allworth Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Kaut kā jāīsina laiks līdz darba dienas beigām. Padalieties savās izjūtās. Ja vēl būtu pamatoti argumenti, būtu pavisam burvīgi. Pats personīgi es uzskatu, ka tā būs Stefānija, jo viņa ir darījusi tik daudz laba cilvēkiem un viņas labā aura nomāks visu ļauno zemes virsū. EDITED: Padomāju, ka balsošanā varētu piedalīties arī Dr. Pain, tāpēc pieliku arī piekto variantu. Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Svēros ilgi. Domīgi. Starp Stefāniju un Mazajiem Zaļajiem. Ja būtu variants Michael Knight & Kitt, noteikti būtu izvēlējies to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 izvēlējos 5. variantu. likās vistiamākais, jo [nevaru izdomāt kāpēc]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Iebalsoju: Iks cilvēki!!! Taapeec, ka vinjiem filmaa tas jav vienreiz ir veiksmiigi izdevies! Btw, patika arii tas, ka vinjiem vieniigajiem no izveelee dotajiem varonjiem nosaukumaa ir burts "X", kas dod zinaamas priekshrociibas taadaa jomaa, kaa pasaules glaabshana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 pareizi kas x-meni lol, ja pasaule būtu tuvo bojāejai, tad es domāju ļaunie x-cilvēki apvienotos ar labajiem un kopīgi izglābtu pasauli! it kā jau ļaunie arī varētu atteikties, bet nebūtu īpaši liela jēga to darīt, jo kur tad viņi varētu pastrādāt savus negantos darbus, ja pasaule būtu iznīcināta? P.S. wolverine pwnz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Es it kā vairāk sveros uz mūzikas "cīnītājiem" un tāpēc protams nav citu variantu kā mūsu Maikls1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Pēc visiem skaistajiem stāstiem par Čaku Norisu, gribētos nobalsot par viņu. Bet nu tākā variantos viņa nav, spiedu vien 5kto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Nobalsoju par 5. variantu, bet reaali domaaju, ka Pasaule nekad netiks izniicinaata, jo ir tik daudz labu cilveeku (betmens, supermens), kas neljauj sliktajiem (taadiem kaa Dzhokers, Indiigaa Iive un visi paareejie pidarasi) iistenot vinju meerkjus, liidz ar to Pasaule nav un nebuus briesmaas, kameer vien shie supervaronji pastaavees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Pasaule jau ir iznīcināta.Mēs dzīvojam pagātnē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Indiigaa Iive un visi paareejie pidarasi tu zini ko taadu par indiigo iivi, ko mees nezinaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Mazie zaljie. Es ticu ka vinji pastaav... bet nezinu kaadaa kraasaa vini ir. Mees pashi sevi izniicinaasim ar visaadaam pashtaisiitaam slimiibaam, bet vini atbrauks un izdzeesiis mums atminju, un izniicinaas visas pilseetas. Pasaule buus taada kaa bija saakumaa un mees visu saaksim no saakuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 amerikaanju zinaatnieki :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Pasaule jau ir iznīcināta.Mēs dzīvojam pagātnē. man patīk tavs optimisms, tava gaišā, pozitīvā nostāja uz pasauli, kurā mēs mitināmies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 vajadzeeja iekļaut variantu: Nekas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 tu zini ko taadu par indiigo iivi, ko mees nezinaam? Ups, izpljaapaajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 hmm es domaaju ka Pokemoni jau 1x izglaaba pasauli taadeel viniem nebuus gruuti to atkaartot ja nu kaut kas notiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) Baaaac =/ a kur palika teletuubiji ? - Bet taa jau esmu par Mazajiem Zalajiem .. Edited April 13, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 mazie zalie, kur ir mans amulerts>? bet ja nopietni tad spidarmens mus izglabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Pasaules GALS ---> 2054. gads Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 kapec 2k54 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 jo tas ir tieshi peec 50 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 DuHam krekeris par izcilo matemātiku. Bet pasauli neglābs nekas Ja kāds arī glābs, tad tikai uz brītiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now