b ) ir mantojams (Mr. Saldā, tb pinkija & co gadījumā)...
  13. Ja nemaldos, tad tieši tu ļoti ņēmi pie sirds to visu ?geju lietu?... Jeb varbūt Macho mainīja savu avataru un taisnojās pa 10.lpp ?
  14. Es tiešām (lūdzu, tikai nesit mani) atvainojos, ka apšaubīju tavas prāta spējas, es laikam būšu tās pārvērtējis. Tavi neticami attapīgie spriedelējumi par manu gudrības līmeni, kas pie tam ir balstīti uz dzelžaini loģiskiem un noteikti pamatotiem secinājumiem, ir mani pilnībā sagrāvuši . Es noliecu galvu un metos ceļos augstākās būtnes ? jurisss ? priekšā . Tavs intelekta līmenis mani satrieca pašos dvēseles pamatos un es atkāpjos pazemībā un izbrīnā. Tas viss ir tik pat 100 % pilnīgi droši, kā fakts, ka tev ir humora izjūta (un smadzenes, lai apjēgtu, ka varbūt es ar nolūku pieminēju Rēzeknes trīsgalvaino purvu briesmoni, kura eksistence jebkuram normālam cilvēkam (jā, tieši tā, varbūt par tādiem esi dzirdējis, tie ir tie, kas dzīvo ārpus tavas siles / smadzeņu audzēja traumētās pasaulītes un, lai cik dīvaini tev tas neizklausītos, SPĒJ DOMĀT!!! (tagad tikai nesāc bakstīt sūdu čupu sev blakus un kliegt: ?Vai tu dzirdēji, TU DZIRDĒJI ko viņš tikko teica???!!! Ou, the horror, THE HORROR!!!?)) būtu apšaubāma. Bet, protams, es nekādā veidā nevēlos mācīt tādu IQ gigantu kā tu, I?m sure you had it all worked out, un tikai izlikies, ka nesaprati (ļoti pārliecinoša un žilbinoša (un tikpat ticama) taktika, starp citu!). P.S. Starp citu, jāatzīst, ka tev ir taisnība, trīsgalvainais purvu monstrs nav oriģināli, es atzīstos, ka to izlasīju ?NewYork Times? divus gadus atpakaļ un nošpikoju (shame on me ), bet vispār jau jebkurā avīzē vai interneta lapā šo informāciju var atrast (vēl reiz liels Sorry maniem faniem, I?m big fat fake and I deserve to be kicked in the balls ).
  15. Hmmm... Es laikam kaut ko palaidu garām, kamēr mežā lasīju granātas... Vai tu man, lūdzu, neparādītu to, konkrēto vietu, kur es pieminu SEKSU??? Es laikam kaut ko nesaprotu, bet vai gadījumā TEV nav mazliet samaitāta psihe? Visur jau nav jāmeklē (jā, tieši TU to darīji) kaut kādi zemūdens akmeņi, seksuālu mājienu veidā... Geez, mūsdienu jaunatne... P.S. Es laikam zinu, kam tavas smadzenes ir līdzīgas. Trīsgalvainajam Rēzeknes purvu monstram. Kādā veidā līdzīgas? Tās neeksistē.
  16. Tas ir indikators tam, ka viņš ar tevi ir gatavs ieiet dziļākā attiecību gultnē...
  17. Oi, te laikam sākas IQ titānu cīņas... Es laikam paiešos maliņā, ka neapšķaida ar kādu koncentrētu pārgudru siekalu... *pazemīgi klanās un atkāpjas reizē* P.S. Vai! Nepamanīju, ka 3 posti jau ielikti... Destroyer tavs posts ir vislabākais... Tiešām tas ir gudrākais posts šajā topikā , keep up the good work .
  18. Diemžēl šeit, tu, Koška, aizšāvi pienā. Ja mēs palasam paša Pinky postu, tad varam secināt, ka šajā gadījumā viņš nav domājis pazīstamo multfilmu žurku (kas, starp citu, ienāk prātā tikai pēc tevis atrastās bildes apskatīšanās, jo tas eņģelītis ir vienkārši tik... Kā lai to pasaka... Maigs? Salds? Disturbing... Yes, very disturbing image... ). Viņš to arī ir domājis ? kaut ko ?iesārtu?...
  19. Es gribētu teikt to, ka Pinky niks un avatars vedina uz divām domām: vai nu viņš ir meitene, vai gejs. Fakts. Vismaz tā tas izskatās lielākajam vairumam cilvēku. Ja esi uzlicis sev tādu meitenīgu avataru + niku, tad nesūdzies un nepinkšķi, ka ļaunie puikas tevi apsaukā par, citēju: ?sūdu šautenes tīrītāju?. Par to vajadzēja domāt agrāk. It kā tikai vakar zinātnieki būtu atklājuši, ka cilvēkiem patīk vienam otru apmētāt ar akmeņiem (pie tam ņemot vērā faktu (kas, protams, daudziem nedaleca), ka Ojaara prikols bija just-for-fun). Ja tev vienkārši patīk šādas lietas, tad turies krēslā ciešāk, jo tūlīt mētās (ja neesi jau sajutis, bet, acīmredzot, jau esi). Tas ir, cilvēki tevi aprēks, jo tā nu pasaulē ir iekārtots. <Ok, sviests man te sanāca... Ēdiet veseli...> P.S. XXX ? bļaģ, kas tev ir pret mutantiem (šitā var arī kādu asmeni noraut pakaļā!)??? P.S.2. Tas pats par kāmjiem, viņi tev naktī rīkli pārgrauzīs, kā es te stāvu...
  20. I wouldn?t do that if I were you... Tur galā ir vīrus, ja nospiedīsiet ?install?, tad būs diez gan lielā dibenā...
  21. OMFG Tas bij laps. Starp citu, man arī kretinē tie, kas viņas pārsūta. Man viens klasesbiedrs kādas 3 pārsūtīja, bet pēc tam, kad es viņam atbildēju ar macho stilā uzrakstītu tādu pašu sūdu viņš laikam saprata, ka man tādas huiņas nevajag. Nožņaugt tādus cilvēkus. P.S. Reku atradu to atbildes vēstuli (pašu chain-letter gan laikam izdzēsu), varbūt diez ko smieklīgi nav, bet man pašam patika. ?Shii veestule nav veiksme. Ja tu shos veestuli izsuutiisi taalaak 20 citiem adresaatiem tevi sitiis ar suudainu koku. Dzhons Galvinja izsuutiija sho veestuli un - tavu veiksmi - vinhs churaajot pie maajas, tika smagi atspaardiits un piekauts. Maartinsh BabyRate izgudrotaajs nepaarsuutiija sho veestuli taalaak un vinju izraava DIRSAA AR SUUDAINU MIETU. --- eed suudus ?
  22. Vampīrs P.S. Es tā skatos, daži te met iekšā neskatoties... Piemēram, kāds ir sakars starp ?Rawen? un ?gultu? ? Ja nu vienīgi tas, kurš rakstīja ?gulta?, bieži satiek tur ?Rawen?... Correct me if I?m wrong...
×
×
  • Create New...