Koshkers Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Taatad, tiko kachaaju forsho GIGN all star game un muuvijs nokachaajies 82%. Ar prieciigi izlociitaam uzaciim pasmaidu monitoraa un ar maigu peles klikshnji uzspiezhu uz topika ''cumming soon'', lai forshi uzrakstiitu ''It has cumed out!'', bet nee, visam vajag notikt Ruudim (Man (Koshkeram) ) par sliktu. Uzmet forshu erroru, ka internet explorers ir stuulbs suuds un vinjam ir kkaads zars dirsaa, tapeec automaatiski izsleedzaas visi explorera windowshi plus veel downloads. Mani paarnjeema draudiigas sajuutas, piere palika karsta kaa kamiina ogle un duure vien niezeeja, lai ieshkjeltu procesoram un paraadiitu, ka nav joka lieta chakareet man mozgu. Te peekshnji atcereejos, ka peedeejo reizi, kad iesitu kompim, vinju nevareeja iesleegt kaadas 15 minuutes un vispaar zheel vinja. Varbuut jums shis liksies totaals spams, bet kaa lai izreikjinaas ar kompi, lai iipashi netraumeetu vinju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 mmm dauzi klaviatūru , tomēr man labāk palīdz galds šādos brīžos P.S. Man ar to muuviju kkādas problēmas, nāk ar 7KB/s, kautgan citi faili naak ar 200KB/s . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 mmm dauzi klaviatūru , tomēr man labāk palīdz galds šādos brīžos P.S. Man ar to muuviju kkādas problēmas, nāk ar 7KB/s, kautgan citi faili naak ar 200KB/s . truba aiznjemta, visi kachaa. Vai arii torents tev iesleegts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 es parasti, kad man uzkaras PC spēlējot cs vai kko citu darot - sēžu mierīgi 5sec, pabīdu peli, skaidrs - kursors nebīdās, spiežu reboota pogu, atlaižos krēslā un kko skarbu pasaku, vis ir arī bijis, ka no kādiem 250mb nokačājas 220 un tad nevar atvērt to failu met kkādu erroru virsū, nu besīgi jau tas ir, bet vai dēl tā ir vērts dauzīt PC? hz... naudu kā nekā maksā un nauda uz ielas nemētājas, ja arī mētājas, tad nejau tik cik maksā jauns kompis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Morāle: Fuck IE, use FireFox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Morāle: Fuck IE, use FireFox! Pilnīgi piekrītu! Koshkeer, panjem sev blakus spilvenu, un tad kad nokaraas kompis tad saac spilvenu dauziit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 FireFox can help u. Zinu, ka arī Operai nav ne vainas. Palīdzēt tev varētu tastatūra ar palielu, sarkanu pogu Panic. Parakstā vienam bija ielikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Es personigi lietoju firefox, IE ir tiesham nenormals mesls! Un lapsai ir arii mazaak viirusu, taa kaa izlem pats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 opera labaaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ko varu tev ieteikt, kompim nesit - sit pa galdu (taa es daru). lieto operu vai firefox un vis buus labi vareesi veelaak pabeikt kacaashanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Novelc bikses un lec aaraa pa logu .. ottreiz vairs uz kompi nedusmosies (iipashi ja dziivo 9. staava vai augstaak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Jaa nepatiikami ja ka4aa lielu failu un apstaajaas uz kaadiem 80 % Bet ir izeja Noka4aa >>> . <<< UN ja downloads apstaasies tad pectam vareesi turpinaat ka4aat talaak no saviem xx % p.s. Shitas arii labs ja ir mazs neta atrums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 da man ar IE kkas ar chakareejas, bet ar mozilu itka labak! Secinaajumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Mani paarnjeema draudiigas sajuutas, piere palika karsta kaa kamiina ogle un duure vien niezeeja, lai ieshkjeltu procesoram un paraadiitu, ka nav joka lieta chakareet man mozgu. Nu tad Tev jāskrūvē vaļā kompis un jābliež pa procesoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 bija kkur taada speeliite, kur desktopu ar visaadiem suudinjiem plosiit vareeja (aamuriem, zaagjiem, ugunsmeteeju utt) pameegjini, mosh paliidzees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Lai vinam atriebtos overcloko uz kaadu laiku savu PC , lai vinam lielaaka slodze ! Bet lai negadiitos tadas kibeles ar download , ka peeksni iekaraas un viss vejaa , vai kaut ka taa . Tad noka4aa kaadu downloadinga progu , man piemeram ir DAP - Download Accelerator Plus . 1. kaart vins tur tev aatrumu cik tas i-nets velk !! 2. Ja nokaraas explorer turpianas ka4aaties 3. Tu vari nopausot ka4asanos !! Piemeram sakt ka4aat , noka4aat kaur kur 50 % nopausot izsleegt PC nakosajaa diena turpinaat ka4aat ! Ja resumu ir supported , aks parasti ir , loti reti akd nav !! Kr4 google ieraxti : Downlaod DAP un noka4aa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Internetexplorer sux my dupss , labaaks ir fireFoxinshs , bet arto izreekinaashanos ir taa kaa ir ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 nee, opera ir labaaka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 bija kkur taada speeliite, kur desktopu ar visaadiem suudinjiem plosiit vareeja (aamuriem, zaagjiem, ugunsmeteeju utt) pameegjini, mosh paliidzees! nesen vinju vienaa lapaa atradu un nokachaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) nee, opera ir labaaka ! Vienmēr biju domājis ka Opera ir shits tikai dēļ nosaukuma. Pirms 10min novilku, un secinu ka ir pavisam, pavisam lĀĀĀbs.. Ontopic: Domāju ka kūūūleru izņemšana uz kādu laiciņu būtu datoram labs sods. Edited April 20, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 bija kkur taada speeliite, kur desktopu ar visaadiem suudinjiem plosiit vareeja (aamuriem, zaagjiem, ugunsmeteeju utt) pameegjini, mosh paliidzees! Laikam šī Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 man arii kompis besiija, bet tad uzdaavinaaju vinjam 1 gb ramu un tagad vinsh mieriigs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 nee, opera ir labaaka ! Kopš pagājušā gada vasaras, kad saskāros ar operu par citām pārlūkprogramām pat nedomāju nAijsiks#1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenadieris Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Lasiet Anfisas postu un raudiet FF nežēlīgie fani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 BS. Opera sūkā, tik glups UI reti kur redzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now