*OuTLiv3^ Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) De_legato - kaut kaadu 5 neizdevushos versiju pirmais izdevushais http://www.mazy.net/maps/de_legato/de_legato.htm - jaaspiezh uz DOWNLOAD Apraksts? Karte kaa Karte. Loti svariiga te ir reakcija, pie spotiem - aimskill! Kr4 es ieveeroju, ka shito karti nepieredzeejushiem playeriem gruuti speeleet, taapeec labaak vinu likt shitajaa serverii Un veel te ir jaabuut uzmaniigam - cilveeki te var noliist ap 150 dazhaadaas vietaas, redzemaas, bet uz visaam reizee skatiities gruuti Skreenshoti ir tajaa pashaa adresee Nespiezhot DOWNLOAD Lielums - gandriiz 4 MB Mape ir loti populaara Vaacijaa, liidz shim Latviju nebija sasniegusi Edited April 1, 2006 by *OuTLiv3^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) Shitaa ir cs.sugardas.lt serverii ( lietuvieshu ) , Man loti patika , smuka , gaisha mape ! Baigi forshi spoti un komandas iespeejas vienliidziigas , REC Shito - karti vareetu iebaast , protams ja visi piekritiis de_vastok vietaa , kura ir vienk debiila mape .. Edited April 1, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) Pastaigāju, paspēlēju ar botiem... Man patika... REC Edited April 1, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Dažā vietā izskatās pārāk tumšs, bet grafika smuka. A nav nevienlīdzīga spēle pie T un CT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*OuTLiv3^ Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 Nee nav, redzeeju vaacu 7-8 vietas speeli shitajaa mapee, kaa saaka, peec mainas rezultaats mainijaas tikai pa 3 score... Es domaaju ka ir OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Shito - karti vareetu iebaast , protams ja visi piekritiis de_vastok vietaa , kura ir vienk debiila mape .. de_vostok - owns! labaak cs_winternights vietaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 de_vostok - owns! labaak cs_winternights vietaa Te gan nepiekrītu par vostok Nu ja esmu pie T nu tad ir uuberkruti, bet pie ct šausmīgi grūti un LIELS mīnus, ka ct ir pa maz spawn pointu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 forsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
*OuTLiv3^ Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 Visi apmierinaati? jautaajums vai worm buus o_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 jāpaskraida pa karti, izskatās ok. paskraidīju, bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Taatad paspeeleeju mapi un man sheit ir sarakstinjsh ar plusiem un miinusiem. Plusi: Gaisha un apburosha mape. Jaunas textuuras Balaceetiiba starp T un CT. Dazhaadu jaunu strateegjiju pielietoshana. Miinusi: Visas ejas, logi un citi suudinji padara mapi nedaudz sarezhgjiitu, bet tas jau siikums. Manupraat, bet tikai manupraat, mape ir nedaudz par lielu. Kopumaa atbalstu mapes iekljaushanu mapju ciklaa, bet pie reizes vareetu iznjemt vostok... un varbuut havanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Rokas nost no havanas , bet šitā pēc bildēm ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 kas tev blje pret havanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 tieshaam vareetu winternights njemt aaraa un likt shito vietaa,!! Winternights paaraak tumsha mape, Camp vietu padaudz, !! REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 kas tev blje pret havanu? A vot man beerniibas trauma no havanas. Tagad njem un uzraksti kaut ko forshu par mapi nevis te spamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 A vot man beerniibas trauma no havanas. Tagad njem un uzraksti kaut ko forshu par mapi nevis te spamo atgaadinaajums... Spams = Reklameeshana Flood = iisaak sakot piedirshana, shajaa gadiijumaa vajadzeeja teikt flood ... !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 atgaadinaajums... Spams = Reklameeshana Flood = iisaak sakot piedirshana, shajaa gadiijumaa vajadzeeja teikt flood ... !! atgaadinaajums. Spams nav reklamēšana bet surogātpasts. Kas var saturēt komercinformāciju informāciju (reklāmu) Floods nav piediršana un nu katrā gadījumā ne "īsāk sakot" floods ir gari sakot. Šajā gadījumā jārunā bija par mapi bļe. Par tēmu: Nu tad, ja karte ir sabalancēta, smuka, gaiša un visādi citādi forši forša, tad jāliek - jāliek jaunas mapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now